Silkkimekko second hand

Meillä työpaikalla on muutama samankokoinen nainen, joiden kanssa tulee kirppailtua ristiin. Sehän on tosi kätevää, jos voi myydä käyttämättömän vaatteen kaverille. ”Hei vie kotiin ja kato rauhassa sopiiko se sulle!” Tänään vaihtoi omistajaa yhdet farkut ja silkkimekko.

No minulla kävi kyllä kaikkien aikojen tuuri: silkkimekon onnellinen omistaja olen minä! Työkaveri toi myytäväksi ihastuttavan sinisenkuvioisen ja käyttämättömän InWearin silkkimekon. Olisin voinut kyllä ostaa sen sovittamattakin, sillä merkin mekot ovat mitoitukseltaan minulle aivan presiis. Mekko on ihanan kevyt, vuorellinen ja juuri sellainen, jonka pukee päälleen lämpimänä kesäiltana illalliselle reissussa… (Nyt tarvitaan se vielä se reissu!) Juhlamekoksi se on ihan unelma! Olinpa aika täpinöissäni! Mekko siis jää luokseni ja saa toivottavasti monta mukavaa käyttökertaa lämpöisissä kesäsäissä.1 2 3

Muutenkin on niin mukava olo: huomenna taas arkivapaa, ja saa puuhailla kaikessa rauhassa kotijuttuja. Sellainen kotoilu on mielestäni ihan parasta. Blogikirppiskin on mielessä, ehkä laitan sinne myyntiin yhden jutun…

Mutta nyt jumpalle! Namiton on alkanut hienosti, kannustimme tänään työkaverin kanssa toisiamme oikein urakalla!

Lämpöistä helatorstain aattoa!

Share:

4 Comments

 1. Eilamari
  08/05/2013 / 7:26 pm

  Tosi kauniin värinen mekko ja mallikin vaikuttaa passelilta. Juhlava silloin kun tarvitaan, mutta ei kuitenkaan liian juhlava. Voin hyvin kuvitella sen silkkisen materiaalin etelän illan samettiseen lämpöön…. ja väri sopii sinulle taatusti. Saisko tuosta postauksen myös sinun päälläsi?Joo ihanaa, neljän päivän vapaa edessä:-) Nyt on aivan ihanan lämmintä, kävin juuri kevyellä juoksulenkillä maastossa ja kyllä oli kaunista, kun valkovuokot kukkii ja kevät tuoksuu… Tätä on odotettu ja nyt on syytä nauttia ihan joka hetkestä.Lokoisaa kotoilua sinullekin!

 2. Marjukka
  08/05/2013 / 7:36 pm

  Mallissa on tosi kauns leikkaus edessä ja niin kauniit napit! Toivottavasti kesäjuhliin tulisi lämpöisät ilmat. Laittelen asukuvia jossain aiheessa.Oi sulla on neljä päivää vapaata, mahtavaa! Huomenna kaiketi rankkasadetta luvassa, joten kannatti tehdä se lenkki nyt!

 3. Mapsi
  09/05/2013 / 6:59 am

  Olipas sulla hyvä tuuri! Tuolle mekolle tulee varmasti käyttöä. Niin se on että toisen turhuus voi olla toisen aarre. Mitään ei kannata heittää pois ainakaan kysymättä ensin muilta!Minä päätin pitää vielä perjantainkin vapaana kun töiden puolesta sopivasti sattui:DTänään pitää vähän siivoskella ja tehdä kunnon ruokaa, kun kerran on aikaa..niin, ja käydä jumpassa. Voi, kun on kivaa!

 4. Marjukka
  09/05/2013 / 10:53 am

  Ihan superkivaa! Mä alotin jättiurakan: lattialaattojen saumojen puhdistuksen. Hiki virtasi. vapaapäivänä voi tehdä kaikkea "kivaa"… Mukavaa pitkää viikkistä sinne teille!

Vastaa