Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.8.2013

Adalmiinan helmessä

Olin unohtanut koneelle heinäkuun Turun ja Naantalin reissulta otetut kuvat Paimiosta, Adalmiinan Helmi-nimisestä hurmaavasta sisustuskaupasta. Adalmiinan Helmi on omistajansa Annarina Yöntilän kotimiljöössä, aivan ihastuttavassa vanhassa navetassa ihan maaseudulla. Mitään ei tällä kertaa tarttunut mukaan. Katselin kyllä pellavatyynyjä ja -lakanoita sillä silmällä, mutta ehkä joulun alla...Lyhtyjä ei voi olla liikaa...


...eikä pöytälamppuja tai tyynyjä!
 
 
 
Mukavaa maanantaita, se olisi taas Bombgirls-ilta!
 
Visiting in a decoration shop, Adalminan Helmi, Paimio, which is in a beautiful location in an old cowhouse. I love lanterns and pillow cushions, is it even possible to have too many of them?

17 kommenttia:

 1. Oi mikä putiikki! Tuolta saattaisin löytää sellainen penkin mitä etsin. Sellainen vanhan näköinen, rustiikkinen penkki olisi ihana, eli jos törmäät niin saa vinkata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, lupaan vinkata, jos törmään sellaiseen!

   Poista
 2. Ihastuttava kauppa! Minä jos tuonne eksyisin, en malttaisi lähteä sieltä pois "tyhjin käsin":-)
  Siellä oli siis myös pellavalakanoita? Niiden hankkimisesta olen haaveillut jo pitkään, mutta en ole oikein keksinyt, mistä niitä saisi. Toisaalta ne ovat aika hinnakkaita, mutta varmasti hintansa arvoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liike edustaa Arte Puraa, joka on italialainen pellavatekstiileiden tuottaja. Ihania, pehmeitä pellavajuttuja!

   Poista
 3. Onpa ihastuttava putiikki! Tuonne täytyy joskus lähteä käymään :)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa käydä myös joulunaikaan, aivan ihastuttavia joulujuttuja:
  -Satu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuvat puodista ovat ainakin aivan ihania! Pitäisi tosiaan ottaa kohteeksi.

   Poista
 5. Hei, suosittelen Turun seudulla liikuessanne ehdottomasti Loviisan aittaa, Ruskolla, ei pitkä matka Turusta. Valikoimassa ihania Riviera Maisonin tuotteita, Creamin vaatteita, Lexingtonia, Siaa...ihana mesta!!
  www.loviisanaitta.fi

  Terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa samanlaiselta kuin Tuomarinkylän kartanolla oleva liike. Pitääpä käydä kurkkaamassa seuraavalla Turun-keikalla.

   Poista
 6. Minäkin suosittelen Loviisan Aittaa, joka on tämän Adalmiinan esikuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki malaishenkiset kaupat ovat kivoja, ja ihan hyvä, jos niistä löytää eri juttuja.

   Poista
 7. Adalmiinan Helmi on perustettu vuonna 2004 antiikkiliikkeeksi aivan oman näkemykseni sekä yritysideani perusteella. Koska Suomesta oli vielä tuolloin hankala löytää talonpoikaisantiikkiin sopivaa käytännön uutta pienesineistöä, esimerkiksi valaisimia ja patjaraitakankaisia tekstiilejä, valikoima laajeni nopeasti myös niihin. Sittemmin Helmi on tullut suosituksi rustiikkisen ja aidon tuntuisen valikoiman vaalijana. Onneksi olemme, Adalmiinan Helmi ja Loviisan Aitta, kaksi aivan erilaista liikettä.
  Ystävällisesti, Annarina Yöntilä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annarina, kiitos kommentista tänne blogiin! Olen sisustustyylisi suuri fani, ja olen säästänyt jutut kauniista kodistasi, mm. Maalaisunelma-lehden ensi numeron, jossa oli joulujuttu. Juu, pellava jäi kutkuttelemaan, varmaakin palaan asiaan lähempänä joulua! : )

   Poista
 8. Mun mielipiteeni on että Adalmiinan Helmi on sellainen "aidompi" paikka kuin Loviisan Aitta. Loviisan Aitassa on kyllä tavaraa enemmän mutta pääasiassa juurikin noita Riviera Maisoneita sun muita... Kun sitten taas Adalmiinan Helmessä hieman vähemmän tuotteita mutta paljon enemmän aitoa vanhaa ja persoonallisempaa. Antaisin ääneni siis ehdottomasti Adalmiinan Helmelle jos näitä kahta nyt on tarve verrata keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aleta vertaamaan, jokainen saa tykätä mistä tykkää, eikö?: )

   Poista
  2. Vertailua ei kannata tässä vaiheessa enää tehdäkään, kun Loviisan Aitta on laajentunut huikeasti siitä, kun aloitti 15 vuotta sitten. Sehän oli pieni nurkka isossa navetassa, joka myi itse tehtyjä lyhtyjä, paikallisten käsitöitä, kynttilöitä ja nimenomaan talonpoikaistyylistä pynttäystavaraa. Nythän se on jo kaikkea muuta, mutta aikoinaan muistutti kovasti sitä mitä Helmi on nyt.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.