Iltapalalla Töölön Chicosissa

Tänä iltana kello viiden maissa iski kamala rasvanhimo. Allergialääkkeiden nuuduttama ja siivouksen väsyttämä kroppani himoitsi nachoja tai burgeria, tai ihan mitä tahansa vähän epäterveellistä! Suunnaksi siis Töölön uusittu Chicos.

Ravintola oli saanut todellakin freesimmän ilmeen. Uuden puun tuoksu tuntui vielä. Ruokalistaakin oli uusittu, mutta pääosassa olivat edelleen silti kunnon burgerit. Otimme alkupalaksi nachoja, jotka tuotiin lämpimässä kulhossa. Pääruoaksi otin vuohenjuusto-kanasalaatin ja ranskalaiset, mies kana-caesarsalaatin. Annokset olivat suuria, ja nälkä taatusti lähti. Ranskikset olivat superherkullisia! Ja ketsuppi sitä ainoaa oikeaa, eli Heinzia.

Hauskinta oli kuitenkin törmätä ravintolassa opiskeluaikaiseen kurssikaveriin, jota en ollut nähnyt -öööö- yhdeksääntoista vuoteen. Ihan mahtavaa! Jos luet tätä, S, niin oli tosi kiva törmätä! (Ja tuu sinne feisbuukkiin!) Mietimme, että siitä on vuoden päästä kaksikymentä vuotta, kun aloitimme Sibiksessä. Meillä oli ihan huippukurssi, niin mahtiksia tyyppejä. Ehkä pitäisi järkätä kurssitapaaminen vuoden päähän.

Mutta sinne ravintolaan:

DSC_0048

Ravintolassa on urheiluteema, vieressä kun on Kisahalli, Stadion sun muuta.

DSC_0050

DSC_0051

Kyllä hymyilyttää, kun kohta saa ruokaa!

DSC_0053

Alkupalana lämimät nachot…

DSC_0054

…pääruokana vuohenjuusto-kanasalaatti.

DSC_0055

Hyvältä näytti tämäkin, ja kuulemma maistui myös.

DSC_0056

Nyt on masu täynnä, ja Kostoa seuraamaan…

Share:

4 Comments

 1. Sara S.
  17/06/2013 / 8:20 am

  Herkulliselta näyttää sinun vuohenjuusto salaattisi. Olipa harmi että et päässyt meidän miittiin. Odotin näkeväni sinutkin mukana.Mukavaa viikonalkua sinulle !

 2. Marjukka
  17/06/2013 / 3:42 pm

  Joo, mulla oli niin kamalat allergiat päällä, etten jaksanut kertakaikkiaan tulla. Luulin sitä flunssaksi, mutta ei onneksi. Ensi kerralla! Ja hei, voidaanhan me tavata muutenkin!: )

 3. Sara S.
  18/06/2013 / 6:24 pm

  Ymmärrän ettet voinut tulla kun olit sairas 🙂 Joo, kyllä voidaan tavata. Mennään vaikka kahville / lounaalle ja kauppoja kiertämään yhdessä. Voit laittaa mun sähköpostiin viestiä milloin sinulle sopii 🙂

 4. Marjukka
  18/06/2013 / 9:35 pm

  Kiva! Voi olla, että menee elokuulle, mut ehdottomasti vielä tänä kesänä!

Vastaa