Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

26.5.2013

Sunnuntairipsuja ja höpsyjä

Pekka Poutako se aina lupaili ripsuja, kun oli luvassa vähän sadetta. Niitä on tänään sunnuntaina saatu täällä etelässä. Onneksi eilen - ja tämä tarina on tosi - ehdin häärätä illalla kaksi tuntia pihalla! Siivosin kukkapenkkejä, pensaiden alusia, poistin kuolleita oksia puista & pensaista. Pihajasmike törrötti kuolleen näköisenä, vain alaoksilla oli lehtiä. Ihmettelin, mitähän sille pitäisi tehdä. Sen sijaan lumipalloheisi on upeilla kukka-aihioilla. En liene kiinnittänyt siihen liikaa huomiota, ja se aikoo kukkia helpottuneena. Kuitenkin tunsin puhdasta iloa kätteni jäljistä, ja siitä, että sain itsestäni irti sen tarmonpuuskan.Tänään on sitten haettu peräkärryllinen multaa. Ensi viikolla istutan kesäkukat ruukkuihin, perinteistä pelargoniaa, lumihiutaletta ja ahkeraliisaa, ja kärrään multaa muutamiin penkkeihin. Operaatio perennojen ylöskaivuu jää siipan kontolle. Muuten vähän sateinen sunnuntai on kulunut kotitöiden parissa, to do-listoja tehden ja kesälomamatkaa surffaillen. Vielä ei ole varattu mitään...Kotona päällä vanhat, mutta tuskin pidetyt Espritin housut, joita päätin alkaa käyttää enemmän. Alla Kapp Ahlin paita, sininen neule Hunkydoryn Espadrillokset Zalandolta, rannekoru La Puella (saatu blogin kautta).DSC_0004

Hyppy kesään!DSC_0019DSC_0043Ensi viikko on täynnä touhua, joten nyt vielä relataan ilta. Ostin muuten Dan Brownin uutuuskirjan Inferno, mutta yritän jättää sen lomalukemiseksi! Muuten voi käydä niin, että en malta alkaa nukkumaan, jos se on hyvinkin jännä...Voisiko varovaisesti sanoa, että olen kesän odotusta pullollani! Viime kesä kun ei ihan mennyt putkeen oikean nilkan nivelsiteiden revähtämisen vuoksi (joka esti liikkumisen lähes koko kesäksi), keuhkoputkentulehduksen, vatsataudin ja huonon sään takia. Tämä kesä e i  v o i mennä niin ohi odotusten!

Leppoisaa sunnuntaita! 

7 kommenttia:

 1. Ihania kesäisiä kuvia! Kylläpä näistä tuli hyvälle tuulelle. Nuo housut ovat kivat, sopisivat meikäläisellekin vapaalla saman tyyppiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloisia kuvia sinusta, oikein tulin hyvälle mielelle ! Täällä sunnuntai on myös mennyt kotona oleillen ja koti hommia tehden. Kesästäkin on vähän saman suuntaiset ajatukset :)

  VastaaPoista
 3. Olen ollutkin hyvällä tuulella koko viikonlopun! Sopivasti lepoa ja tekemistä!

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu! Toivottavasti meidän kesä menee putkeen, eikä tulisi mitään pahoja takaiskuja!

  VastaaPoista
 5. Jos teitä yhtään Etelä-Ranska kiinnostaa, niin serkkuni saattaa laittaa asuntonsa vuokralle ja kielen osaavana pystyy neuvomaan monessa asiassa. Blogissani on monta juttua reilun vuodentakaisesta matkastani, samoin Onnentähdet-blogin Terhi on kirjoitellut Nizzan seudusta. Hän oli perheineen serkkuni talossa. Olipa sulla kurja tuuri viime kesänä, toivottavasti tämä kesä olisi säitten puolesta parempi. Kainuussa taisi sataa melkein joka päivä. Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 6. Unohdin ihan serkkusi asunnon! Tämä pitää pitää mielessä jatkossa. Tottakai kiinnostaa! Ranskaan meneminen on isompi kynnyskysymys kuin vaikka Espanjaan, kun ei puhu kieltä. En osaa muuta kuin Lady Marmaladen biisin lauseen, ja sitä ei parane mennä sanomaan... ; )

  VastaaPoista
 7. 64is6x vtlizgwuhbre, [url=http://gsjdyvfmqahu.com/]gsjdyvfmqahu[/url], [link=http://rbkwrhihzzug.com/]rbkwrhihzzug[/link], http://iaolzioleefk.com/

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.