Printtihousuja

Olen viettänyt aamupäivän pitkästä aikaa nettikauppoja selaillen. Suosikkilistani on varsin pitkä, mutta sitä on hauska selailla ajan kanssa.

Valkoinen bleiseri -rakkauteni elää edelleen ja voi hyvin, ja mietinkin, miten sitä voisi asustaa vaikkapa rentoihin juhliin. Tiedossa on yhdet valmistujaiset ja pyöreä synttärit, tosin viimeksi mainitut hyvin rennot pukukoodiltaan.

Printtihousut kiehtovat yhä enemmän ja enemmän. Viime kesänä ostin Zarasta siniset, hyvin maltilliset printtihousut, jotka ovatkin olleet ihanan vilpoisat kesähousut. Zaran kotisivuilta löytyi nytkin todella nättejä yksilöitä, joita yhdistelin Cosin yläosiin, Miu Miun nudeihin korkkareihin ja Musan sandaaleihin (kengät Net A Porterista). Oranssi pikku laukku on Burberryn ja vaalea kirjekuorilaukku Zarasta, ja bleiseri siis J Crewn. Koruja näihin en turhia yhdistelisi, ellei sitten hyvin ohutta rannekorua tai pieniä korviksia.

yhdistelmiä

yhdistelmiä1

yhdistelmiä2

yhdistelmiä3

Tässä aleväijyntöjen arvoiset housut: silkkiset by Malene Birgerin ihanuudet!

yhdistelmiä4

Miten teihin iskee printti, vai iskeekö ollenkaan?

Share:

10 Comments

 1. Tarja
  04/05/2013 / 3:31 pm

  Ei jotenkin iske yhtään! En ole vielä päässyt yli siitä edellisestä printtihousukaudesta… Mulla oli ainakin kolmet eri ruusun kuvioiset housut! 😀 En muistele lämmöllä. No itse asiassa noista kuviesi housuista nuo keskimmäiset eli vähän Paisley-kuviota muistuttavat ovat kyllä tyylikkäät. Ne voisin jopa hankkia.Printtikuviohousujen kanssa käy kyllä varmasti niin kuin muidenkin muoti-ilmiöiden: ensin ne tuntuvat kauheilta, mutta vuoden päästä ostan jo itsellenikin 🙂

 2. Sara S.
  04/05/2013 / 5:47 pm

  Luulin että jättäisin tämän välistä mutta toisin kävi. Kahdet printtihousut on jo hankittu. Kaikki asukokonaisuudet ovat aivan ihania ja tuo nude pikkulaukku Zarasta on kaunis. Musan sandaaleita olen myös katsellut 🙂 Ehkä kuitenkin yhdet kultaiset sandaalit riittävät, omani ovat tosin korolla.Rentoa viikonloppua Marjukka !

 3. Hottentotti
  04/05/2013 / 6:16 pm

  Kyllä iskee, mutta riippuu printistä 😉 Näistä nuo viimeisen kuvan housut on kivat. Aurinkoista kevättä!

 4. Marjukka
  04/05/2013 / 9:50 pm

  Niin mulla ainakin käy: vuoden taivastelen, sitten alan katsella sillä silmällä, sitten ostan… Mulla ei ole koskaan ollut printtiä, ehkä siitä intoni. Ruusuhousut kolmin kappalein ovat ehkä antaneet sulle yliannostuksen…; )

 5. Marjukka
  04/05/2013 / 9:51 pm

  Kiitos, kyllä on tosi mukava viikonloppu menossa ja jatkuu vaan…Hih, sitten sun asukokonaisuuksia odotellessa!!!

 6. Marjukka
  04/05/2013 / 9:52 pm

  Voi joo, Malenen housut ovat kyllä superkauniit! Aurinkoa sinunin kevääseesi! : )

 7. Kaneli
  05/05/2013 / 3:12 pm

  Printtihousuja ei löydy omasta garderoobista, mutta voisivat kyllä olla kiva kesäinen piriste : ) Näistä kokonaisuuksista tykästyin kovasti kolmoseen ja vitoseen.

 8. Sara
  05/05/2013 / 5:17 pm

  Tämä kuuluu kategoriaan "ovat kivat muilla, mutta eivät taida kuulua minun garderobiini". Pillifarkut ovat samaa kategoriaa. 🙂 Mutta se hauskuus trendeissä on, että voi poimia ne itselleen (ja nupilleen) sopivat. Itsekin kyllä lämpenen hitaasti eri asioille. Niitä on joskus pakko makustella pitkäänkin: Oranssi väri on tälläinen. Viime kesänä alkoi harkintavaihe ja tänä kesänä sitten toteutus-. 😀

 9. Marjukka
  05/05/2013 / 5:37 pm

  Samoihin kuin minäkin, nuo Malenen housut ovat aivan tosiupeat! Ihan kaikenlainen printti ei tosiaankaa iske, esimerkiksi kukka on sellainen.

 10. Marjukka
  05/05/2013 / 5:38 pm

  No nimenomaan, kaikkia trendejä ei ehdi, eikä pidäkään toteuttaa. Joskus on kyllä kiva kokeilla uusia juttuja, mulla kun ei ole koskaan ollut printtihousuja. Oranssi on täpäkkä väri, joka huomataan! : )

Vastaa