Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.6.2013

The Ale

Mulberryn ennakkoale nettikaupassa (ei mainoslinkki) alkoi tänään. Aika kivoja juttuja siellä on, ja yksi ylitse muiden... Ajattelin pistäytyä maanantaina kaupungilla katsomassa, olisiko suosikkini Fabianinkadun liikkeessä. Mutta nuo hinnat alkavat olla aika kovia jopa alennuksen kanssa. Mutta katsoa aina saa, vai mitä?

Joka tapauksessa laittelin suosikkejani kollaaseihin. Kovin on mustanpuhuvia kollaaseja! Tarkoittaakohan se sitä, että on musta laukku hakusessa...? Syksyksi joka tapauksessa tekee pitkästä aikaa mieli mustaa housuihin ja kenkiin. Ja joo, musta laukku on hakusessa.

Mitenhän Mulberry nyt suuntaa brändinsä, kun pääsuunnittelija Emma Hill lähtee firmasta? Toivottavasti sama simppeli rouheus säilyy laukuissa.

mulberry ale
 
mulberry ale1

Bays on aina kaunis!

mulberry ale2

Hei olisi kiva tietää, mikä on kaikkien aikojen Mulberry-laukkusuosikkinne? Minun on Annie (2008?) ja nyt harmittaa älyttömästi, etten sitä koskaan ostanut - mustana!

alanacelery015

Sunnuntaijatkot!

9 kommenttia:

 1. Etsiskelen myös mustaa laukkua, mielellään tote mallista. Yksi vaihtoehto on Willow Tote, mutta sitä tuskin alesta saa vielä pitkään aikaan. Yksi vanha Mulberryn laukku löytyy kaapistani, tummanruskea pikkukaukku ja sitä en ole käyttänyt pitkään aikaan. Ehkä siksi etten oikeastaan käytä ruskeaa.

  VastaaPoista
 2. Willow tote oxblood on tosi upea! Minusta se on kaunis malli, josta voipi tulla uusi klassikko.

  VastaaPoista
 3. Katsein eilen illalla alennukset läpi, ja on ne vaan aika kovia ne hinnat edelleen...huh! Luultavasti puhun itseni yli ja ostan yhden laukun...jos raaskin. Mutta se, minkä eniten haluan on kyllä edelleen "törkeen" hintainen... Nimittäin tuo Bayswater Tote. En vaan saa jotenkin perusteltua itselleni, että yli 1000 eur on edullinen?!? :)

  VastaaPoista
 4. Ei se minustakaan ole edullinen... Mulberry siirsi tuotannon Englantiin, sekö nostanut hintoja?

  VastaaPoista
 5. Varmasti se nostaa! laadun valvonta on tosi vaikeaa kun tuotanto on kaukana. Ja esim Turkissa (jossa aika moni nimekäs teettää laukut) laatu vaihtelee ihan lähetyksittäin... :(

  Pitää vielä miettiä mihin sitä rahansa pistää... Optio on kuitenkin (itsellä) olemassa 1-2 laukkuun. Muttei sentään hinnalla millä hyvänsä :D

  VastaaPoista
 6. Musta laukku oli minullakin hakusessa; löysin sen yooxin valtavasta valikoimasta. Tykästyin siellä olevaan Diane von F:n Harper -sarjan tilavaan olkalaukkuun. Tosin yhtä houkutteleva se oli kirkkaan punaisenakin...  DVF:n hinta oli mielestäni kohtuullinen verrattuna esim. Mulberryn tuotteisiin. DVF:n normaalihinnat tosin ovat kipurajalla, mutta yooxissa ne olivat kohtuulliset. Ja aikaisemmasta kokemuksesta voin sanoa, että laukkujen laatu on ollut erinomainen.  Onnea laukun etsintään. Levollisia ja ansaittuja kesäpäiviä Sinulle, sivuillasi on aina yhtä mukava vierailla!

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Vilkaise huutonettiä, Annie näyttäisi olevan myynnissä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi! DvF:lla on tosiaan kivoja laukkuja. Tykkän kovasti Longchampistakin. En ole pitkään aikaan käynytkään Yooxissa, pitääpä käydä siellä katsomassa.

  VastaaPoista
 9. Pitääpä kurkata, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.