Kesäkukkia

Päivän aktiviteetti: kesäkukkien haku ja ruukkuihin laitto. Siinä kaikki, mitä sai aikaiseksi tässä helteessä! Suosin pelargonioita ja lumihiutaleita, koska ne taatusti menestyvät meikäläisen hoidossa. Terassista tuli oikein kivannäköinen. Sitäpaitsi pelargonia on söpön vanhanaikainen kukka. Vaaleanpunainen on lepivärini niissä. Sisääntulo sai koristeekseen valkoista uuden-guinean liisaa, varjoisan kukkaa. Ja muutaman amppelinkin laitoin roikuskelemaan ympäri taloa. Tykkään muuten illalla hiippailla antamassa vettä kesäkukille. Luonto on yleensä jo tyyni ja hiljainen, ei tekisi mieli mennä nukkumaan koko yönä.

Huomenna sitten pakkaamaan laukkua ja illalla lentokentälle, lennähdän sukuloimaan viikoksi. Kamera ja tietsikka seuraavat mukana, joten taukoa blogiin ei tule. Hengailkaahan mukana!

Ja jotta päivän asun elementitkin tulisi kerrottua, niin tässä: toppi Zara, shortsit H&M, espadrillot Zalandolta, aurinkolasit Fendi. Kuvan oton jälkeen vaihdoin kumpparit jalkaan ja teepparin päälle, ja ryhdyin pesemään ruukkuja, joten illan asu oli hyvinkin rouheva!

1 2 3

Nautitaan lämpimistä edelleen!

Share:

4 Comments

 1. Mona
  04/06/2013 / 7:30 pm

  Ihania kuvia Marjukka!:) <3

 2. Marjukka
  04/06/2013 / 8:06 pm

  Kiitti! : )

 3. Sara S.
  05/06/2013 / 8:32 pm

  Kaunis lomapäivän asu ! Ja voi miten ihanilta nuo vaaleanpunaiset kukat näyttävät.

 4. fxgnzp
  23/07/2013 / 9:06 am

  1PGL1T gqmbnxycfxgj, [url=http://hkwqiwwelbvb.com/]hkwqiwwelbvb[/url], [link=http://ebqindydabhd.com/]ebqindydabhd[/link], http://gvdvqzbdjutw.com/

Vastaa