Niin lomalla

Niin lomalla todellakin! Voi näitä ihania, leppoisia päiviä. Illalla kukkuu pikkutunneille, ja aamulla saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa. Rytmi on totaalisen kääntynyt. Välillä grillaillaan, tehdään pihatöitä tai lähdetään vaan ajelemaan. Kuten tänään. Autonnokka suunnattiin kohti synnyikaupunkiani Turkua, mutta poikettiin harkitusti reitiltä: ensin Paimioon Adalmiinan Helmi-sisustusnavettaan, sitten Naantaliin. Naantalista lähdettiin vielä Turkuun, jossa odotti yllätys: Turun kansainväliset suurmarkkinat! Voi hyvänen aika niitä ruokakojuja… Sain vaivoin pidettyä itseni kurissa ja mukaan lähti vain italialaista nugaata. Makkaroita ja juustoa tuli maisteltua. Onneksi struudelikojun lukuisat ihanuudet eivät olleet laktoosittomia, muuten olisi käynyt köpelösti…

Kotiin tultuamme lähtin vielä tunniksi sauvottelemaan – siis mistä energia, siitä nugaasta ilmeisesti – ja sitten saunaan. Huomenna sitten siivoskelua ja kaupassa käyntiä, sillä saamme yövieraita peräti tiistaihin asti.

En ole jaksanut pahemmin päivän asuja miettiä, saati kuvata. Mieli alkaa kääntyä syksyyn ja yritän jossain vaiheessa tehdä aiheesta postaustakin. Tänään laitoin vain farkut ja tunikan, tukkakin meni navakassa tuulessa ihan pörröön, mutta mitäs siitä! Nyt on kesä ja loma ja elämä ihanaa! Lupaan kyllä tsempata asujen kanssa, mutta vielä mennään vähän lomamoodissa.

 Turussa Di Trevissä syömässä ennen kotiinlähtöä…

1

DSC_0018

Naantalissa…

Leppoisaa keskiviikkoa!

Share:

11 Comments

 1. lili
  17/07/2013 / 8:32 pm

  Hauskaa, mekin oltiin tänään Naantalissa, olisipa ollut hassua törmätä yhtäkkiä siellä nurkilla!:D Tuuli oli todellakin aika kova, hameeni meinasi lentää monta kertaa korviin!

 2. Marjukka
  17/07/2013 / 9:55 pm

  Eikä, aika hauska! Ei oltu kovin kauan, mutta joskus kunnon hellepäivänä pitää päästä takaisin ajan kanssa!

 3. Riina
  18/07/2013 / 8:39 am

  Me oltiin taas Naatalissa tiistaina, on kyllä kaunis paikka. 🙂

 4. Marjukka
  18/07/2013 / 9:18 am

  Niin on. Rannassa oli ihania ravintoloita, pitää mennä niitä testailemaan joskus.

 5. Anne Malia
  18/07/2013 / 11:37 am

  Heei, oot ollut täällä, vitsit, olispa ollut kiva nähdä 🙂 mulla oli kyllä just keskiviikkona vapaapäivä, elikkä pyörin vaan kotona pihahommissa (taas). Nyt alkaa sentään vähän taas pukeutumisrytmit kun aloitin työt loman jälkeen. Mun loma meni tosiaan ihan lökövaatteissa, kun ei käyty missään, paitsi kerran Helsingissä. Onneksi meillä oli paljon kesävieraita kotona, ei ollut puute vipinästä. Ihanaa loman jatkoa!

 6. Tuija
  18/07/2013 / 3:04 pm

  Ihanat freesit ja rennot kuvat – jälleen. Sama tilanne kuin sinulla: mieli alkaa tähytä pikkuhiljaa elokuuhun ja työn suunnitteluun. Mukavia heinäkuun lomapäiviä vielä tv. Tuija

 7. Maija
  18/07/2013 / 4:24 pm

  Tuohan on tosi kiva kampaus:). Ja asu on oikein sopiva tuollaiselle visiitille. Minulla oli tänään samanlainen pusero päällä, siinä vaan on "kultainen" kanttaus ja nyörit:).T. Maija

 8. Marjukka
  18/07/2013 / 5:17 pm

  No niin kävin! Kun meillä ei ollut mitään aikatauluja, en sit viitsinyt ilmoitella mitään. Tulen kyllä juttumatkalle vielä elokuulla sinne. Ihan totta, ei lomalla tule "pukeuduttua", sitten taas ehtii, kun arkirutiinit alkavat heinäkuun vika viikolla. Kiva, että sulla oli kiva loma!

 9. Marjukka
  18/07/2013 / 5:18 pm

  Kiitti. Kyllä pikkuhiljaa yllättää itsensä ajattelemasta syksyä. Elokuu on mun lempikuukausia, kaunis loppukesä on ihana! Rentoillaan vielä hetki!

 10. Marjukka
  18/07/2013 / 5:19 pm

  Oi, kuulostaa ihanalta! Rennot paitulit sopivat kesään tosi hyvin. No en tiiä, hiukset alkavat näyttää vähän variksenpelättimeltä, mutta ajattelin vielä sinnitellä töiden alkuun tällä päällä.

 11. Roberto
  22/07/2013 / 4:56 am

  Genuinely valued ones own web content and visits. You may well be excellent.With thanks designed for submitting posts all of this so expect to go and visit substantially more from yourself in the long run.Tremendous undertaking holding your webblog pure not to mention ideal without any nearly every spammy post.Are you willing to have a methods in support of mine world-wide-web site to have the software free of trash?And after that answers for you to make because of great high-quality not unlike the ones you have?I am sorry in my english language 🙂 the actual absolutely not my own originaire communication, faith you can actually acknowledge

Vastaa