The Ale

Mulberryn ennakkoale nettikaupassa (ei mainoslinkki) alkoi tänään. Aika kivoja juttuja siellä on, ja yksi ylitse muiden… Ajattelin pistäytyä maanantaina kaupungilla katsomassa, olisiko suosikkini Fabianinkadun liikkeessä. Mutta nuo hinnat alkavat olla aika kovia jopa alennuksen kanssa. Mutta katsoa aina saa, vai mitä?

Joka tapauksessa laittelin suosikkejani kollaaseihin. Kovin on mustanpuhuvia kollaaseja! Tarkoittaakohan se sitä, että on musta laukku hakusessa…? Syksyksi joka tapauksessa tekee pitkästä aikaa mieli mustaa housuihin ja kenkiin. Ja joo, musta laukku on hakusessa.

Mitenhän Mulberry nyt suuntaa brändinsä, kun pääsuunnittelija Emma Hill lähtee firmasta? Toivottavasti sama simppeli rouheus säilyy laukuissa.

mulberry ale

mulberry ale1

Bays on aina kaunis!

mulberry ale2

Hei olisi kiva tietää, mikä on kaikkien aikojen Mulberry-laukkusuosikkinne? Minun on Annie (2008?) ja nyt harmittaa älyttömästi, etten sitä koskaan ostanut – mustana!

alanacelery015

Sunnuntaijatkot!

Share:

9 Comments

 1. Sara S.
  15/06/2013 / 6:07 pm

  Etsiskelen myös mustaa laukkua, mielellään tote mallista. Yksi vaihtoehto on Willow Tote, mutta sitä tuskin alesta saa vielä pitkään aikaan. Yksi vanha Mulberryn laukku löytyy kaapistani, tummanruskea pikkukaukku ja sitä en ole käyttänyt pitkään aikaan. Ehkä siksi etten oikeastaan käytä ruskeaa.

 2. Marjukka
  15/06/2013 / 7:09 pm

  Willow tote oxblood on tosi upea! Minusta se on kaunis malli, josta voipi tulla uusi klassikko.

 3. annu
  15/06/2013 / 8:05 pm

  Katsein eilen illalla alennukset läpi, ja on ne vaan aika kovia ne hinnat edelleen…huh! Luultavasti puhun itseni yli ja ostan yhden laukun…jos raaskin. Mutta se, minkä eniten haluan on kyllä edelleen "törkeen" hintainen… Nimittäin tuo Bayswater Tote. En vaan saa jotenkin perusteltua itselleni, että yli 1000 eur on edullinen?!? 🙂

 4. Marjukka
  15/06/2013 / 9:07 pm

  Ei se minustakaan ole edullinen… Mulberry siirsi tuotannon Englantiin, sekö nostanut hintoja?

 5. annu
  15/06/2013 / 9:20 pm

  Varmasti se nostaa! laadun valvonta on tosi vaikeaa kun tuotanto on kaukana. Ja esim Turkissa (jossa aika moni nimekäs teettää laukut) laatu vaihtelee ihan lähetyksittäin… 🙁 Pitää vielä miettiä mihin sitä rahansa pistää… Optio on kuitenkin (itsellä) olemassa 1-2 laukkuun. Muttei sentään hinnalla millä hyvänsä 😀

 6. Pia
  16/06/2013 / 12:35 pm

  Musta laukku oli minullakin hakusessa; löysin sen yooxin valtavasta valikoimasta. Tykästyin siellä olevaan Diane von F:n Harper -sarjan tilavaan olkalaukkuun. Tosin yhtä houkutteleva se oli kirkkaan punaisenakin…DVF:n hinta oli mielestäni kohtuullinen verrattuna esim. Mulberryn tuotteisiin. DVF:n normaalihinnat tosin ovat kipurajalla, mutta yooxissa ne olivat kohtuulliset. Ja aikaisemmasta kokemuksesta voin sanoa, että laukkujen laatu on ollut erinomainen.Onnea laukun etsintään. Levollisia ja ansaittuja kesäpäiviä Sinulle, sivuillasi on aina yhtä mukava vierailla!

 7. Johanna
  16/06/2013 / 2:12 pm

  Hei!Vilkaise huutonettiä, Annie näyttäisi olevan myynnissä 🙂

 8. Marjukka
  16/06/2013 / 3:16 pm

  Kiitos kommentista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi! DvF:lla on tosiaan kivoja laukkuja. Tykkän kovasti Longchampistakin. En ole pitkään aikaan käynytkään Yooxissa, pitääpä käydä siellä katsomassa.

 9. Marjukka
  16/06/2013 / 3:16 pm

  Pitääpä kurkata, kiitos vinkistä!

Vastaa