Tule Hair Bible-koekuvaukseen!

Sain tänään sähköpostia Mariela Sarkimalta – no, hän ei esittelyjä kaipaa! Omasta hyllystäni löytyy Make Up Bible, jossa on myös loistavaa meikkausopastusta aikuiselle naiselle.

Kirja saa jatkoa ensi keväänä, nimittäin Mariela tiimeineen tekee Hair Biblen! Mariela pyysi minua välittämään tietoa tulevasta kirjasta ja erityisesti sen kuvauksiin liittyvistä castingeista. Nimittäin nyt tarvittaisiin aikusia naisia malleiksi! Näin hän kirjoitti minulle:

Haussa siis eri ikäisiä ja näköisiä tyttöjä + naisia malleiksi Hair Bible -kirjaani. Yläikärajaa ei ole. Aikaisempaa mallikokemusta, saatika sitten mittoja ei tarvita! 🙂

Toisille tulen tekemään oikein kunnon make over-muodonmuutoksia, toiset pääsevät poseeraamaan kampauskuviin, ja osan kanssa irrotellaan oikein kunnon muotikuvissa! Hair Bible -kuvaukset alkavat kesällä, ja ne jatkuvat koko loppuvuoden. Tulen tarvitsemaan paljon eri ikäisiä ja näköisiä malleja, jotta voin näyttää mahdollisimman kattavasti erilaisia esimerkkejä kirjassani. 

Hair Bible julkaistaan ensi keväänä.

 

Hair Bible -mallicasting pidetään yhdessä Olivia-lehden kanssa, Olivian nimpparit-tapahtuman etkoilla keskiviikkona 29.5. klo 14-18, koekuvauspaikka: Apollo Café, Kauppakeskus Forumin sisäpiha, Mannerheimintie 16, Helsinki

Mikko Rasila kuvaa malliksi halajavat paikallesaapumisjärjestyksessä, eli kannattaa tulla ajoissa! Koekuvattavaksi voi siis tulla mihin aikaan tahansa klo 14-18 välillä, kunhan varautuu pieneen odotukseen, jos kuvattavia on paljon. 

 

Koekuvaukseen on hyvä tulla mahdollisimman luonnollisella meikillä ja hiuksilla. Oma Beauty Team’ini sukii kaikkien halukkaiden hiukset ja puuteroi nenänpäät koekuvauskuntoon 🙂

 

Koekuvaustilanteessa kaikista otetaan samanlaiset, hyvin simppelit ja nopeat casting -kasvokuvat edestä ja sivulta, jotta näen kunkin malliksi haluavan hiukset ja kasvonpiirteet kunnolla 

 

Kukin koekuvattava täyttää koekuvauksissa kaavakkeen, jossa kysytään yhteystiedot, ja minkälaisissa kuvissa on kiinnostunut olemaan mukana. (Esim. a) Täydellinen muodonmuutos, b) Värinmuutos, ei leikkausta, c) Leikkauksen muutos, ei värjäystä, d) Leikkaus ja/tai väri, joka ei muuutu paljon nykyisestä, e) Kampaus/ muotikuva.) 

 

Valitsen kirjan kuvaajien ja graafikon kanssa mallit ennen juhannusta. Varsinainen kuvauspäivä, tai kuvauspäivät sovitaan kunkin mallin kanssa henkilökohtaisesti sen jälkeen, kun olen saanut ”mallipalapelin” kasattua.”

Mikko Rasilan blogiin pääset tutustumaan täältä ja Marielan blogiin täältä. Mukana kirjaa kuvaamassa myös Mikko Puttonen, sekä Marielan mies Oskari Sarkima.

Ja lopuksi viestissä oli minulle paukkujen paukku: Mariela pyysi minua mukaan kirjaansa malliksi. Kääk! Lupauduin, koska huippuammattilaisen käsissä saa varmasti uusia vinkkejä hiuksiin ja meikkaukseen. Ja onhan se aika jännä juttu kaikenkaikkiaan!

Nyt heitän haasteen sinulle, blogini lukija: kipaise rohkeasti koekuvaukseen!

Nimetön

Vilappaa torstaita!

Share:

2 Comments

  1. Mari
    23/05/2013 / 9:39 pm

    Kukahan on tämä Mariela, never heard 😀

  2. Marjukka
    24/05/2013 / 11:08 am

    No mutta sittenhän on hyvä juttu etsiä Make Up Bible käsiinsä kirjastosta tai vaikka lähti-Cittarista, ja tutustua kirjaan!

Vastaa