Booztin kenkäalen huiput

Tänään olisi tarkoitus lähteä katselemaan vähän alennusmyyntejä. Kenkäalet ovat kyllä pahimmat. Vaikka kuinka vakuuttaisi, että en tarvitse, niin kyllähän sitä vielä yhdet tarvitsee. Nettialeja olen jo katsastellut, ja klikannut yhden parin kotiin, saapa nähdä, sopivatko. Ja joo, olen onnellinen blogimainonnan uhri, sillä Malenan blogista ne huomasin jo ajat sitten. Booztilla ei ollut niitä konjakinvärisinä, vaan mustina.

Booztilla on ihan mielettömän kauniita kenkiä, katsokaapa vaikka näitä:

Ylärivi: Friis & Company, Billi Bi

Toinen rivi: Nome, Shoe Shi Bar  

Alarivi: Ash, Whyred

Boozt ale

Ylärivi: Nome, Billi Bi

Alarivi: Nome ja Nome

Boozt ale1

Ihania korkoja: Ylärivi G-Star Row ja G-Star Raw

Alarivi: Ash ja Whyred

Boozt ale2

Boozt ale3

Suosikkini ovat Mentorin ihanat korkkarit! No, taas tätä konjakinväriä, mutta kun se on niin kaunista… Pitäisi kerätä vähän asennetta, sillä bikinit ovat hakusessa. Arvatkaapa, montako paria omistan? Yhdet. Mutta se sovittelu… Harvapa sitä hommaa rakastaa.

Mukavaa viikon alkua!

commercial

Share:

8 Comments

 1. Ylang ylang
  17/06/2013 / 12:34 pm

  Voi, kuinka paljon yksi ihminen tarvitsee vaatteita, kenkiä ja laukkuja? Kokoajan vain lisää.Ihminen pärjää hyvin vähällä loppujen lopuksi. Luin viime viikolla jostakin, että ostelu on psykologisesti sukua keräämisvietille.

 2. Marjukka
  17/06/2013 / 1:38 pm

  Niin, miten kukin haluaa. Joku satsaa matkailuun, toinen elektroniikkaan, kolmas veneeseen. Eräs tuttuni kerää pienoismalleja. Mitään niitä ei periaatteessa tarvitse. Ihmiset valitsevat.

 3. BagMiss
  17/06/2013 / 1:52 pm

  Bikinien ostaminen on varmaan kamalinta, mitä tiedän! 😉 Mikään malli ei tunnu imartelevan tarpeeksi… 😀 Tsemppiä metsästykseen!! Harmi, ettei nähty eilen!

 4. Marjukka
  17/06/2013 / 3:13 pm

  Eilen oli kuitenkin hyvä päivä, lauantaina olin aivan niiskuna ja silmät vuotavina. Teillä näytti olleen ihanat safkat! Ette menneet jatkoille? Bikinit löytyivät, ja inhosin joka sekuntia. Stockalta ostin alesta Globalin bikinit.

 5. Sara
  17/06/2013 / 6:35 pm

  Ihanaa, että löysit bikinit! Niiden etsiminen ei tosiaankaan ole mitään kivaa puuhaa. Löysitkö muuta kuin bikinit?

 6. Marjukka
  17/06/2013 / 10:06 pm

  Kyllä, katso huomenna blogia! (jaiks!)

 7. Kaneli
  18/06/2013 / 7:20 pm

  Lähdimme tänään miehelle kenkiä ostamaan ja miten siina kävikään – tein tosi kivan alelöydön oikein sopuisaan hintaan siinä vähän niin kuin ohessa. Konjakinväriset nahkaiset korkeakorkoiset sandaalit Clarksilta mallia Sarina Betty. Istuvat ihanasti, ovat jalassa mukavat ja sirot kuin mitkä. Ja kyllä se mieskin ne kenkänsä sai …

 8. Marjukka
  18/06/2013 / 7:38 pm

  Oi hienoa! Clarksit ovat jalassa tosi mukavat!

Vastaa