Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.8.2013

Lemppariliila

Tässä vielä perjantain kuvasatoa. Luumun väri on yksi syksyn suosikkejani niin vaatteissa kuin kosmetiikassakin. Ostin viikko sitten Body Shopista colour crush-sarjan huulipunan 120. Siitä lähtien en ole muita käyttänytkään, sillä puna oli iloinen yllätys. Se on väriltään täydellinen, voimakkaasti punaiseen taittava liila. Puna pysyi huulilla erinomaisesti ja tuntui kosteuttavalta. Essien lakasta näköjään jo olin irroittanut tarran, jossa tiedot olivat...


Filipan neuleesta (mainoslinkki) tulee jo syyssuosikkini, niin suloinen se on päällä. Se on rento ja kiva myös hameen kanssa, nyt kun hametta tarkenen vielä käyttää...

 
Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

My fall favourite: shade of plum! Knit Filippa K, silk skirt Philosophy Blues Original, pumps Unisa, sunglasses Prestige.

8 kommenttia:

 1. Kaunis tuo huulipunan sävy.

  PS. Yritin viime viikolla kommentoida kännykän kautta,jotain taisi mennä pieleen, kun ei tullut viesti perille... mitä lie sähläsin :(.

  -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut viesti perille, joskus niin käy, harmillista kyllä! Onneksi jaksoit kirjoittaa uuden!:D

   Poista
 2. Tosi kaunis kyllä tuo huulipunan sävy! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan värisiä asioita. Tuosta puuttuvat enää samaan sävyyn aidon syötävät, syksyiset luumut ;)
  Kiitos vielä edellisestä syksyn tv-sarjapostauksesta, samaa makua tosiaan. Pirteyttä loppuviikkoon!
  http://www.tallessamaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam, luumut! Rakastan niitä, ja oma puu näyttää mukavan täydeltä. Yksi päivä nähtiin orava puussa nakertamassa luumuja, saa sähdä, ehtiikö se syödä kaikki ennen meitä!

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, täytyypä testailla Body Shopin huulipunaa. Käytätkö rajausta huulissa ja teetkö jotain perustustöitä ennen varsinaista punaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alle laitan Guerlainin Kiss Kiss Lipfitiä, joka pohjustaa huulet hyvin, ja estää punan karkailun juonteisiin. Sitten rajat, ja lopuksi puna. Suosittelen Guerlainin tuotetta, todella hyvä. Olen käyttänyt jo monta vuotta, enkä luovu!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.