Vappuaatto

Se olisi sitten vappuaatto!

Töissähän päivä kului iltapäivään, jonka jälkeen noudettiin uusi auto vanhan ja hajonneen tilalle – sitä ei enää kannattanut korjata. Sitten vähän ruokaa, päikkärit ja kunnon jumppa. Parasta on, että huomenna saa nukkua kaikessa rauhassa pitempään. Tällaista rauhallista vapunaattoa täällä siis vietetään. Sauna, lasi kuohuvaa ja vähän telkkaria, huomenna rauhainen aamu ennen vappulounaalle menoa.

Minä tykkään ylioppilaslakista kovasti, ja on kiva laittaa se päähän! Jos nyt olisin nuori ylioppilas, voisin myös hyvin harkita Kirsi Nisosen lakettia. Se on mielestäni tosi sievä ja pirteä vaihtoehto perinteiselle lakille. Ja hei – tukka ei litisty se päässä!

Vuosi sitten hankin uuden lakin, koska vanha oli liian pieni. Tänä keväänä hankin lakkiini oman alma materini Sibelius-Akatemian kokardin perinteisen lyyran tilalle. Olenkin muuten huomenna porukkamme ainut lakkipää, muut eivät sitä välitä kaivaa vappua varten esille.

Huomenna on kiva myös pukeutua vähän juhlavammin, mutta en ole vielä ajatellut, mitä laittaisin. Katsotaan, mikä on fiilis.

1

2

Onko teillä suunnitelmia huomiseksi?Ai niin, taidatte olla jo juhlimassa, joten oikein hauskaa vappuaattoa kaikille!

Share:

9 Comments

 1. Tiina K
  30/04/2013 / 8:31 pm

  Tsihihi! Hieman on lasten myötä (ja opiskelujen päätyttyä) vapunviettoperinteet muuttuneet.:) Naapurikaupungissa on kiva lastentapahtuma, joten jää piknikit nauttimatta, mutta simat ja munkit toki nautitaan. Tänä vuonna samaisessa paikassa saisi kyllä vielä nauttia puhallinmusiikista ja Tomi Metsäkedon laulusta.;-) Vappu on toki vuoden iloisimpia juhlia ja mukava kevään/kesän aloitus.

 2. Minna
  30/04/2013 / 9:33 pm

  Pitäisin minä tuollaista lakkia, jos sellainen olisi. Vaan ei tämä pohjois-pirkanmaalaisen pienen teollisuuskaupungin tyttö päässyt 6,8 keskiarvolla lukioon vuonna 1979.Ilta mennyt muutoin tavallisissa ja arkisissa merkeissä: tunti lintutornissa kiikaroimassa ja kotona reilu lasillinen shampanjaa, pian suihkuun ja nukkumaan.Hyvää vappua!

 3. Marjukka
  01/05/2013 / 8:27 am

  Kyllä tästä kesänodotus alkaa. Vappuherkut ovat niiiin hyviä, tykkään kovasti tippaleivistä. Meillä on monta vappua mennyt pihatöissä, mutta ehtiihän sitä vielä illallakin. Mukavaa päivää teille!

 4. Marjukka
  01/05/2013 / 8:28 am

  Voi, eihän sitä lakkia tarvitse hyvän elämän luomiseksi! Vappuaattosi kuulostaa ihanalta, nyt onkin varmaan hyvä lintuaika. Ystävät, joiden kanssa menemme vapunpäivänä syömään, ovat intohimoisia lintuharrastajia. : )

 5. Pauska
  01/05/2013 / 8:32 am

  Minunkin lakkini on auttamattoman pieni, mutten ajatellut uutta ostaa, koska tällä on tunnearvonsa. Mistä tuollaisia erikoislyyria saa, meidän musaopet eivät olleet kuulleetkaan tuollaisesta? Kattelin Jyväskylän yliopiston verkkokaupan eikä siellä ollut mitään vastaavaa. Todella hieno! Olen sairaslomalla loppuviikon, eilen leivoimme munkit ja tänään tulee ystäväperhe kahville sekä katsomaan elokuvan kotiteatteriimme. Buzzin kaivan esille, pojat varmaan haluavat pelata sitä kanssani :).Hyvää vappua ja maukasta lounasta!

 6. Mikko
  01/05/2013 / 9:46 am

  Iloista vappua Marjukka!

 7. Marjukka
  01/05/2013 / 10:01 am

  Sinulle myös! Ehkä törmäillään kaupungilla…

 8. Marjukka
  01/05/2013 / 10:04 am

  Tilasin lyyran Sibelius Akatemian oppilaskunnan sivuilta. Lyyra on meidän sibisläisten oma. En tiedä, onko heillä omansa. Mä rakastin opiskeluvuosiani Akatemialla, siksi tilasin lakkiini tämän muistoksi.Teidän vappunne kuulostaa mukavalta ja rennolta, nauttikaahan olostanne!

 9. Pauska
  02/05/2013 / 1:27 pm

  Kiitos paljon vinkistä, sainkin jo Jyväskylästä vastauksen, että ylioppilaskunnalla on myynnissä omia lyyria, jotka vielä lähettävät kotiinkin 🙂 Sellaisia siis hankkimaan ensi vappua varten meille molemmille.

Vastaa