Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

4.5.2013

Printtihousuja

Olen viettänyt aamupäivän pitkästä aikaa nettikauppoja selaillen. Suosikkilistani on varsin pitkä, mutta sitä on hauska selailla ajan kanssa.Valkoinen bleiseri -rakkauteni elää edelleen ja voi hyvin, ja mietinkin, miten sitä voisi asustaa vaikkapa rentoihin juhliin. Tiedossa on yhdet valmistujaiset ja pyöreä synttärit, tosin viimeksi mainitut hyvin rennot pukukoodiltaan.Printtihousut kiehtovat yhä enemmän ja enemmän. Viime kesänä ostin Zarasta siniset, hyvin maltilliset printtihousut, jotka ovatkin olleet ihanan vilpoisat kesähousut. Zaran kotisivuilta löytyi nytkin todella nättejä yksilöitä, joita yhdistelin Cosin yläosiin, Miu Miun nudeihin korkkareihin ja Musan sandaaleihin (kengät Net A Porterista). Oranssi pikku laukku on Burberryn ja vaalea kirjekuorilaukku Zarasta, ja bleiseri siis J Crewn. Koruja näihin en turhia yhdistelisi, ellei sitten hyvin ohutta rannekorua tai pieniä korviksia.yhdistelmiä

yhdistelmiä1

yhdistelmiä2

yhdistelmiä3Tässä aleväijyntöjen arvoiset housut: silkkiset by Malene Birgerin ihanuudet!yhdistelmiä4Miten teihin iskee printti, vai iskeekö ollenkaan?

10 kommenttia:

 1. Ei jotenkin iske yhtään! En ole vielä päässyt yli siitä edellisestä printtihousukaudesta... Mulla oli ainakin kolmet eri ruusun kuvioiset housut! :D En muistele lämmöllä. No itse asiassa noista kuviesi housuista nuo keskimmäiset eli vähän Paisley-kuviota muistuttavat ovat kyllä tyylikkäät. Ne voisin jopa hankkia.

  Printtikuviohousujen kanssa käy kyllä varmasti niin kuin muidenkin muoti-ilmiöiden: ensin ne tuntuvat kauheilta, mutta vuoden päästä ostan jo itsellenikin :)

  VastaaPoista
 2. Luulin että jättäisin tämän välistä mutta toisin kävi. Kahdet printtihousut on jo hankittu. Kaikki asukokonaisuudet ovat aivan ihania ja tuo nude pikkulaukku Zarasta on kaunis. Musan sandaaleita olen myös katsellut :) Ehkä kuitenkin yhdet kultaiset sandaalit riittävät, omani ovat tosin korolla.  Rentoa viikonloppua Marjukka !

  VastaaPoista
 3. Kyllä iskee, mutta riippuu printistä ;) Näistä nuo viimeisen kuvan housut on kivat. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 4. Niin mulla ainakin käy: vuoden taivastelen, sitten alan katsella sillä silmällä, sitten ostan... Mulla ei ole koskaan ollut printtiä, ehkä siitä intoni. Ruusuhousut kolmin kappalein ovat ehkä antaneet sulle yliannostuksen...; )

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kyllä on tosi mukava viikonloppu menossa ja jatkuu vaan...Hih, sitten sun asukokonaisuuksia odotellessa!!!

  VastaaPoista
 6. Voi joo, Malenen housut ovat kyllä superkauniit! Aurinkoa sinunin kevääseesi! : )

  VastaaPoista
 7. Printtihousuja ei löydy omasta garderoobista, mutta voisivat kyllä olla kiva kesäinen piriste : ) Näistä kokonaisuuksista tykästyin kovasti kolmoseen ja vitoseen.

  VastaaPoista
 8. Tämä kuuluu kategoriaan "ovat kivat muilla, mutta eivät taida kuulua minun garderobiini". Pillifarkut ovat samaa kategoriaa. :-)  Mutta se hauskuus trendeissä on, että voi poimia ne itselleen (ja nupilleen) sopivat. Itsekin kyllä lämpenen hitaasti eri asioille. Niitä on joskus pakko makustella pitkäänkin: Oranssi väri on tälläinen. Viime kesänä alkoi harkintavaihe ja tänä kesänä sitten toteutus-. :-D

  VastaaPoista
 9. Samoihin kuin minäkin, nuo Malenen housut ovat aivan tosiupeat! Ihan kaikenlainen printti ei tosiaankaa iske, esimerkiksi kukka on sellainen.

  VastaaPoista
 10. No nimenomaan, kaikkia trendejä ei ehdi, eikä pidäkään toteuttaa. Joskus on kyllä kiva kokeilla uusia juttuja, mulla kun ei ole koskaan ollut printtihousuja. Oranssi on täpäkkä väri, joka huomataan! : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.