Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.5.2013

Lomamatkalle!

Viikonlopun ahkera surffailu netissä tuotti tulosta. Lomamatka heinäkuulle on vihdoin varattu!Matkan etsiminen ei ole helppoa, pitää ottaa niin monta seikkaa huomioon. Kun matkustaa kerran, maksimissaan kahdesti vuodessa, lomalle lataa aika paljon odotuksia. Lämpöön pitää päästä. Paikan pitää olla kaunis, nettikuvien jotenkin puhuttelevia. Hotelli saa olla tosi, tosi rauhallinen, ei kiitos iltaviihdettä, silti laadukas, sympaattinen, suosittu Tripadvisorissa... Eli paikan tulee olla mahdollisimman ei-turistimainen - vaikka mitäs tässä muuta ollaan, hehe!Minä olen vieronut Välimeren maita monta vuotta, koska liki neljäänkymmeneen kipuava helle on minusta sietämätöntä. Italiassa 2010 kaksiviikkoinen kului juuri näissä lämpötiloissa muutamaa "viileää", +26:n asteen päivää lukuunottamatta. Toisaalta tykkään lillutella lämpimässä merivedessä. Ja parasta on tietenkin ihana iltalämpö, pimenevä etelän ilta... Ah, ihanaa!Vaihtoehtoina olivat pitkään Rodos, Kos, Korfu, joissa emme ole käyneet. Mallorca on aina hyvä valinta. Malta kiinnostaa valtavasti, mutta siellä voi olla jo liian kuuma. Italia jäi pois laskuista aika alkuvaiheessa. Ehdottamani Ediburgh tai Lontoo eivät saaneet vastakaikua. Viime kesän huolellisesti suunniteltu Itävallan Alpit jäi sekin huomiotta.Voittajaksi selvisi Baleaarien Menorca, Mallorcan viehättävä pikkusisko! Google Earth oli mainio saitti tutkia saarta. Kun vielä löytyi ihastuttava pikku hotelli, varasimme ensin lomalennot, sitten hotellin netin kautta.Kävin tänään moikkaamassa pikaisesti nectarinelaisia, ja Päivi siellä kertoi, että saari on aivan ihastuttava paikka, rauhallinen ja pittoreski. Ja lisäksi hän hehkutti erästä asiaa, jonka tiesinkin: saarella on Jaime Mascarón kenkätehdas ja hyvä tehtaanmyymälä! Mascaró valmistaa mm Pretty Ballerinas-merkkiä, jo vuodesta 1918. Viime keväänä Pohjois-Espalla oli pop up-kauppa. (PB-ballerinoja saa myös Nectarinesta!)Odotettavissa on siis viikko lötköttelyä, lukemista, uiskentelua ja aurinkoa, unohtamatta hyvää ruokaa ja juomaa. Auto on alla koko viikon.Michel FiguetKuva: Michel Figuet

article-1239396-07B84045000005DC-418_468x286Ja nyt sitten tietenkin saarella käyneiltä toivotaan vinkkejä!Aurinkoista maanantai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Näyttäisi olevan Pretty ballerinalla pop up store tänäkin vuonna...

  VastaaPoista
 2. Ok, en tiennytkään! Pitäisi varmaan käydä useammin stadissa. : )

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa juuri sellaiselta paikalta jonne itse haluaisin matkustaa. MItä kautta varasitten lennon ja hotellin?

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kannattaa kokeilla Thaimaata talvisaikaan jos et ole aikaisemmin käynyt. Ilmasto on ihana, tropiikki, eikä tarvitse koskaan palella. Myös tosi hienot ostosmahdollisuudet. Kolme kertaa olen käynyt ja suunnittelen uutta reissua.

  VastaaPoista
 5. Hei Marjukka! Hienon paikat löysitkin! Täällä ollaan hengessä mukana...

  Eikö olekin loman varaaminen niin mukavaa, kun on tripadvisorit ja google.earthit. Minä en lähde nykyään minnekään stekkaamatta ensin tripadvisorin palautteita ja kuvia. Helposti tulisi valittua väärä hotelli, jos pelkästään hotellin omien sivujen ja kuvien perusteella valitsisi. Kun vielä jaksaisi olla niin viitseliäs, että antaisi itsekin palautetta jälkeenpäin...

  VastaaPoista
 6. Otettiin Finskin lomalento ja booking.comista hotelli. En vielä viiitsi paljastaa, mikä. Vähän jo surettaa, että ollaan vain viikko... : (

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä. Thaimaa ei ole oikein napannut, sinne on niin pitkä lento... Monet kyllä kehuvat, ja shoppailumahdollisuudet tietenkin kiinnostavat aina!

  VastaaPoista
 8. Joo, näitä kahta tulee pyöriteltyä ihan valtavasti ennen lopullista päätöstä. Kuitenkin esim. hotelli on monesti niin subjektiivinen asia, että jollekin joku teenkeittimen puuttuminen on ihan kynnyskysymys, ja sitten siitä lähtee vyörymään koko kritiikki. Mutta nyt kyllä uskomme sekä hotellikuvia että Tripadvisoria! Ja Nectarinen Päivin ylistystä saarsta!

  VastaaPoista
 9. Hei! Tykkäsin kovasti Cala Galdanasta Menorcalla. Se on ihana kallioiden ympäröimä lahti, jossa kävimme matkaoppaamme suosituksesta päiväretkellä. Kyseinen matkaopas kuulemma kävi siellä itse vapaapäivinään rentoutumassa, ja paikka olikin rauhallinen ainakin toukokuussa. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 10. Inka's -blogin Nina oli siellä just viime viikon. Kysy lisää vinkkejä häneltä.

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Kovasti odotan!

  VastaaPoista
 12. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.