Päivän asu ja laukkuja kirppikselle

Aurinkoista lauantaita! Täällä on vietetty hiljaiseloa muutaman päivän. Olin viikon reissun jälkeen tosi väsynyt, ja pieni kesäflunssakin painoi päälle. Viime yönä tuli nukuttua yksitoista tuntia, joten eiköhän se olo tästä pikku hiljaa reipastu.

Päivän asiointiasu on tässä: Gapin housut, viime kesänä aleista ostettu Espritin silkkipaita, Nectarinesta ostetut oranssit loaferit. Nuot popot ovat ihan mainiot, varsinainen väripilkku asuun! Kaulassa on ystävältäni lahjaksi saatu Tiffany-riipus. Olo on varsin värikäs. Paidan väritys on hauska, on armeijanvihreää, pinkkiä, oranssia ja konjakinruskeaa. Kello on Marc by Marc Jacobsin paljon pidetty tiuku.

DSC_0004

DSC_0009

DSC_0013

DSC_0017

Lisäsin blogikirppikselle pitkästä aikaa pari artikkelia. Nyt kannattaa käydä katsomassa, nimittäin laitoin Vicostan konjakinvärisen hobo-laukun sekä Longchampin mustan pikku olanylilaukun sinne myyntiin. Molemmat laukut ovat erinomaisessa kunnossa. Vanhaan tapaan ensimmäisenä sähköpostiini viestin laittanut voittaa, ja postikulut Suomen sisällä sisältyvät hintaan.

Leppoisaa lauantaita!

EDIT. klo 13.26. Longchamp myyty

Share:

2 Comments

  1. Sara S.
    15/06/2013 / 6:02 pm

    Ihanan kesäinen asu ! Kengät ovat kyllä ihana väripilkku ja tuo Tiffanyn koru on niin kaunis.

  2. Marjukka
    15/06/2013 / 7:06 pm

    Mäkin tykkään noista kengistä, mulle varsinaista irroittelua!

Vastaa