Päivän asu 27.6.2013

Eilen oli hauska päivä. Lähdin matalapaineesta väsyksissä matkaan, mutta palasin intoa puhkuen treffattuani uuden ystävän. (Kiitos, Maija!) Mutta olipa outo ilma! Kun tein lähtöä,  hieman tihuutti ja ukkonen jyrähteli. Ihmettelin mitä kummaa sitä pitäisi tuohon ilmaan pukea. Ja se kosteus…kuin tropiikissa. Helsinkiin päästyäni oli suorastaan viileä, kun oli vain +21 astetta. Farkut tuntuivat silti liimautuvan jalkoihin. Olin nihkeä kiireestä kantapäähän. Käsi tuntui olevan niin turvoksissa, että sormuksen sai tosissaan ängetä sormeen…

Menossa mukana Gapin farkut, Repeatin sulkkitoppi, Geoxin kengät ja Lindexin laukku. Tukka oli vähän pöyheänä föönin jälkeen, mutta se kuulkaas latistui hyvin nopeasti tuulessa ja kosteudessa… : )

3

1

2

Pikkuhiljaa saa aloittaa pakkailuja – Menorcan loma lähestyy!

Mukavaa perjantaita!

Share:

8 Comments

 1. Sara S.
  28/06/2013 / 10:20 am

  Eilen olikin hassu ilma 🙂 Kaunis asu, tykkään tuosta topista !

 2. Maija
  28/06/2013 / 11:01 am

  Asu oli oikein kiva – toppi kaunis/naisellinen ja kengät näyttävät mukavilta. Täytyy tutkia tarjontaa, jos löytäisin vielä tähän kesään samat/vastaavanlaiset.Matkalaukkua nyt vaan täyttämään, tsemppiä pakkaamiseen.Kiitos itsellesi:)!T. Maija

 3. Marjukka
  28/06/2013 / 11:45 am

  Kiitti, toppi pääsee reissulle, niin kevyt ja hengittävä.

 4. Marjukka
  28/06/2013 / 11:46 am

  Kiitos, oli niin hauskaa! : ) Toppi on Nectarinesta ja kengät La Mattasta. La Matan kenkätarjonta on kuin karkkikauppa… Koetanpa yrittää pakata kevyesti, saas nähdä, onnistunko!

 5. BagMiss
  29/06/2013 / 8:54 am

  Ihana asu, keveä ja raikas! 🙂

 6. Marjukka
  29/06/2013 / 6:23 pm

  Kiitos paljon!

 7. Dorotea
  30/06/2013 / 8:03 am

  Parastaikaa reissussa ja aamukahvilla on mukava vilaista, mitä Suomeen kuuluu. Jälleen kerran tuli liikaa mukaan, vaikka yritän ottaa mukaan vain tarpeellisen. Halpalennoilla on tarkat painorajat ja se tarkoittaa sitä, että mukaan tulee vain puolikkaita shampoopulloja ja hiustenhoitotuotteita. Asuvalinta on tosi harmoninen. Kiva tapa laittaa vain osa puserosta housuihin. Kokeilenpa itsellenikin, kun vartaloni on tasapaksu. Mun on joskus vaikea hahmottaa miltä lopulta näytän ja mikä oikeesti sopii. Usein katse kohdistuu pömppömahaan ja päätyy itsekritiikkiin. Kehtaisko sitä ottaa kuvia itsestään..Kuka sinun kuvasi ottaa?Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät, kun kuvissa on kivoja tehostekeinoja mukana? Ilmoitathan meille hyvissä ajoissa uuden osoitteen. Olen löytänyt blogien maailman vasta keväällä. Lapset on jo isoja ja nyt on sitä omaa aikaa : )

 8. Marjukka
  30/06/2013 / 8:48 am

  Huomenta sinne, missä oletkin lomalla! Mäkin yritän mennä reissuille aina jämillä, jotta voi tyhjän pullon jättää sinne…Kiitos kauniista sanoistasi. Kokeilepa kuvata itsesi "päivän asussa", se on aika hyvä tapa nähdä itsensä uudessa valossa. Mies ottaa pääasiassa kuvani, ja joskus taiteilen jalustan ja itselaukaisijan kanssa. Kuvankäsittelyssä käytän Picasaa, jolla rajaan, pienennän ja lisään kontrasteja. PhotoScapella saa nuo vanhan kuvan efektit ja hauskat röpelöreunat sekä puhekuplat. Mun uusi osoite tulee olemaan vanha http://fabfortysomething.blogspot.fi/ , ilmoittelen kyllä, kun siirto tapahtuu.Kiva, kun olet löytänyt tiesi tänne blogiini. Vietähän ihana loma!

Vastaa