Terveisiä Turusta!

Terkut Suomen Turusta, syntymäkaupungistani, jossa vietin ihanan vuorokauden!

Tuli herkuteltua, tavattua  ystävää, vähän shoppailtua ja nukuttua yksi sikeä hotelliyö. Niin ja tietenkin syötyä hotelliaamiainen. Sää oli aivan ihana, tuntui siltä, että koko Turku oli ulkoilemassa joen rannalla. Aurinko paistoi ja ihmiset söivät hyvännäköisiä ruoka-annoksia terasseilla…

Sain ennen reissua vinkkejä, missä kannattaa käydä syömässä ja shoppailemassa, ja kyllä kannattikin! Parasta oli kuitenkin tavata Anne, tulimme todella hyvin juttuun, ja näin Annen kaupankin.

Huomenna kaikesta lisää, nyt lauantai-illan viettoon jumpan jälkeen. Illan vuokra-blu ray on Tom Cruisen Jack Reacher, jonka luin kirjana viime joulun reissulla.

1 2

Leppoista lauantaita!

 

Share:

4 Comments

 1. Business Woman
  11/05/2013 / 7:22 pm

  Ihana ja just oikean ruskea biker! Uusi?Meillä on kohta samanlaiset hiukset, nimittäin sinulla kasvaa hurjaa vauhtia ja minulla lyhenee:)

 2. Marjukka
  11/05/2013 / 8:07 pm

  Uusi on, ja just oikean ruskea – I´m in love! Joo, mulla on vielä kolme viikkoa kampaajaan, saapa nähdä, jaksano kasvattaa. Hei onko blogissasi kuvia uusista hiuksista? Pitää mennä kurkkaamaan!

 3. Anne Malia
  11/05/2013 / 10:17 pm

  Hei Ihanuus <3 oli tosi mukava nähdä! Kiva jos teillä oli mukava Turku-reissu, sit vaan uudestaan tänne pian 🙂 Eipä tullut muuten kehuttua sun nahkatakkia, ihana tuo on.

 4. Marjukka
  12/05/2013 / 9:57 am

  Kesällä tullaan uudestaan ehdottomasti! : )

Vastaa