Muutama Nectarinen kenkäuutuus

Viimeviikkoisella Nectarine-reissullani kuvasin myös kenkäpuolen uutuuksia. Tykkäsin kovasti Nuden rennoista nilkkureista, ja klassiset, mustat korkonilkkurit ovat aina hyvä valinta.

Itselläni on hakusessa konjakinväriset nilkkurit, joissa saa olla kunnon korko. Mutta toivottavasti niitä ei vähään aikaan tarvitsekaan, sillä nyt on niin täydellinen kesäpäivä kuin olla ja voi. Vieraamme lähtivät kohti seuraavaa kohdettaan, ja minä parkkeerasin itseni keinuun pötkölleen ja lukemaan. Sinne taidan kiirehtiä nytkin, siksi tänään lyhyestä virsi kaunis!

Kaunista sunnuntaita!

Share:

4 Comments

 1. Anonyymi
  04/08/2013 / 8:17 pm

  Taisin juuri rakastua, nimittäin nuo viimeisen kuvan matalammat kiiltonahkaiset nilkkurit!! Osaatko yhtään sanoa minkälaista hintaluokkaa nuo mahtavat olla? Siinä taitaakin olla tämän syksyn nilkkurilöytö..Kiitos vinkistä 🙂

 2. Marjukka
  05/08/2013 / 5:12 am

  Jaa-a, valitettavasti en muista minkä merkkiset ne olivat. Siinä tapauksessa olisin voinut auttaa. Voithan soittaa Nectarineen ja kysyä. Ovat kyllä todella kauniit!

 3. Lumo
  06/08/2013 / 5:14 pm

  Vaikka en dota syksyä lainkaan, olen vaatekaappia varustanut jonkin verran syksyä ja talvea varten). Nyt pitäisi vielä löytää täydelliset korkonilkkurit (nuo näyttävät aika hyviltä), korolliset saappaat ja tarpeeksi pitkävartiset ratsastussaapas-malliset saappaat.. urakkaa siis kerrakseen.

 4. Marjukka
  07/08/2013 / 4:42 pm

  Nuo ovat ihanat, ja katso, mikä pohja, ei liukastu! Niinpä, miten sitä voi valita, kun on niin paljon erilaisia kenkiä, hihi!?

Vastaa