Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

28.8.2013

Pieni sininen

Meikäläinen hyytyi eilen sängyn pohjalle sairastamaan. Aika moni tuntuu nyt olevan flunssassa. Onneksi kaverina on mini iPad, jonka ostin ystävän vastaavan innoittamana.

Meiltä löytyy tavallinenkin iPad, joka tuli talouteemme vasta alkuvuodesta. Se on ollut yhteinen, joten en ole sitä oikein viitisnyt käyttääkään. Ystäväni mini iPadia katsellessa tuli sellainen tunne, että hitsi, tuon kokoinen se olisi hyvä juttu minulle. Viime keskiviikkona olin vielä koulutuksessakin iPadin käytöstä, ja sen jälkeen marssin Giganttiin sen ostamaan. Miksi muuten Gigantin verkkosivuilla hinta on halvempi, ja kuitenkin siitä mainitessa itse liikkeestä saa laitteen juuri siihen edullisempaan hintaan? Mukaan ostin vielä taivaansinisen suojuksen, ja niinpä ministä tuli Pieni sininen.

Olen tuunannut Pienen sinisen hartaudella: kansiot blogeille, lehdille ja kaikelle muille mukaville linkeille on laitettu kuntoon. Valokuvia en ole vielä sillä ottanut, mutta eihän tiedä, vaikka laittaisin Instagram-tilin pystyyn! Töissä aion tätä myös kantaa: olen ladannut sille jo kitaran otetaulukot, kitaranvirittimen ja metronomin. Minulle on suositeltu myös Garage band-ohjelmaa, jolla voi tehdä äänityksiä. Sen sijaa pelit sun muut ohitan täysin. Taidan olla sitä sukupolvea, joka tajuaa pelaamisen tarkoittavan lautapelejä...
Harvoin intoilen mistään teknisestä, mutta tästä kyllä! Heh, jälkijunassa tullaan, mutta tullaan kuitenkin!

My new mini iPad, called The Little Blue One.
 
Mukavaa keskiviikkoa!

13 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia appseja olet löytänyt Siniseesi :) Juuri noille olisi meidänkin perheessä käyttöä. Eli minkä nimisiä tuo kitaranviritys, otetaulukko ja metronomi ovat? Hakuaisin oitis ladata ne käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GChords, Metronome HD ja Guitar Tabs ne taisivat olla. Laitoin hakusanaksi musiikki, niin sieltähän tuli vaikka mitä.

   Poista
 2. Arvaa vaan olenko katsellut tätä, koska ollaan "mac-perhe" ,niin pukki lupaili jouluksi. ;) Jos nyt malttaisi odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva joululahjatoive! Sun pitää olla tosi kiltti koko syksyn! : )

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mini iPad on ihan ehdoton. Minä kun olen ihan onneton kuvaaja, niin sillä saan otettua suht kelvollisia kuvia : )

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sullakin on mini! Minusta se on niin näppärän kokoinen! Hassua, kun älypuhelimet suurenevat, mutta tabletit pienenevät.

   Poista
 5. No Pieni Sininenhän onkin kiva kaveri, taidat pötkötellä siellä kauankin:) Jos menet jälkijunassa, niin minä seison vielä asemalla. Aikataulusta ei tietoa.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tarvitse pötkötellä kauan, meinaan nyt jo hermostua. Kyllä sitä junaan ehtii, sit kun on kiinnostusta! : )

   Poista
 6. Olipa ajankohtainen juttu - ostin nimittäin just viikonloppuna omani! Opettelen, harjoittelen... Nettiselailu on kivaa mutta tämä kirjoittaminen armottoman hidasta. En ole vielä ehtinyt edes latailemaan sovelluksia mutta täytyy alkaa tutkia niitäkin, samoin kuin tuunata asetukset omiksi. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa se hoituu! Kamalasti kaikkia sovelluksia - suositusten kautta löytänee parhaat!

   Poista
 7. IPad on kyllä NIIN paras juuri silloin kun ei jaksa muuta tehdä kuin maata sohvalla tai sängyssä. Tsemppiä sairasvuoteelle.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.