Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.6.2013

Hyvää juhannusta!

Ilma on mitä ihanin, ja juhannuksenvietto on alkanut! Kukkaloisto on anopin puutarhasta. Illalla grillataan vielä makkaraa, luvassa on muurinpohjalettuja, ja minä teen herkkusalaattini. Taidan köllähtää hetkeksi riippumattoon!

1


2

Lohta savustettiin...

3


4


5

Ihanaa, rauhallista ja lämpöistä juhannusta kaikille!

12 kommenttia:

 1. Oikein hyvää juhannusta myös sinulle, Marjukka!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa juhannusta sinulle ja koko seurueelle!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää juhannusta teille kaikille! Onpa anoppisi talo kerrassaan mahtavalla paikalla. Jos liikutte vielä pohjoisempana, niin tervetuloa kahville :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin. Ihan niin pohjoiseen, kuin te olette, tuskin tullaan. Joo, Paloisjärvihän se tuossa lainehtii kivenheiton päässä. En ole tarennut vielä mennä uimaan...

  VastaaPoista
 5. No vitsit, olette sitten kotikaupungissani juhannuksen vietossa :) Se järvi onkin niin iso, että tuskin on vielä lämmennyt. Asuin lapsuuteni ja nuoruuteni kaupungin toisen järven Poroveden tuntumassa. Se suli yleensä vasta syntymäpäiväni aikoihin toukokuussa. Vanhempani muuttivat sitten Paloisjärven tuntumaan, kun läksin opiskelemaan.

  VastaaPoista
 6. Hihi, no niin ollaan! Ylläri-pylläri!! Yks kesä veneiltiin täältä Makkaralahdesta kaupunkiin ja vielä eteenpäinkin. Mulla on monta lenkkireittiä täällä, samoin pyöräily-. Ja hei hyvää Pauliinan-päivää!

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa Juhannuspäivää sinne! <3

  VastaaPoista
 8. :) hihii -hauskaa, (Ylä-)Savossa viihtyy aina! Minulla ei ole siellä enää kuin muutama kaveri, joita näen silloin tällöin. Eräs heistä asuu ihan anoppisi naapurissa :). Jos kiinnostaa katsastella lapsuusmaisemiani, niin suuntaa pyörälenkki Kirkonsalmelle päin. Asuimme koulun opettajien asuntolassa, isäni oli tuolloin rehtorinaja suurin osa kavereista asui Kirkonsalmentiellä. Nekin maisemat ovat tyystin muuttuneet lapsuusajoista. Kävin hiihtolomalla kuvailemassa maisemia blogiin ja tietkin oli osin muutettu.  Kiitos onnitteluista, lurittelin tuossa just Bachin Inventioita, kakkua syötiin just ja illemmalla grillataan, se helle tuli nyt teiltä tänne meille, joten voisi käydä kiertämässä yhden frisbeegolfkierroksen :)

  VastaaPoista
 9. Kiitti pyöräilyvinkistä, tutkin asiaa. : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.