Copycat a la Inéz

Entisen mallin Inéz de la Fressangen kirja Parisian Chic on tyylikirjojen lemppareitani. Inézin tyylissä on huoletonta tyylikkyyttä, joka inspiroi omaakin pukeutumista. Hän liputtaa valkoisten farkkujen puolesta, myöskään tummansininen neule (mielellään kashmiria, sanoo hän) ei mene koskaan muodista. Sinänsä vähän koomista: sitä ajattelisi, että eipä tuossa ole mitään erikoista, simppeli paita ja farkut, mutta jos ohje tulee kuuluisalta pitkänhuiskealta pariisittarelta, niin kai sitä uskoa pitää!

Tyyli on helppo kopioida: omasta kaapistakin löytyvät samat elementit.

Inéz on syntynyt 1957, hän on ranskalainen aristokraatti, malli ja suunnittelija. Nimikin on aika komea: Inès Marie Lætitia Églantine Isabelle de Seignard de La Fressange.

DSC_0076

Valkoiset, nilkkapituiset farkkuni ovat Banana Republicin alesta, neule Gap, ballerinat Tory Burch.

DSC_0069

Inezin tyyli Zalandolta: sininen puuvillaneule Boomerang, valkoiset farkut Diesel, ballerinat DKNY.

Inez kopio

 Se on taas perjantai! Viikonloppu on tosi sosiaalinen, hauskaa. Huomenna illallinen bloggaajaystävien kanssa, sunnuntaina brunssille.

Mukavaa iltaa kaikille!

commercial

Share:

8 Comments

 1. Minttu
  03/05/2013 / 8:58 pm

  Aivan ihanan näköinen ja todella raikas kevättyyli! Olen kyllä itse arastellut kovasti valkoisia farkkuja, mutta pitäisi varmaan uskaltaa testata…

 2. Marjukka
  03/05/2013 / 9:39 pm

  Kyllä minäkin niitä vähän arastelen, mutta ne tosiaan ovat ihanan raikkaat! Tykkäsin tästä BR:n farkkujen nilkkapituudesta kovasti.

 3. Lady of The Mess
  04/05/2013 / 12:10 am

  Raikas ja tyylikäs – niin sinä kuin Inezkin. Rakastan valkoisia housuja – muiden päällä. itse en ole sen jälkeen käyttänyt, kun vuosikymmeniä sitten opiskeluajoilla lähdimme kerran porukalla autolla saaristoon ja perillä huomasin istuneeni valkoisine housuineni koko matkan suklaapatukan päällä. No, collari lanteille sidottuna sen reissun taivalsin.

 4. Business Woman
  04/05/2013 / 6:52 am

  Ihanan elegantti asu, jota ei turhaan sotketa koruilla! Sopivasti vaan muita asusteita. Inezin salaisuus lienee upea ryhti ja "tyttömäisen" sirona säilynyt vartalo. Ihan niinkuin Marjukka Sinullakin!

 5. BagMiss
  04/05/2013 / 7:48 am

  Pitäkää hauskaa!! 🙂

 6. Marjukka
  04/05/2013 / 8:59 am

  Ei – aika paha, vaikka jälkeenpäin naurattaakin! Mä olen lukenut uudelleen Inezin kirjaa ja innostunut taas kovasti.

 7. Marjukka
  04/05/2013 / 9:01 am

  Inez ei tosiaan hirveesti koruja käytä, eikä koskaan korviksia ja kaulakoruja yhtä aikaa. Mä olisin varmaan Inezin rinnalla kuin poni arabianhevosen vierellä, mutta poimitaan parhaat vinkit päältä! Kiitti kauniistä sanoistasi! : )

 8. Marjukka
  04/05/2013 / 9:01 am

  Harmi, kun et pääse, yhyy…

Vastaa