Ripaus leopardia

Leopardikuvio on alkanut viehättää minua enemmän ja enemmän. Ja sitä pitää tietenkin olla vain ripaus, ei yhtään enempää. Olivia Palermo ja Nicky Hilton kuvissa näyttävät mallia. Kun muut asun osat pitää simppelinä, kokonaisuus on tyylikäs, mutta särmikäs.

Toinen ihastukseni on Guessin kengät. Älkääpä vielä säikähtäkö – vältän tiukasti niitä popoja, joissa on kuosia tai logoa. Mutta minulla on yhdet ballerinat, ja ne ovat taivaalliset jalassa. Paremmat kuin Unisat. Joten odottelen kieli pitkällä syysmallistoja!

Kun laitetaan leopardi ja Guessin hyvä lesti yhteen, saadaan taatusti kestävä kenkä. Alesta löytyy vielä kokoja allaolevista kengistä.

Ylempi nilkkaremmikenkä täältä ja alempi täältä.

Uusi kansio (2)

Käärmekuvio on myös suosikkini. Nilkkaremmisandaali täältä, leokumppari täältä ja jos haluaa piilottaa sisäisen kissanaisensa laukkuun: avaimenperä!

Uusi kansio (2)1

Nettikaupasta on tasan yksi kokemus, mutta se toimi loistavasti. Tilasin siis alesta kahdet mustat ballerinat, ja lähetin suuremman koon takaisin. Palautus oli ilmaista, eikä rahoja tarvinnut odotella kovin kauan. Tilasin koon 37, ja se istui enenmmän kuin hyvin. Suosittelen tsekkaamaan uutuudet, kun ne saapuvat!

Mukavaa illanjatkoa!

commercial

Share:

2 Comments

  1. Lady of The Mess
    12/07/2013 / 10:07 pm

    Nuo kumisaappaat on kyllä aika makeet;) Ja tänään hypistelin juuri leopardikuosisia balleriinoja, vaikka minulla ei juurikaan eläinkuoseja ole – parissa huivissa löytyy – ja sitten on yksi hutiostos mekko/tunika, jota en ole kertaakaan päälleni laittanut – ja edelleenkin ihmettelen, mikä ihme minut sen sai aikoinaan ostamaan?Kivaa viikonloppua sinne!

  2. Marjukka
    13/07/2013 / 11:09 am

    Eläinkuosi on minusta just parhaimmillaan yhdessä jutussa: kengät, huivi tai vyö. Mulla on vain vyö. Ehkä tunikaa en laittaisi minäkään päälleni.

Vastaa