Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.5.2013

Rok rok!

Tässä kuva maanantain työpäivältäni, olin oppilaiden kanssa opetusviraston mediakeskuksen studiossa äänittämässä. Päivän jälkeen iski niin kamala hedari, että olin ojollani loppuillan. Huomenna on sitten vielä pari konserttia ryhmieni kanssa. Sen jälkeen alkaa valmistautuminen viimeiseen viikkoon ja sen kiiresiin, sekä  tietenkin kevätjuhliin. Ja arvatkaa mitä...sokerilakkoni meni myös eilen rikki. Sorruin väsyksissäni suklaaseen. Yhyy... Mutta uusi yritys kuun loppuun, tai oikeastaan 31.5. asti alkaa taas. Kuun viimeinen päivä on eräät valmistujaiset, ja siellä en aio kieltäytyä täytekakusta!Kuva on lavastettu, olin vain tuottajan ominaisuudessa.... : )

DSC_0088Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä kuvia työstäsi! :) Loppukiireet menoillaan, tpj 9!!! Jesh! :D Aika rankkaa meno ainakin mulla on ollut tämä kevät. :)

  VastaaPoista
 2. Joo uskon sen, Comenius-reissut ovat varmasti aika mehut vieviä... Tsemppiä loppukiireisiin!

  VastaaPoista
 3. Masteroitko ite ja mitä ohjelmaa käytät? Onko nuo konsertit yleisölle avoimia ja iltapäivällä , meillä on Hgin reissu huomenna ja ois kiva kuulla vaihtelun vuoksi muidenkin koulujen esityksiä :). Comenius vie varmasti mehut, mut koitetaan jaksaa vielä. Meillä alkaa huomenna koeviikko ja kohta pääsee lomille lämpöiseen, tsemppiä opet!

  VastaaPoista
 4. Kaikki tehdään Mediakeskuskessa, siellä on Pro Tools. Konsertit ovat aamulla. Hauskaa Helsingin-reissua!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! <3 Täsä aamukahvin lomassa kyllä tämä kuva sai hymyilemään leveästi, siitävälittyy kyllä hyvä fiilis :)  Tsemppiä loppurutistukseen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti Dahlia! Olo on kyllä jo kuin kuiviin puristetulla sienellä, mutta vauhdilla vielä viikko!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.