Lumene Time Freeze käyttäjäkokemuksia

Sain keväällä testattavaksi Lumenen uutuussarja Time Freezen tuotteita. Olin tosi innoissani, sillä olen fanittanut Lumenea vuosikaudet. Käytössä on nytkin mm. jalkavoide, käsivoide suojakertoimella, puhdistusemulsio, kasvovesi, vartalokuorinta, rauhoittava kosteusnaamio, suojaava voide SK30 ja mineraalikuorintavoide.

Sain testiin päivävoiteen SK15, yövoiteen, kiinteyttävän pikakaunistajan sekä silmänympärysihon kiinteyttävän pikakaunistajan. Lemppariksi nousi ehdottomasti kasvoille levitettävä, kiintetyttävä pikakaunistaja, jota laitoin sekä päivä- että yövoiteen alle. Hellepäivien iltoina saunan ja kuorinnan jälkeen lotrasin sitä ihan erityisesti, ja iho tuntui imevän mieluusti seerumin. Kaikki Time Freeze-tuotteet sisältävät puolukkauutetta ja Skin Molecules Messenger-tekniikkaa, eivätkä ne sisällä parabeeneja, formaldehydin vapauttajia, mineraaliöljyjä tai synteettisiä väriaineita.

Päivävoide oli riittoisaa ja hyväntuoksuista. En pidä liian pistävistä tuoksuista kosmetiikassa. Yövoiteen kanssa kävi vähän niin ja näin, sillä olen huono yövoiteen käyttäjä. Aluksi sitä käytinkin, mutta sitten se jäi jotenkin sivuun, kuten yövoiteet minulla yleensä. Pitäisi varmaan ryhdistäytyä. Silmänympärysseerumia käytin yksinään, enkä lisännyt mitään silmänympärysvoiteita päälle. Kaikki voiteet tuntuivat keveiltä ja raikkailta. Tykkäsin myös purkista, kauniin sporttinen ulkoasu on plussaa.

Ihoni on herkkä, paikoin rasvoittuva. Koko kesän ajan iho on voinut erinomaisesti, varmasti myös loman, lämmön ja stressittömyyden ansiosta. Yleensä saan lämmössä näppyjä otsaan ja epäpuhtauksia leukaan, mutta tänä kesänä niitä ei ole tullut, ei edes etelänlomalla. Uskonkin, että ahkera ja tunnollinen ihon kosteutus sarjan testauksen myötä on ollut hyvinvoivan kesäihoni salaisuus.

Vielä kosteutusvinkki: saunan ja kuorinnan jälkeen olen laittanut kasvoille, kaulalle ja decolteelle Lumenen Sensive Touch Rauhoittaan Kosteusnaamion. Olen hieronut sitä ihoon niin paljon kuin iho vetää. Sitten annan vaikuttaa noin kymmenen minuuttia ja pyyhin ylimääräiset voiteet pois. Iho on kuin kukka sateen jälkeen, hehkuva ja kosteutettu.

  Tsemppiä kaikille töihin palaaville, tänään vielä voi nauttia koko päivän lämmöstä!

Share:

9 Comments

 1. Mapsi
  28/07/2013 / 7:54 am

  Taisit saada ympäripuhuttua ;D Minulla on kesällä ihonhoito päässyt ihan retuperälle…Syksyllä sitä taas ihokin kaipaa enemmän kosteutusta, niin tuo serum kuulostaa tosi kiinnostavalta!Kivaa sunnuntain jatkoa!

 2. Anonyymi
  28/07/2013 / 10:50 am

  Mikähän siinä on, kun yövoiteen käyttö tahtoo tunnollisen alun jälkeen jäädä. Löysin Sokoksen Emotionilta, tai osaava myyjä suositteli, Ysl:n Forever-voidetta, joka käy päivä- että yövoiteena. Vastaus toiveisiini. Kommentteja en voi vielä antaa – olen vasta tutustunut ko. tuotteeseen. Terveiset muuten operaattorille: tekstin muokkaus jälkikäteen ei onnistu iPadia käytettäessä. Terv. Ella

 3. Marjukka
  28/07/2013 / 1:06 pm

  Suosittelen kyllä lämpimästi, ja ihan koko sarjaa. Huomasin, että mun tulee hoidettua ihoa paremmin, kun kaikki tuotteet ovat samaa sarjaa.

 4. Marjukka
  28/07/2013 / 1:08 pm

  Sellainen voide onkin ihan kätevä, ei väliä, milloin sitä laittaa.Tarkoitat varmaan Bloggerin kommenttikenttää? Kommenttia ei tosiaan voi muokata jälkikäteen kuten Word Pressissä, joka on ihan ammattilaiskäyttöön tarkoitettu ohjelma.

 5. annu
  28/07/2013 / 6:23 pm

  Sama sarja minulla käytössä. Toimii ja tykkään 🙂

 6. Marjukka
  29/07/2013 / 4:58 am

  Kiva, että voi suosia suomalaista!

 7. Heli Hyytiäinen
  11/02/2014 / 10:41 am

  Aloin tykätä Lumene sarjasta, minulla on puhdistusaine sekä kasvovesi… Mutta se pikakaunistajaan haluaisin tutustua vielä. Niin mitä se auttaa… Siis ymmärrän oikein, että sitä käytetään päivävoiteen alla. 🙂

 8. Heli Hyytiäinen
  11/02/2014 / 10:42 am

  Alan tykätä Lumene sarjaan. Niin haluaisin tutustua pikakaunistajan voiteeseen, mut haluaisin tarkentaa, mikä on tarkoitus se joka vaikuttaa ihoon. 🙂

Vastaa