Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.6.2013

Booztin kenkäalen huiput

Tänään olisi tarkoitus lähteä katselemaan vähän alennusmyyntejä. Kenkäalet ovat kyllä pahimmat. Vaikka kuinka vakuuttaisi, että en tarvitse, niin kyllähän sitä vielä yhdet tarvitsee. Nettialeja olen jo katsastellut, ja klikannut yhden parin kotiin, saapa nähdä, sopivatko. Ja joo, olen onnellinen blogimainonnan uhri, sillä Malenan blogista ne huomasin jo ajat sitten. Booztilla ei ollut niitä konjakinvärisinä, vaan mustina.

Booztilla on ihan mielettömän kauniita kenkiä, katsokaapa vaikka näitä:


Toinen rivi: Nome, Shoe Shi Bar  

Alarivi: Ash, Whyred


Boozt ale


Ylärivi: Nome, Billi Bi

Alarivi: Nome ja Nome

Boozt ale1

Ihania korkoja: Ylärivi G-Star Row ja G-Star Raw

Alarivi: Ash ja Whyred

Boozt ale2

Boozt ale3
 
Suosikkini ovat Mentorin ihanat korkkarit! No, taas tätä konjakinväriä, mutta kun se on niin kaunista... Pitäisi kerätä vähän asennetta, sillä bikinit ovat hakusessa. Arvatkaapa, montako paria omistan? Yhdet. Mutta se sovittelu... Harvapa sitä hommaa rakastaa.

Mukavaa viikon alkua!

commercial

8 kommenttia:

 1. Voi, kuinka paljon yksi ihminen tarvitsee vaatteita, kenkiä ja laukkuja? Kokoajan vain lisää.

  Ihminen pärjää hyvin vähällä loppujen lopuksi. Luin viime viikolla jostakin, että ostelu on psykologisesti sukua keräämisvietille.

  VastaaPoista
 2. Niin, miten kukin haluaa. Joku satsaa matkailuun, toinen elektroniikkaan, kolmas veneeseen. Eräs tuttuni kerää pienoismalleja. Mitään niitä ei periaatteessa tarvitse. Ihmiset valitsevat.

  VastaaPoista
 3. Bikinien ostaminen on varmaan kamalinta, mitä tiedän! ;) Mikään malli ei tunnu imartelevan tarpeeksi... :D Tsemppiä metsästykseen!! Harmi, ettei nähty eilen!

  VastaaPoista
 4. Eilen oli kuitenkin hyvä päivä, lauantaina olin aivan niiskuna ja silmät vuotavina. Teillä näytti olleen ihanat safkat! Ette menneet jatkoille? Bikinit löytyivät, ja inhosin joka sekuntia. Stockalta ostin alesta Globalin bikinit.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että löysit bikinit! Niiden etsiminen ei tosiaankaan ole mitään kivaa puuhaa. Löysitkö muuta kuin bikinit?

  VastaaPoista
 6. Kyllä, katso huomenna blogia! (jaiks!)

  VastaaPoista
 7. Lähdimme tänään miehelle kenkiä ostamaan ja miten siina kävikään - tein tosi kivan alelöydön oikein sopuisaan hintaan siinä vähän niin kuin ohessa. Konjakinväriset nahkaiset korkeakorkoiset sandaalit Clarksilta mallia Sarina Betty. Istuvat ihanasti, ovat jalassa mukavat ja sirot kuin mitkä. Ja kyllä se mieskin ne kenkänsä sai ...

  VastaaPoista
 8. Oi hienoa! Clarksit ovat jalassa tosi mukavat!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.