Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.5.2013

Terveisiä Turusta!

Terkut Suomen Turusta, syntymäkaupungistani, jossa vietin ihanan vuorokauden!Tuli herkuteltua, tavattua  ystävää, vähän shoppailtua ja nukuttua yksi sikeä hotelliyö. Niin ja tietenkin syötyä hotelliaamiainen. Sää oli aivan ihana, tuntui siltä, että koko Turku oli ulkoilemassa joen rannalla. Aurinko paistoi ja ihmiset söivät hyvännäköisiä ruoka-annoksia terasseilla...Sain ennen reissua vinkkejä, missä kannattaa käydä syömässä ja shoppailemassa, ja kyllä kannattikin! Parasta oli kuitenkin tavata Anne, tulimme todella hyvin juttuun, ja näin Annen kaupankin.Huomenna kaikesta lisää, nyt lauantai-illan viettoon jumpan jälkeen. Illan vuokra-blu ray on Tom Cruisen Jack Reacher, jonka luin kirjana viime joulun reissulla.

1 2Leppoista lauantaita! 

4 kommenttia:

 1. Ihana ja just oikean ruskea biker! Uusi?

  Meillä on kohta samanlaiset hiukset, nimittäin sinulla kasvaa hurjaa vauhtia ja minulla lyhenee:)

  VastaaPoista
 2. Uusi on, ja just oikean ruskea - I´m in love! Joo, mulla on vielä kolme viikkoa kampaajaan, saapa nähdä, jaksano kasvattaa. Hei onko blogissasi kuvia uusista hiuksista? Pitää mennä kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 3. Hei Ihanuus <3 oli tosi mukava nähdä! Kiva jos teillä oli mukava Turku-reissu, sit vaan uudestaan tänne pian :) Eipä tullut muuten kehuttua sun nahkatakkia, ihana tuo on.

  VastaaPoista
 4. Kesällä tullaan uudestaan ehdottomasti! : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.