Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.6.2013

Pietarsaari shopping

Terveiset junasta! Kirjoittelen tätä matkalla Etelä-Suomeen. On se mukavaa, että junissa on nykyään WLAN....

Eilen kiertelin Pietarsaaressa pari tuntia, ja hyvin sain ajan kulumaan ottaen huomioon keskustan pienuuden. Ensimmäisenä suunnistin söpöön sisustuskauppaan nimeltä Blossom, joka löytyy kävelykadulta.

DSC_0003
 

DSC_0002


DSC_0004
 

DSC_0006DSC_0011


DSC_0012
 

DSC_0013


DSC_0014
Seven Roses -liikkeen puolelta löytyy mm. Odd Mollyn ja Lexingtonin vaatteita, ihania laukkuja ja muita asusteita. 

Lena´s Shop tarjoaa vähän modernimpaa tuulahdusta. Liikkeessä on hyvä valikoima ruotsalaisia merkkejä Röhrstrandista Sagaformiin.

DSC_0021


DSC_0016
 

DSC_0018
 

DSC_0019

Vaateputiikkien anti on aika pieni Pietarsaaressa, mutta Bros on ihan tosi nasta kauppa. Valikoima on laaja niin miehille kuin naisillekin, merkkeinä mm. Hunter, Henry Lloyd, Lexington, Sand, Boomerang, Marc O ´Polo... Mutta miksi olen aina niin innoissani sinne menossa... No kun siellä on aina pieniä kokoja tarjolla! Nytkin oli Boomerangilta vaikka mitä mukavaa. Ostin puuvillaisen helletopin, jossa on napit edessä ja pieni röyhelö nappien suuntaan. Söpö! Unohdin innoissani kuvata kaupassa.

DSC_0023

Torilla vatsanpuruja uhmaten söin hyla-jäätelön Ingmanin kojulla. Siellä saa ihan valtavia pehmisannoksia, joihin saa valita kastikkeita, strösseliä, kermavaahtoa ja muuta lisuketta. Sellaiseen en tällä kertaa sortunut.

DSC_0027

Iltatori on kirppis, eikä hukkaan mennyt maanantai-illan käynti. Nimittäin rikoin Iittalan 70-luvulta olevan korkean lasin edellisessä kyläpaikassani, ja lupasin ostaa uuden tilalle. Varauduin etsimään sitä Helsingin vanhaintavarain kaupoista, mutta tuoltahan se torilta löytyi! Vanhaa Arabiaa oli mukavasti tarjolla, mutta sain hillittyä itseni.

DSC_0043

Kunnostettu raatihuone on kaunis katsella
 
DSC_0047
 
Sellainen oli kesän ensimmäinen reissu, ja ihana palata kotiin. Ensin pitää vähän levätä pois univelkoja, sitten puuhata juhannnussiivoja. Jos ajatte rannikkoa, poiketkaa Pietarsaareen!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! Kivoja kauppojakin näkyy olevan, kyllä saisin tuolla aikani hyvin kulumaan :)  Suomen pienet rannikkokaupungit ovat kaikki mielestäni todella viehättäviä.

  VastaaPoista
 2. Niin ovat, ja niissä riittäisi tutkimista! Mulla on esimerkiksi Vaasasta alaspäin ihan vierasta seutua. Porissa olen käynyt, mutten esim. Raumalla.

  VastaaPoista
 3. Pietarsaaren on pitänyt mennä monta kertaa katsomaan tuota iltatoria, ehkä joku päivä menenkin.

  VastaaPoista
 4. Sen kanssa on vähän kuin kirppistenkin, välillä tekee löytöjä, välillä ei. Mutta ainahan voi syödä jatskiä! : )

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.