DAYn koru

Lauantaiaamupäivä Turussa kului mukavasti muutamassa putiikissa vieraillen. Niistä enemmän huomenna. Kuvan korun löysin Jenny`Storesta. Se on DAY-merkin (DAY Birger & Mikkelsen). DAY on ylellisesti hipahtava, ihania materiaaleja, silkkiä, puuvillaa…vähän pitsiä, nyöriä, väljyyttä – sanalla sanoen ihania vaatteita. Malene Birgerhän lähti tästä duosta jo ajat sitten ja perusti oman merkin, mutta nimi jäi silti jälkeen.

Nettikauppa ei tee merkille oikeutta, sillä vaatteita on ihan pakko päästä hipelöimään! Netistä tilaamisen kanssa on vähän niin ja näin, sillä ainakin kaupassa kokeilemani silkkipusero oli koko 34 ja tosi väljä. Toisiaalta minulta löytyy samaa kokoa samettijakku ja hame usean vuoden takaa, joista jälkimmäinen on totisesti kutistunut kaapissa, vai miten se menikään…? ; ) Tietääkö joku, missä DAYn vaatteita myydään Helsingissä muualla kuin Stockalla?

Ihastuin koruun valtavasti, se on ”mattakultainen”, ja vähän boheemi. Sitä voi pitää lyhyenä tai pitkänä. Omaan tyyliini se istuu simppelien vaatteiden kanssa, kuten vaikka vain farkkujen ja t-paidan, tai yksinkertaisen mekon kanssa. En laittaisi korun kanssa edes korviksia, sen verran hallitseva se on. Kesällä tummansinisen tai vaikkapa oranssin kanssa koru on lämmin ja rento.

Onko muuten statement-korulle virallista käännöstä? Kävisikö huomiokoru?

DSC_0058

DSC_0083

Kumpana pitäisit, pitkänä vai lyhyenä?

Ps. Nectarinessa on tämän viikon ajan varastomyynti, alennukset vähintään 50%!

Share:

4 Comments

 1. Riina
  13/05/2013 / 4:39 pm

  Luin jo aiemmin Turku postauksesi ja en ehtinyt niihin jättää merkkiä. Oli varmasti mukava reissu upeaan kaupunkiin. Itse olen hieman hieman suunnitellut, että josko kesällä sinne matkustaisimme. Lapsena ja nuorena kävin kesäisin Turussa serkun luona, nyt en ole käynyt vuosiin kunnolla. Olisi kiva viedä pienin lähistöllä olevaan Muumimaahan ja samalla tehdä kaupunkiloma Turkuun. Sieltä ehkä laivalla Tukholmaan. Siinä olisi kiva kesäloma matka. Pitääkin ottaa vinkkejä muistiin, ehdottomasti Sisustuksen Koodissa pitää pyörähtää, heiltä olenkin tilannut postin kautta tuotteita. Mukavaa alkanutta viikkoa Marjukalle! 🙂

 2. Marjukka
  13/05/2013 / 4:46 pm

  Tulee varmasti kiva reissu teille, ja lapset tykkäävät Muumimaasta. Minäkin kävin nuorempana Turussa erään ystävättären luona, mutta tietenkin kaupunki on muuttunut jonkin verran vuosien varrella. Pk-seudulta ajaa Turkuun puolessatoista tunnissa, joten äkkiä vaikka päiväseltään käy! Ihanaa, kun kesä tulee ja voi suunnitella kaikkea tällaista. : )

 3. Kristiina
  14/05/2013 / 8:30 am

  Tosi nätti koru ja mun mieleen se on lyhyenä!

 4. Marjukka
  14/05/2013 / 9:57 am

  Eikö ookin! : ) Niin minunkin!

Vastaa