Herukoita, Hiljainen luoto ja Mocha magic

Varpaissani on ollut koko kesän Lumenen Gloss & Care sävy Herukoita. Sävy on ollut niin raikas ja ihana, etten ole muita värejä kokeillutkaan.

Eilen sitten piti tehdä kotipedikyyri vimpan päälle, mutta huomasinpa vain, että kynsilakanpoistoainetta ei löydy mistään. Se on tainnut mennä samaan tuntemattomaan paikkaan X, kuin mm. uusi suunnittelukalenterinikin. Perusteellisen etismisen jälkeen luovutin ja suhasin kauppaan hakemaan uuden putelin.

Illalla poistin lakat, ja valmistauduin vähän sukimaan kynsiä, vain huomatakseni, että Cailapin pehmeä viila on häipynyt samaan paikkaan kuin kynsilakanpoistoaine ja kalenteri. (Tiedättekö, sellainen vaahtokuminen, suorakaiteen muotoinen palanen, jolla voi viilata kynsiä. Mainio kapine minulle, joka en ole mikään mestariviilaaja.) Nyt alkoi jo ärsyttää, en tajua, mihin se oli hävinnyt!

Olosuhteiden pakosta ja edelleen ärsyyntyneenä siitä, että tavarat eivät olleetkaan paikoillaan, viilailin kynnet toisella kapineella. Ärsytys laantui, kun otin kynsilakanpoistoaineen myötä ostetut uudet lakat esiin. Olen ollut tosi tyytyväinen Lumenen lakkoihin, pysyvät hyvin ja levittyvät myöskin. Uudet sävyt ovat nimeltään Hiljainen luoto ja Mocha magic. Ihania nimiä – kukahan ne keksii?

Mocha magic sopii hyvin parin vaatteen kanssa…

Piti kuvaamani Hiljainen luotokin nuden silkkipaitulin kanssa, vain huomatakseni, että paitaa ei löydy mistään! Eih!! Pitkällisen etsimisen jälkeen se löytyi pyykkikorista, tipahtaneena korin ja koripussin väliin rutussa kuin rusina.

****

Nyt lähden suhaamaan kohti länsirannikkoa ja Poria, jossa kyläilen hyvän ystäväni luona. Ei ollakaan nähty kolmeen vuoteen, joten luvassa on taatusti mukavat pari päivää! Lisäksi saan tutustua Poriinkin, sillä kaupungista on tuttu ainoastaan Kirjurinluoto. Huomisiltana ajelen jo takaisin, sillä keskiviikkona on – kääk – hammaslääkäri…

Hyvää viikon alkua kaikille!

Share:

12 Comments

 1. Dahlia
  05/08/2013 / 8:50 am

  Voi tuo on niin tuttua. Että "joku" siirtää tavarat "jonnekin". Vielä joku päivä saan sen "jonkun" kiinni ja vaadin saada tietää missä se "jossain" oikein sijaitsee 😀

 2. Mapsi
  05/08/2013 / 10:58 am

  No voi sentään…onneksi harmitus laantui:)Ihania lakkoja! Taidankin kaivaa omat beiget ja mudanväriset lakat esille…

 3. Eveliina
  05/08/2013 / 4:12 pm

  Tervetuloa tänne Poriin! Toivotaan mukavia säitä vierailusi ajaksi, sillä pieni kaupunkimme on todellinen kesähelmi. Hyviä lomapäiviä vielä täksi viikoksi! Tämä kouluihminen on jo käynyt muutamana päivänä vähän haistelemassa koulun tuoksua. Kohta mennäänkin sitten taas täysillä!

 4. Eilamari
  05/08/2013 / 5:05 pm

  Kuulostaapa kovin tutulta tuo tavaroiden katoaminen:-) Itse laitan yhtä ja toista aina varmaan talteen, ja unohdan iloisesti, missä tuo varma paikka sitten on…Näin perheellisenä ihmisenä saan usein vielä etsiskellä toistenkin tavaroita, kun jostain kumman syystä tuppaa olemaa aina äidin syy, että tavarat ovat jossain muualla kuin pitäisi ??Minunkin mielestäni nuo ostamasi lakat ovat ihanan värisiä, sopii aika moneen vaatteeseen..Hyvää viimeistä lomaviikkoa!

 5. maiju
  05/08/2013 / 5:41 pm

  Kyllähän tuo herukkaväri on niin upea, että kyllä sillä kehtaakin koko kesän mennä 😉

 6. Marjukka
  06/08/2013 / 7:38 am

  Niinpä. Sinne "jonnekin" on hävinnyt muutamakin tavara, viimeksi kamerani linssinsuojus, jota nyt etsitään. Ja kuka niitä tavaroita tosiaan siirtelee, kysyn minä!! ; )

 7. Marjukka
  06/08/2013 / 7:39 am

  Minusta kynsilakan levitys on taitolaji, ja mitä peittävämpi lakka, sen hankalampaa. Muttoi uusi beige näytti ihanalta kynsissä.

 8. Marjukka
  06/08/2013 / 7:40 am

  Kiitos! Poria kierrettiin ja käytiin ihanassa sisustusliikkeessä nimeltä Villa Salla – aivan mielettömän kiva kauppa!! Ja näin Ässien kotihallinkin, hihi.

 9. Marjukka
  06/08/2013 / 7:41 am

  Kiitos, ihanat ilmat vielä ja mukavaa tekemistä! Lakat ovat mainioita, ja lakkaaminen v a i k e a a …

 10. Marjukka
  06/08/2013 / 7:42 am

  Eiköstä vaan, sillä olen mennytkin!

 11. Anonyymi
  06/08/2013 / 10:03 am

  Kauniita nuo kynsilakan värit. Kiva, kun joku toinen katsoo valmiiksi ja ei tarvitse kuin mennä kauppaan ja ostaa, kiitos Sinulle. Itselläni on ollut käytössä myös yksi Lumenen kynsilakka, josta olen todella pitänyt, mutta harmikseni sitä ei enää saa. Lakkauksesta olen samaa mieltä, että se on vaikeaa ja sellaisen lakan löytäminen on vaikeaa, jolla saisi heti tasaista jälkeä. Kauniita päiviä Porin vierailulle!

 12. Marjukka
  06/08/2013 / 3:16 pm

  No mahtavaa, jos oli apua. "Herukoita" on kynsissä todella raikas ja iloinen väri. Mun lemppareita lakoissa ovat Lumene, Essie ja Chanel.

Vastaa