Päivän asu

…on tiistailta. Oli ihana, aurinkoinen aamu. Teki mieli pukeutua vaaleaan. Ja nyt kyllä kesä on täällä, kun meikäläinen, vilukissojen vilukissa, laittoi ballerinat jalkaan!

DSC_0093

Farkut Nudie, bleiseri J Crew, t-paita Filippa K, vyö Abro, ballerinat K&S, ja korurykelmä ranteessa DPN.

DSC_0095

Onko muitakin, joilla kesäsuunnitelmat ovat suht auki?

Mitään ulkomaanmatkaa ei ole täällä päässä varattu – vielä ainakaan. Pari maakuntakeikkaa sukulaisesten luo on sovittu,  sekä joitain tapaamisia ystävien kanssa. Oma fiilis kesän suhteen on nyt sellainen, että olen aika innoissani tapaamaan ihmisiä, ja liikkumaan vähän enemmän. Talven sairastelujen vuoksi olin niin paljon yksinäni, että nyt suorastaan odotan pääseväni ihmisten pariin, tapaamaan sukulaisia ja ystäviä. Ei sillä, etten haluaisi yleensä heitä tavata, vaan kun kouluhärdelli loppuu, on niin pyörällä päästään, että haluaa vain vetäytyä hiljaisuuteen. En jaksa yleensä kuunnella edes musiikkia noin kuukauteen.

En myöskään toivo kesältä mitään ihmeempiä. No, pyöräilykelejä tietenkin, ja kaupungillamaleksimispäiviä. Mutta ehkä on parasta ottaa vain päivä kerrallaan, ja katsoa mihin suuntaan se kesänenä näyttää!

Ja hei, huomenna on perjantai jälleen, jihuu!

Osallistu Gucci Guilty Black pour hommen arvontaan täältä!

Share:

6 Comments

 1. Maati
  16/05/2013 / 11:40 pm

  Valkoinen ja farkku on niin raikas combo. Minä oon ballerinoilla mennyt jo pari viikkoa, tosin oli villapohjalliset vähän lämmittämässä. Nilkkureissa oli korkoa n. 7 cm ja mun oikea jalka on ollut kipeä jo talvesta lähtien, niin oli pakko siirtyä saapikkaista suoraan balleriinoihin. Astun jotenkin väärin, tuntuu polvessa ja lonkassa pienenä kipuna. Onko jalat niin eripituiset, joku asentovirhe se varmaan on. Täytyy lääkäriltä hakea fysiatrille lähete niin eiköhän se selviä. Meidän kesä menee varmaan myös aika kotona, kun juhannuksena musta tulee mummu, mummo tai mamma. Ihanaa!

 2. Marjukka
  17/05/2013 / 1:24 pm

  No voi itku, onpa kurjaa, jos jalka vaivaa. Käy ihmeessä näyttämässä sitä. Teillä eletään jänniä aikoja, kiva juttu!

 3. Sara S.
  17/05/2013 / 6:36 pm

  Kyllä nyt täytyy etsiä joku kiva valkoinen bleiseri, niin hauskalta tuo sinun asusi näyttää ! Kesä suunnitelmat on vielä ihan auki. Lapset taas matkustelee sinne ja tänne, joten itse pääsen ulkomaille varmasti vasta syksyllä. Kesä Helsingistä aion kyllä nauttia ja ehkä tehdä pieniä pyrähdyksiä täällä kotimaassa 🙂

 4. Marjukka
  18/05/2013 / 11:58 am

  Go for it! Tuntuu, etten ole muita vaatteita pitänytkään, kuin tätä. Mutta tiesin jo sen nähdessäni, että sitä tulee pidettyä paljon.Kesäinen Helsinki on tosi kaunis! : )

 5. Laapa
  18/05/2013 / 12:20 pm

  Ihanaa kun näkyy näitä kesäisiä ballerina-bleiseriasuja blogeissa! Tämäkin niin onnistunut! 🙂

 6. Marjukka
  18/05/2013 / 1:20 pm

  Kiitti, viihdyn kovasti tässä!

Vastaa