Matkalla kotiin

Välillä Pojois-Savo -Uusimaa, jota silloin tällöin ajamme, on yksi ihana kohde, jossa on pysähdyttävä lähes aina ohi ajettaessa. Siellä on syötävä kuuluisasta, Chaine des Rotisseurs –kilven  eli Paistinkääntäjien ylimmän tunnustuksen ansainneesta seisovasta pöydästä kerran kesässä. Arvaako joku, missä on tämä viehättävä, vaaleanpunainen kartano?

Huomenna tulee valtavan kuvasaaliini osa yksi. Tämä paikka katkaisee pitkän ajon aina loistavasti, ja tämä on yksi lempipaikkojani kesäisin.

3

  2

Nyt siis olen taas kotona, ja kyllä se vaan täytyy todeta, että koti on maailman paras paikka! Miten meni teidän juhannuksenne?

Share:

6 Comments

 1. Eilamari
  23/06/2013 / 6:09 pm

  Hei,Onpa kaunis mekko ja sopii sinulle niiiiin hyvin!Juhannus meni rauhallisesti kotosalla – koti on todellakin maailman paras paikka – syöden hyvin ja loikoillen.Nyt on edessä kauan kaivattu kesäloma, joten kelpaahan tässä…Ihanaa kesän jatkoa!

 2. Susanna
  23/06/2013 / 7:07 pm

  Tuohan on Tertin kartano Mikkelissä, eikö? Vietettiin siellä viime kesänä yksi yö ja päivä ja ihastuin siihen kovasti. Valitettavasti ei ole meidän reittien varressa. Viime kesänäkin tehtiin mutka matkaan varta vasten Tertin takia ja kyllä kannatti. Kiva, kun koto-Suomestakin löytyy upeita vierailemisen arvoisia paikkoja.Ihailin myös mekkoasi. Mekot kuuluu kesään. 🙂

 3. Marjukka
  23/06/2013 / 7:48 pm

  Kiitos! Mekossa on kaunis tomaatinpunainen väri, joka sopii syksyihmiselle hyvin. Sullahan tulee loistosäät lomalle, ensi viikosta on tulossa tosi lämmin! Ihanaa lomanalkua!

 4. Marjukka
  23/06/2013 / 7:50 pm

  Mekot kuuluu, ja olen kunnostautunut tuossa asiassa! Bingo – Terttihän se on. Oi, yö kartanolla oli varmasti mukava kokemus, olisi kiva itsekin joskus jäädä sinne yöksi. Kotosuomi on kesällä vailla vertaa, vaikka miten kauniita paikkoja, joissa käydä. : )

 5. Anna
  23/06/2013 / 9:05 pm

  Tertin kartano! Olen ollut joskus vuosia sitten siellä kesätöissä. Kartanon lisäksi pihan meijerikahvila on tutustumisen arvoinen paikka. 🙂

 6. Marjukka
  23/06/2013 / 9:08 pm

  Voi hauskaa! Meijerikahvila on niin suloinen, ja mikä ihana kakkuvalikoima… : )

Vastaa