Muikkari!

Muistuttaisin teitä, jotka tulette tänne Evitan puolelta, että pian sivu sulkeutuu. Olisi mahtavaa, jos seuraisitte blogiani Blogilistan, Bloglovinin tai Facebookin kautta! Ja tietenkin voit liittyä Bloggerin lukijalistalle sivusta. Olisikin kiva saada sinne lisää porukkaa!

Palailen vielä myöhemmin uudella postauksella, mutta nyt – kaunista päivää!

Ps. Kiropraktikko-jutut on nyt kirjoitettu, ja ensimmäinen on Tero Nikulaisen sähköpostissa odottamassa hyväksyntää. Kommentteja tuli runsaasti, joten kiinnostusta asiaan selvästi on.

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    26/08/2013 / 11:55 am

    Mitä ovat bloglovin, blogilista tai blogger?Nimim. Tietokonetumpelo 49 v. Kone ei ole työkaluni, vaan käteni.

  2. Marjukka
    26/08/2013 / 12:26 pm

    Blogger on tämä alusta, missä esim. oma blogini on. Se on Googlen yksi palvelu, ja Google-tilin omistaja (esim. Gmail tai Hotmail-sähköpostin omistava) voi kirjautua Blogger-blogien lukijaksi. Saat kaikki lemppariblogisi näkyviin uusine päivityksineen. Bloglovin´ ja Blogilista ovat myös omia palveluitaan, joihin kirjaudutaan, ja ne toimivat samalla periaatteella: voit seurata lemppareitasi yhdellä saitilla. Bloglovinia olen kuullut kehuttavan selkeäksi ja hyväksi palveluksi. Lohdutus: mä en kuulu kumpaankaan, vaan luen lemppareitani oman sivuni kautta. ps. Tumpeloita ollaan kaikki jossain, minä en saa ommeltua nappia ilman, että lanka menee solmuun… ; )

Vastaa