Jenniferin tyyli: shortsit

Blogiani pitempään seuranneet tietävät, että ehdoton tyyli-ikonini on Jennifer Aniston. Jonkun tyylin ihaileminenhan ei tarkoita sitä, että matkii jotakuta, vaan henkilö on inspiraation lähde. Jenniferin tyyli on varsin askeettinen, väripaletti aika suppea, mutta silti hän näyttää aina ihan tyrmäävän upealta. Olen surffaillut kovasti Jenin tyyliä, ja teen hänestä muutaman postauksen sarjan. Ensimmäisenä näin kesän kynnyksellä Jen & shortsit.

Jennifer näyttää suosii vapaa-aikanaan rentoja vaatteita. Yläosana on toppi tai teepaita, alaosana farkut, cargo-housut ja shortsit. A-listan julkkistyyliin Jennifer on upeassa kunnossa, ja kyllähän noilla säärillä voi suosia todella lyhyitäkin lahkeita.

Vasemmanpuoleinen kuva on kiva cityasu. Löysä paita sopisi tosi kivasti noihin shortseihin. Oikeanpuolimmainen asu on Diorin (kuva Jason Merritt). Sinänsä asu ei ole mieleeni, mutta shortsit sopivat kivasti punaiselle matolle.

Jenin shortsit-001

Jennifer tosi perussetissä: teepaita, lyhyet shortsit, hiukset rennoilla laineilla. Jalassa parin vuoden takainen hitti: Pedro Garcian korokepohjakengät. Vyönä luonnonläheinen nahka, kaulassa pitkä riipus.

Jenin shortsit3

Mutta näissä viimeisissä kuvissa on eniten minua itseäni liikauttava elementti: bermuda-shortsit – tämä mielipiteitä jakava vaatekappale… Omat jalkani eivät enää kestä kovin lyhyitä shortseja, ja mielelläni shortsin lahje tai hameen helma saa olla sinne polven yläpuolelle. Pitäisi tehostaa treenia aika tavalla, jotta saisin omat sääreni lyhyisiin shortseihin kelpaaviksi, joten ihmisten ilmoilla pidän taatusti pidempiä lahkeita.

Bermudoita pidetään usein tätimäisinä tai rumina, mutta Jennifer todistaa tämän vääräksi. Otetaan siis Jenistä mallia! Bermudojen kanssa täytyy olla korot. Kuvien rentojen puuvillashortsien kanssa voi pukea rennot koripohjasandaalit. Yläosana lyhythihainen kauluspaita, jos haluat olla formaalimpi, rento t-paita, tai kuten itse suosin, hihaton löysä silkkipaita. Mutta korot, ne ovat se juttu!

Jenin shortsit2-001

Millaisia shortseja sinä suosit?

Ps. Arvonnan voittajaksi generaattori arpoi nimimerkin J:  ”Tykkään raikkaasta miehekästä tuoksusta. Klassinen eikä liian pistävä!” Onneksi olkoon! Sinuun otetaan yhteyttä viikon alussa Bonnierilta!

Share:

7 Comments

 1. Eeva
  24/05/2013 / 8:14 pm

  Hauskaa, että innostuin samaan aikaan shortseista kanssasi. Lyhyet ovat suosikkini ja aion kyllä pitää tänä kesänä iästäni huolimatta. Korot ovat tosiaankin se juttu, tekevät jalasta pitkän ja siron. Tärkeintä on, että shortsit istuvat hyvin!

 2. Marjukka
  24/05/2013 / 8:52 pm

  Tottakai voi pitää lyhyitä, jos on sääriä! Istuvuus on kyllä A ja O, olen samaa mieltä.

 3. Sara
  25/05/2013 / 6:50 am

  Kiitos näistä inspiskuvista. Odotan innolla lisää Aniston-kuvia! Vastauksena kysymykseesi: en osaa käyttää lainkaan shortseja. Sama koskee capreja ja muita vajaamittaisia housuja. Hameet ja mekot ovat minun juttuni kesällä. Tosin nyt ovat hakusessa kropalleni sopivat caprit, sillä hameissa ja mekoissa on aina se vilautteluvaara. 😀 Epäilen kyllä, että en ihan heti löydä sopivia capreja, sillä en omista mitään gasellisääriä.

 4. Mapsi
  25/05/2013 / 7:01 am

  Voi kylläpä J näyttää taas hyvältä. Eniten kuvista miellyttää mustat lyhyet shortsit, musta paita ja ohutremmiset sandaalit. Ollapa tuollaiset jalat..Shortsit ei ole mun suosikkeja, kun en oikein ole löytänytnäihin koipiin sopivia..suosin enemmän esim farkkuhametta tms.

 5. Marjukka
  25/05/2013 / 9:02 am

  Hih, täällä myös no-no capreille, elleivät sitten ole ihan polvitaipeeseen. Sellaisissa puoleen pohkeeseen ulottuvissa en osaa olla, kun en ole gasellisääri minäkään.Jennifer on tosi kiva tutkimuskohde, hänellä on tosi johdonmukainen tyyli!

 6. Marjukka
  25/05/2013 / 9:03 am

  En minäkään shortseja rakasta… Mutta mieluummin olen niissä kuin hameessa. Voi, farkkuhameet ovat niin freesejä ja rentoja – jos olet hyvän itsellesi löytänyt, niin bravo!

 7. kuikkuik
  26/05/2013 / 6:23 am

  Jenniferillä on polvet kuin meikätytöllä.

Vastaa