Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

8.7.2013

Reissusta kotiin!

Hei kaikki, olette varmaan arvanneetkin, että blogihiljaisuus johtui kesälomamatkastamme. Tulimme viime yönä Menorcalta, ja aamukuudelta pääsimme nukkumaan. Vaikka puoleen päivään asti nukuinkin, olo on vähän väsynyt. Mutta vau, mikä reissu! Olen vieläkin ihan onnesta mykkyrällä suloisesta, rauhallisesta ja hurjan kauniista Menorcasta! Muutaman postauksen ajattelin reissusta tehdä, sillä niin kaunis saari oli. Tämä oli ehdottomasti sellainen paikka, jonne pitää päästä uudestaan.

Viikko kului juuri niin kuin suunniteltiinkin, lepäillen, lukien, haahuillen, uiden, kauniille lahdelle katsellen (ja muskeliveneitä bongaillen) sekä saarta katsastellen. Lämmintä oli, mutta ei liiaksi, mittari pysyi onneksi kolmenkympin alapuolella.

En olisi kuitenkaan minä, jos en viimeisenä päivänä alkaisi hokea loppuloman mantraani "ihana mennä kotiin". Ja niin olikin - oma koti on paras paikka! Mutta kyllä hotellimme parvekenäkymää tulee vähän ikävä...

DSC_0314


DSC_0116


DSC_0084

Miten ruudun sillä puolen on heinäkuu alkanut? Olisi kiva kuulla teistä pitkästä aikaa!

25 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin koto Suomeen;) - täällä säät ovat vaihdelleet helteestä sitten vähemmän lämpimiin - riippuu vähän siitä, missä päin maata asustellaan. Meillä on säästytty sateilta ja ukkosilta ja säät ovat olleet hyvät. Ja lomakin alkoi viimein. Ensimmäinen lomapäivä - ajattelin vain olla;)

  Ihanaa lomanjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että matka meni suunnitelmien mukaan! Mutta joo, on se lomailu välillä rankkaakin - tervetuloa siis kotiin lepäämään:D Minulla menee tämä viikko lastenhoidon parissa. Helsinki Cup myös kuvioissa.  T. Maija

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin! Tulin itsekin juuri Espanjasta ja tuntui, että matka antoi voimia pitkäksi aikaa. Aluksi mieli oli vielä kaukomailla, mutta nyt arki jo sujuukin. Jotenkin tuo irrottautuminen tekee aina hyvää. Suorittaminen on minulla verissä ja jotenkin minun täytyy tehdä joka päivä jotain hyödyllistä. Nautin siitä kun paikat on kunnossa. En osaa muuta, vaikka tahtoisinkin.  Tein matkalla sen verran ostoksia, ettei täällä tarvitse vaivautua kaupoille. Rakastan Massimo Dutti -merkkisiä vaatteita, joita ei saa Suomesta.Oliko Menorcalla hyvät ostosmahdollisuudet?

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin! Mahtavaa, että lomanne oli ihana! Fiiliskuvia odotellessa, mutta koittakaa asettua nyt ensin :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea, miten sitä muuten lomafiiliksiin pääsisi, kuin antamalla vähän tilaa ajatuksilleen. Toivotaan hyviä ilmoja lomallesi. Onko reissuja tiedossa? Kiva, kun tänä kesänä ilmat ovat olleet ihan ok. Kiitti, nyt se vasta lomalta tuntuu, kun mieskin on lomalla.

  VastaaPoista
 6. Hihi, kiitos kamu! Onhan se lomailu voimille käypää välillä, inhoan matkustuspäiviä yli kaiken, eikä lentokoneessa istuminenkaan herkkua ole... Lasten kanssa varmaan keksii kesäisissä tunnelmissa vaikka mitä mukavaa! Helsinki Cup kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Mä olen ihan samanlainen, aina jotain paikkaa pitää puunata. Matkoista saa ihania muistoja, ja nyt kyllä löytyi niin mieluinen paikka, että pitää päästä uudelleen.  Laittelen shoppailumahdollisuuksista vielä erikseen postausta. Shoppailumahdollisuudet eivät olleet kovin laajat, mutta riittävät. Massimo Duttia ei valitettavasti Menorcalta saa, mutta sellainen kiva, rento merkki kun Pou Nou oli siellä kovasti in.

  VastaaPoista
 8. Asetuttu on! Nurmikko ajettu, pyykikone laulaa ja mä kävin jo lenkilläkin! Sullakin oli niin upeita Rooman-kuvia, katselin niitä siellä reissussa.

  VastaaPoista
 9. On kyllä ollut tosi mahtavat maisemat parvekkeelta. :)

  Täällä on myös vihdoin loma alkanut, eikä ihmeempiä suunnitelmia ole vielä tehty.

  VastaaPoista
 10. No sitten vain go with the flow! Liika suunnittelu ei olekaan mukavaa. Mukaaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
 11. Oi miten kauniit maisemat!! Tuolla sielu lepää :) Tervetuloa takaisin! Täällä on tehty paljon töitä, mutta ehditty onneksi myös mökkeillä :)

  VastaaPoista
 12. Tervetuloa takaisin! Ihana kuulla teidän onnistuneesta lomastanne. :-)  Minun eka varsinainen lomapäiväni alkaa olla kohta ohi. Loma alkoi parhaalla mahdollisella tavalla lauantaina: hyvä ystäväni tuli meille vieraaksi vajaaksi viikoksi. Tämä viikko kuluu osittain Hesa Cupin kanssa, mutta onneksi pojalla on korkeintaan kaksi peliä päivässä, joten aikaa jää muuhunkin.  Olen hommannut kirjastosta pinon kirjoja, ne on tarkoitus lukea läpi. Auton pesun lisäksi siinä on minun "urakkani" tulevien neljän viikon aikana. Aion nauttia hitaista aamuista, kiireettömyydestä sekä läheisten seurasta.  On kyllä niin ihanaa, kun on kesä ja loma. Mahtavaa loman jatkoa sinulle, Marjukka!

  VastaaPoista
 13. Ah, sininen meri ja hyvä kirja! Ihan parasta! Kiva, että reissunne onnistui. Minä olen ihan samanlainen: ihana lähteä reissuun, mutta kotiinpalu on myös ihanaa, oma sänky ja omat nurkat :D  Täällä pari lomapäivää takana, Särkänniemen reissu hoidettu "alta pois", joten nyt saa rentoutua. Yritän ehtiä liikkumaan jo-ka päi-vä tällä lomalla, saas nähdämiten onnistuu! Lettuja syöty, mustikoilla herkuteltu ja aurinkoa palvottu. Kivaa loman jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 14. Tervetuloa takaisin Suomeen ! Kauniit maisemat parvekkeeltanne on ollut, kyllä varmasti tulee ikävä takaisin. Rennosti lomaillen ja Suomen suvesta nauttien on täällä menty :)

  VastaaPoista
 15. Tervetuloa takaisin onnistuneelta reissulta! Ihanan näköiset maisemat parvekkeeltanne.

  Täällä vietetään viimeistä lomaviikkoa, tietysti hieman haikein mielin. Noh, vielä on muutama päivä... ja ihanan rento ja onnistunut loma on täälläkin ollut. Reissua tehtiin ja Suomeen palattua kesäteatteria ja muuta mukavaa kesäistä askaretta hommailtu, lenkkeilyä aurinkoisissa säissä mukaanlukien. Niin mahtavaa kun ilmat ovat suosineet meitä :) Oikein aurinkoista loman jatkoa Marjukka ja odottelen taas innolla asukuviasi :)

  VastaaPoista
 16. Jään mielenkiinnolla odottamaan postauksia lomastanne! En ole nimittäin ikinä kuullut kenenkään lomailleen tuossa kohteessa. Oma loma, todennäköisesti taas sinne Italiaan, tehdään vasta syyskuussa. Nyt olen harrastanut kotimaan matkailua ja mökkeilyä, ja nyt kun olen ollut neljä päivää kotona viime reissun jälkeen tekee mieli taas lähteä jonnekin...Tätä se kesä tekee, talvella ehtii sitten nököttää kotona! Aiotko muuten tehdä uutta kesäreissua tänne meidän Turkuun? Hanna

  VastaaPoista
 17. Moikka ja tervetuloa takaisin!! :D Mä oon niin lomalla ja laiskottelen! :D

  VastaaPoista
 18. Niin lepää, ihan uskomatonta, miten kirkas Välimeri onkaan. Ja nuo värit... oijoi... Kiva, kun olet ehtinyt mökkeillä, se on varmasti loistava vastapaino rankalle ja vastuulliselle työllesi.

  VastaaPoista
 19. Mahtavalta kuulostaa! Kun lukemisessa pääsee kunnon flow-tilaan, niin se on todellista sielun lepoa. Multa tulossa jossain vaiheessa postaus lukemistani kirjoista reissussa, kerro sit, mitä sä luit! Kesä on niin parasta, nautitaan, eikö? : )

  VastaaPoista
 20. Haa- Särkänniemi! Kävitkö itse kieputtimissa? Liikkuminen lomalla on kivaa, kun voi tehdä sitä pirtsakkana. Ihan eri fiilis on talvikylmässä raahautua lenkille lämpimästä sohvannurkasta viltin alta. Mutta kesällä on suorastaan synti olla sisällä kauniilla ilmalla. Joo, mitäs me kotikissat heheh...

  VastaaPoista
 21. Niin pitääkin! Ja ihanissa asuissa kuvistasi päätellen!

  VastaaPoista
 22. En mäkään tiennyt kuin yhden Menorcalla lomailleen. Sydän jäi kyllä sinne. Kyllä vain, Turun reissu on suunnitteilla ehkä jo ensi viikolla säistä riippuen. Haluan myös samalla reissulla Paimioon Adalmiinan Helmeen käymään ja Naantaliin.

  VastaaPoista
 23. Hyvä!! Koska se on taas hopoti-hop elokuun kahdestoista lähtien ja lujaa...

  VastaaPoista
 24. Ja Ruskolla on aika makee sisustusliike Loviisan aitta!

  VastaaPoista
 25. Voi joo, niin onkin!

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.