Hulmuavaa helmaa ja projekteja

Terveiset mansikkamaalta! Pitäähän sitä kerran kesässä käydä keräämässä pari kippoa mansikoita, jotka sitten syödään lähes samalta istumalta. Tykkään enemmän puolukasta ja mustikasta, mutta mansikkapirtelö tai kakku uppoaa kyllä.
1

Viimeiset kolme päivää ovat olleet ihanan kiireiset. Päällä on ollut paitsi suursiivous-, myös pihaprojekti. Kiitos Rillan, sain valtavan inspiraation tyyliin nyt tai ei koskaan! Halusin nimittäin somistaa ulkokuistin tosi nätiksi, koska se on ollut suoraan sanottuna ankeahko.

Ajatuksissa oli ensimmäisenä hankkia kukkalaatikot. Niitä kannattimineen etsittiin Prismasta ja Kodin Ykkösestä. Prismassa oli kauniit, valkoiset takorautaiset kannattimet, mutta ei enää laatikoita. Ei kun suunta Kodin Ykköseen, josta saisi varmasti molemmat. No siellä olivat laatikot, mutta ei kannattimia. Laatikot lähtivät mukaan, ja sitten takasin Prismaan. Välillä etsittiin ympäri kehä kolmosen liikkeitä istuintyynyjä ruskean arkkupenkin päälle, josta ajattelin tuunata jonkinlaisen sohvan. Kahden tuolin päällä olikin jo sopivat tyynyt.

Kivoja pehmusteita ei löytynyt mistään, joten projekti jatkuu. Muistin nimittäin erään teetetyn, valko-beigeruudullisen sängynpeiton, joka on ollut käyttämättä jo usean vuoden. Jos Etolasta kävisi hakemassa muotoonleikatun vaahtomuovin, peitosta voisi tehdä sen päälle kivan pehmusteen. Ta-daa!! Ja peittoon kuuluu kaksi suurta tyynyäkin liinoineen. Mahtavaa! Eli ensi viikolla luultavasti Etolaan. Mallailin jo peittoa arkkupenkin päälle, ja se näytti hyvältä. Ja tyynyt päälle. Miehen kauhuksi olin varma, että se kaipaa vielä paria lisätyynyä. Yksi asia on varma: tyynyjä ei voi olla liikaa. Piste.

Eilen sitten porattiin laatikkojen pohjiin reiät, ja istutin karjalanneitoa ja maahumalaa laatikkoihin. Rapsutin pihaa myös autuaana muutaman tunnin. Olo oli vielä tosi pirteä, joten vetäisin shape.fi:ltä rvp:t sekä vähän punttia, jonka jälkeen silitin lomapyykin ja juttelin ystävän kanssa samanaikaisesti tunnin puhelimessa.

Kun alkuun pääsee, pitää jatkaa. Nimittäin kylppärimme on ollut viimeiset kolme vuotta ilman verhoa. En pitänyt vanhasta verhosta, ja hankin uuden kankaan. Kolme vuotta siis olen tehnyt itseäni tykö ompelukoneelle, mutta tuloksetta. Eilen sitten ripustin vanhan verhon takaisin, ja minusta se näytti tosi kauniilta. Miksi ihmeessä otin sen edes pois?

Projekti tulee päättymään työhuoneen tapetointiin. Siihen pitää sitten jo orientoitua vähän enemmän!

2

 Hulmuavat helmat ja korilaukku Menorcalta, toppi vanha H&M, sandaalit Acient Greek.

Aurinkoista perjantai-iltaa kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Terhi
  12/07/2013 / 5:09 pm

  Oi kuinka olet niin kesäisen kaunis 🙂

 2. Marjukka
  12/07/2013 / 5:20 pm

  Kiitos kauniista sanoistasi! Sen verran sitä on tyttöä edelleen meikäläisessä, että liehuva helma on niiiin ihana…

 3. annu
  12/07/2013 / 6:01 pm

  Onpa ihana kuva tuo viimeinen! Ilo ja kesä nääkyy! 🙂

 4. Tirkittan
  13/07/2013 / 3:18 pm

  Kuinkas tuollaiset valkoiset helmat, eikö ne ole hiukan epäkäytännöllisiä mansikkapellolla:)?

 5. Marjukka
  13/07/2013 / 5:16 pm

  Syömämansikat poimittiin, siihen meni viisitoista minuuttia.

 6. Marjukka
  13/07/2013 / 5:17 pm

  Pohdinkin sitä tänään, miksi tämä kesä tuntuu erityisen mukavalta. Se on nää hyvät säät, ei mahda mitään. Jos olisi kylmä ja sataisi, voisi olla vähemmän kesäfiilis.

Vastaa