Kesälukemista

Tänään olisi ollut bloggaajien brunssi, joka jäi nyt minulta välistä. Luultu kesäflunssa taisi kuitenkin olla allergiaa… Sen sijaan kotona on tullut heiluttua, ja siivottua kotia juhannuskuntoon. Minä olen niitä outoja, joiden mielestä juhannus ei tule ilman puhtaita ikkunoita tai jalkalistoja…

Juhannuksen sen sijaan otan kevyesti ja aion lukea pari kirjaa. En voinut vastustaa Dan Brownin uusinta jännäriä, vaikken siitä ole niin hyvää kuullutkaan. Juoni etenee kuulemma alusta asti turhan vauhdikkaasti. Myös takakannen luettuani olin vähän skeptinen. Onko tämä nyt niin laskelmoitu teos, että filmioikeudet on jo myyty: Tom Hanks Robert Langdonina (en vastusta!) ja sitten se nuori nainen. Oletteko huomanneet, että monissa jännäreissä huippuydinfyysikko tai aivokirurgikeksijäastronomi on tosi nuori, hyvännäköinen nainen, hihi! Sillä lailla se karavaani kulkee. En usko, että tämä pärjää Da Vinci koodille kirjana tai elokuvanakaan.

Toinen kirja onkin sitten Tuulen varjo-perhettä, eli Taivasten vanki, ja kaikki Ruiz Zafonin kirjat lukeneena odotan tätäkin lukuelämystä innoissani. Uusin teos on vielä kaupassa.

En ole muuten lukenut iPadilta ensimmäistäkään kirjaa! Tykkään niin koskettaa kirjaa ja palata lemppareihini uudelleen ja uudelleen. Myönnän kyllä, että lomamatkalla on kätevämpää lukea ruudulta kuin kantaa pokkareita mukanaan. En malttaisi jättää niitä edes hotelliin!

Katherine Pancolin Kipikonnien hidas valssi on niin ikään kesken. Ihan mukava juhannus tulossa!

1 2

Leppoisaa, vaikka sateista sunnuntaita! Joko teillä on kesälukemiset valittu?

Share:

3 Comments

 1. Sara
  16/06/2013 / 8:19 pm

  Kesäloma siintää vasta kolmen viikon päässä, mutta pitäisivähitellen alkaa hankkia lukemista. Me ostamme mieheni kanssa useimmiten pokkareita. Ne raskii heittää pois tai laittaa kierrätykseen, kun taas kovakantiset ovat eri asia. En tykkää lukea kirjoja uudelleen, joten senkin takia pokkarit ja kirjaston valikoima sopivat minulle/meille. Kun olet lukenut nuo kirjat, niin kerrohan, mitä pidit niistä.

 2. Marjukka
  16/06/2013 / 9:09 pm

  Joo, pitääpä yrittää muistaa. Kunnon dekkari on loman virkistys! Mulla on vähän eri juttu, en raaski millään hylätä kirjojani. Pokkarit menevät mökille ja perheelle kiertoon. Reissuun pitää varata lukemista!

 3. sari
  17/06/2013 / 10:37 am

  Loma alkaa heinäkuun alusta,5 viikkoa.Ja mulla kävi tuuri:voitin Camilla Läckbergin uusimman(Enkelintekijä)kirjan-se säästyy lomalle.Lisäksi kirjastosta olen varannut Vera Valan Roomaa(Ihana kaupunki,rakas mulle)kirjat,joista uudempi juuri ilmestynyt.Tuo Kilpikonnien hidas valssi täytynee myös lukea.Syyskuun ekan viikon löhöän Kreetalla,jotain täytyy säästää sinnekin.Kaunista kesää!

Vastaa