Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30.5.2013

Jenniferin tyyli: LBD

Tutkimukseni Jenniferin tyylistä jatkuu! Vuorossa pikkumustat, joista oli kuvia vaikka milä mitalla. Täytyy kyllä sanoa, että mukana oli tosi monta, jotka eivät suosiotani saavuttaneet. Pitkät, mustat iltapuvut olivat mielestäni kauttaaltaan kauniimpia. Löysin myös ihania puuteriroosan ja nudenvärisiä mekkokuvia, joista ehdottomasti pitää tehdä oma postaus.Ensin niitä "ihan jees"-mekkoja. Ensimmäinen mekko on Dolce & Gabbanan. Kuva ei varmaan tee mekolle oikeutta. Toinen mekko muistuttaa alusasua... Kolmas on Nina Riccin, ja tyttömäisyydessään sievä.

Jennifr litte black dress2Pictures /source: Fredric M. Brown x2, Pasific Coast NewsNämä mekot ovat jo mielestäni parempia. Ensimmäisen leikkaus on todella klassinen ja kaunis. Ensimmäinen ja keskimmäinen ovat Balenciagan. Keskimmäinen mekko on säihkyvyydessään aivan ihastuttava. Oikeanpuoleinen mekko on leikkaukseltaan hauska, musta babydoll.Jennifr litte black dress1Pictures/source: George Pimentel /Jason Merritt / Matt BaronSitten "Mitä ihmettä ajattelit, Jennifer"-osastoon! Ja kuulkaa, kun selasin kymmeniä kuvia, huteja osui joukkoon todellakin aika paljon. Valitseeko Jen itse vaatteensa, vai onko hänellä stylisti? Vasemmanpuoleinen olkoon miten Dior hyvänsä, minusta se on kamala... Onneksi kengät ovat kevyet. Niin kamala ei sentään ole kuin keskimmäinen, joka ei imartele kantajaansa mistään kohdasta! Se on ehdoton pohjanoteeraus! Oikanpuoleisesta mekosta en löytänyt ensietsimällä tietoja, mutta vähän turhan moninainen sekin on makuuni. Rimpsuhelma on ruma, kengät raskaat...Jennifr litte black dressMichael Bruckner /- /Bauer GriffinEn erityisemmin rakasta näitäkään asuja. Vasemmapuoleinen on jokseenkin ryhdittömän oloinen, kuin suoraan rannalta uinnin jälkeen, oikeanpuoleinen raskaanoloinen nahkapötkylä...Jennifr litte black dress4Nämä kolme ovat makuuni! Keskimmäinen on jälleen Nina Riccin, ja mustat, peittävät sukkikset jatkavat linjaa kivast (kuva Andreas Rentz). Oikeanpuoleinen kietaisumekko on sopivan romanttinen. Vasemmanpuoleinen on jotenkin romanttinen, goottikantrinen, mutta kaunis! Kumma kombinaatio, vai mitä?Jennifr litte black dress3Tässä edelleen suosikkejani: ohi mekkolinjan Dolce & Gabbanan housuasu, moderni ja linjakas, sekä Celinen nahkamekko kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis.Jennifr litte black dress5Kevin Winter/Dave HoganTäytyy sanoa että hieman yllätyin aika monesta hutivalinnasta, mutta kyseessähän on siis oma mielipiteeni. Oma suosikkini näistä ehdokkaista oli Nina Riccin mekko, kollaasi viisi, keskimmäinen kuva.Mistä te tykkäsite eniten? Mistä ette?

9 kommenttia:

 1. Minusta nuo kaksi viimeistä, eli Dolce & Gabbanan housuasu, sekä Celinen nahkamekko ovat kauneimmat. Kamalin on kolmannen kollaasin keskimmäinen mekko, joka saa jopa todella upeavartaloisen Jenniferin näyttämään mudottomalta =/

  VastaaPoista
 2. Joko mekko on totaalisen kamala, tai kuva ihan epäonnistunut! Housuasu on todella skarppi.

  VastaaPoista
 3. Celinen nahkamekko eli kaikkein viimeisimmän kuvan mekko on minun mielestäni parhain. Kaikki muodottomat vaatekappaleet eivät nähtävästi sovi edes upeakroppaiselle naiselle.  Kiitos vielä näistä kollaaseista, näitä on kiva katsella!

  VastaaPoista
 4. Minua ei sytytä tämä tähtönen. En katso telkkaria, enkä elokuviakaan joten hän on minulle vieras. Vain nettikuvista tuttu.

  Ines de la Fressange, jota jokin aika sitten esittelit sensijaan on kiinnostava ja oikeasti tyylikäs nainen.

  VastaaPoista
 5. Meitä, jotka olemme seuranneet Frendit läpi vuosien, J saattaa olla läheisempi. Mä olen nähnyt Frendit varmaan kolmesti. Ja tykkään kyllä kovasti Jenniferi leffoistakin, ne ovat sellaisia hyvänmielen leffoja. Tykkään kyllä molempien tyylistä, sekä Jenin että Inezin. : )

  VastaaPoista
 6. Kiitti, näitä väsätessä menee tovi, mutta sitten sitä katsoo kohdetta varsin kriittisesti. Nämä pikkumustat eivät olleet J:n parasta antia ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. Kolmannen kollaasin keskimmäinen kuva todistaa sen, minkä jo tiesimme: jopa mielettömän hyväkroppainen nainen voi näyttää lihavalta vääränlaisessa vaatteessa! :D

  VastaaPoista
 8. Mekko vetää jotenkin omituisesti. Ihan kumma valinta!

  VastaaPoista
 9. floKO0 fkmrncarfwax, [url=http://oounfkspdrdc.com/]oounfkspdrdc[/url], [link=http://mgopnbwmwwsu.com/]mgopnbwmwwsu[/link], http://dajhryuiudqk.com/

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.