Lumenea testiin

Sain jokin aika sitten Lumenen tuotteita kokeiltavaksi. Time Freeze-tuotteet odottivat jonkin aikaa kaapissani, koska halusin ensin käyttää L`Oréalin Revitaliftit loppuun. Nyt on sitten oiva tilaisuus testata koko sarjaa Revitaliftin kokemusten jälkeen, sillä minun iholleni ne ovat sopineet todella hyvin. Koko talvena ei ole tullut kasvoihin kuivia länttejä, ja iho on voinut hyvin.

Testiin lähtevät siis päivä- ja yövoide, silmänympärysseerumi ja kiinteyttävä pikakaunistaja. Voiteissa on suojakerroin 15, mikä on hyvä juttu. Tuotteet lupaavat kohottavan vaikutuksen ja pitkään käytettynä ne lupaavat kiinteyttää ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta. Plussaa heti kättelyssä annan kauniista purkeista! Myös voiteiden tuoksu oli miellyttävä ja raikas. Lumenen fani olen ollut aina, käytän jatkuvasti vartalo- ja kasvojen kuorintaa, savi- ja kosteuttavaa naamiota. Myös jalkavoiteesta olen tykännyt.

1 2 3

Yhtä tuotetta ylistän välittömästi, eikä tämä ole saatu tuote, vaan ihan itse ostettu, ja vieläpä viime vuonna. Muistatteko postauksen, jossa esittelin Chanelin kasvojen itseruskettavaa voidetta. Käytin Chanelia muutanman kerran, kunnes kertakaikkiaan kyllästyin imelään hajuun ja tököttimäiseen koostumukseen. Kaapistani löytyi tilalle viimevuotinen Lumenen vastaava tuote, jota oli reippaasti jäljellä. En tiedä, säilyykö tuollainen voide seuraavaan vuoteen hyvänä, mutta niin sitä vain kasvoilleni levitin. Koostumus oli ihanan kevyt, tuoksu kivan sitruksinen ja tulos oikein tyydyttävä. Hyvä Suomi ja Lumene. Chanelin annan sitä ensimmäsenä pyytävälle kaverille, jos joku sitä haluaa testata. Olen käyttänyt itseruskettavia nyt enemmän kuin koskaan, sillä vaikka pidän auringosta, en kuitenkaan voi lojua siinä tuntikausia. Väriä on silti kiva saada pintaan.

4Onko jollain jo kokemusta Time Freeze-tuotteista?

Mukavaa keskiviikkoa!

Share:

10 Comments

 1. Maiju
  05/06/2013 / 7:54 pm

  Jään odottmaan, että mitä pitkällä testillä tykkää ja antaako kohottavan vaikutelman. Muutaman kerran uskomaan lupauksiin, niin ei aina viitsi kaikkia tuotteita ostaa kokeillakseen… Eli jännittyneenä odottelen kokemuksiasi 😉

 2. Sara
  05/06/2013 / 8:35 pm

  Minun Diorini loppuu kohta, taidanpa seuraavaksi kokeilla Lumenen itseruskettavaa kasvoilla. Kiitos, kun muistutit tästä kotimaisesta sarjasta. 🙂 Toivottavasti tykästyt Lumenen tuotteisiin.

 3. Sara S.
  05/06/2013 / 8:36 pm

  Olen myös tykännyt paljon Revitaliftistä, joten ehkä uskaltaisin kokeilla myös tuota Lumenea. Itseruskettava puuttuu kaapista vartalolle, oletko kokeillut Lumenen itseruskettavaa tai jotain muuta ?

 4. Heleen
  06/06/2013 / 6:57 am

  Lumenella on hyvä hinta-laatusuhde, ja ennenkaikkea meille suomalaisille tehtyjä. 🙂 Täällä ilmoittautuu yksi Chanelin halukas kokeilija, jos sattuisin olemaan se ensimmäinen. Kiva blogi sinulla, luen joka päivä. Mukavaa ja lämmintä kesää sinulle!

 5. Marjukka
  06/06/2013 / 12:16 pm

  En mä ihan kohottavuuteen usko, mutta kosteutta toivon. Koostumus ja tuoksu ovat ainakin hyvät, voiteet ovat ihanan raikkaita.

 6. Marjukka
  06/06/2013 / 12:17 pm

  Kotimaisuudesta plussaa! Kasvojen itseruskettavaa suosittelen mielelläni.

 7. Marjukka
  06/06/2013 / 12:21 pm

  En ole vartalon itseruskettavaa Lumenelta kokeillut, sen sijaan L' Orealin vaahtoruskettavaa. Olen ihan toivoton sen kanssa, myöskään suihkutettavien kanssa olen surkea. Pitää etsiä tuote, joka sopii. Dovekin on tahmeaa ja pahanhajuista.

 8. Marjukka
  06/06/2013 / 12:24 pm

  Chanel meni jo kaverille! Suomalaisuudesta ehdottomasti plussaa! Lumenehan käyttää suomalaismarjoja, kuten tässäkin, puolukkaa.Kiitti kommentista, lämmintä kesää sinullekin!

 9. Kaneli
  06/06/2013 / 2:35 pm

  Lumenen naamioita, kuorintatuotteita, voiteita, meikkejä ja mitähän vielä on tullut käytettyä : ) Tuon Time Freezen -sarjan Kiinteyttävä Pikakaunistaja on ollut ihan vakkarituotteeni, vaikka nyt olenkin pienellä tauolla. Ovatko muuten vain uudistaneet sarjan purnukat ja pakkaukset vai onko tuotteisiinkin tehty muutoksia?Sensitive Touch -sarjastakin olen kuullut paljon hyvää, mutta ainakaan Rauhoittava päivävoide ei ole vakuuttanut omaa ihoani. Kunhan saan purkin tyhjäksi, taidan palata Avene -sarjan päivävoiteen käyttäjäksi.Itseruskettavien kanssa en ole räpeltänyt, vaikka kyllä pitäisi, kun en hevillä rusketu ja sääretkin ovat aina kuin sen kuuluisan kalkkilaivan kapteenin : )

 10. Marjukka
  06/06/2013 / 2:52 pm

  Meikeissä on mielestäni aika vähän pigmenttiä. En tiedä, ovatko uusineet pakkaukset, ehkä, kun niitä nyt niin mainostetaan. Liekö seerumin ansiota, kun iho on ollut niin hyvässä kunnossa, joten tältä odotan myös hyvää vaikutusta.

Vastaa