Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.8.2013

Strawberry blonde

Huomenna pääsen vihdoin kampaajalle! Oi onnea! Soitin ajasta yli kaksi viikkoa sitten, enkä muistanut kampaajani olevan kesälomalla. Pari viikkoa siis on kärvistelty, mutta hyvä niin, sillä ehkä uusi väri olisi ehkä menettänyt loistoaan alkukuun helteissä.

Oma väri on siis tällä hetkellä lievästi sanottuna kasvanut ulos, auringon haalistama, kaksivärinen kuivahtanut kuontalo. Syksyisin tekee aina mieli jotain muuta, aina ei edes tiedä, mitä muuta se olisi. Pari vuotta sitten leikkautin lyhyen mallin, joissa viihdyin kauan. Nyt tekee mieli vähän tummempaa väriä.

Ihan tummaksi en tukkaani värjää (enää koskaan), vaan haaveissa olisi niinsanottu strawberry blonde - termi, jonka aikanaan opin Amerikassa. Silloin opin myös sen, että oma väri on dishwater blonde, tiskivesiblondi. Sinänsä hyvä, sillä tiskiveden väristä tukkaa voi mukavasti värjätä vaaleammaksi, punertavammaksi tai tummemmaksi fiiliksen mukaan.

Kirsi Alm-Siiralla oli alkukesästä kauniin väriset hiukset. Olin kännykkä ojossa uutisten aikaan, sillä näppäsin kampaajaani varten pari kuvaa Kirsin hiusväristä.

Upean Felicity Huffmannin hiusmalli on ihana, väri ehkä vähän liian vaalea toiveisiini. Kate Blanchettin väri on aika täydellinen, ei liian punainen, ei liian tumma.

 
Kivoja malleja. Olen myös alkanut lämmetä vähän suuremmille korviksille.
 
 
Taylor Swiftin tiskivesiväri..
 

Tämä täällä viettää viimeistä lomapäivää laiskotellen. Eilen sain kylään nimittäin ihanat bloggaajaystäväni Mikon, Mussun, Niinan, BagMissin ja Alman. Grilli oli kuuma ja rosé kylmää! Naurua ja juttua riitti yömyöhään...

I´m thinking of changing my hair color from blonde to strawberry blonde. Felicity Huffmann´s hair is quite perfect one! My own true color is a dull dishwater blonde, which is an easy color to modify.

Onko teillä hiusmuutosajatuksia tulevaan alkusyksyyn?

13 kommenttia:

 1. Kiitos Marjukka kutsusta ja upeista tarjoiluista! Oli tosi kiva ilta ja teillä on niin ihana ja kaunis koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne, oli hienoa päättää kesäloma niin hauskassa seurassa! Huh, onnistuihan se grillauskin...

   Poista
 2. Onnellinen pääset "jo" huomenna kampaajalle:-) Minä kärvistelen vielä viikon ylipitkäksi kasvaneen ja auringon haalistaman kuontaloni kanssa. Itse viihdyn vaaleassa värissä, tosi nyt aurinko on vaalentaut sitä jo ihan liikaa. Oma alkuperäinen värini oli joskus nuoruudessa ns. maantienväri, mutta nyt ilman värikäsittelyä olisin jo ihan harmaa mummeli.

  Tuossa postauksessa keskimmäisen kuvasarjan ylhäällä oikealla olisi lempivärini. Jotain tuollaista haluaisin syksyksi ja tietysti lyhyen mallin. Pitkään arastelin hiusten leikkauttamista ihan lyhyeksi, mutta viimein kampaajani sai rohkaistua minua riittävästi. Nyt en enää lyhyestä luopuisi.

  Hyvää alkavaa lukuvuotta ja työniloa!
  Laita kuvia uudesta kampauksestasi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan kiva mennä töihin, vaikka vähän haikeana kesän päättymisestä olenkin. Malli, josta pidät, onkin tosi kaunis ja naisellinen, samoin väri nätisti raidoilla elävöitetty. Mulla on aika paljon punsita pigmenttiä hiuksissa, joten punertava vivahde sopii varmasti ihan hyvin.

   Poista
  2. Siis punaista pigmenttiä, piti kirjoittamani...

   Poista
 3. Hiusten värin valinta on ikuisuuskysymys;) Itse olen saanut kasvatettua juuri pois kaikki vanhat raitojenkin jämät ja olin päättänyt, että antaa olla omalla värillä - ei enää vaalennusten jälkeisiä juurikasvuja eikä värjäysrumbaa. Kuinkas ollakaan, nyt olen jo pariinkin otteeseen ollut tarttua puhelimeen tilatakseni ajan joko vaalennukseen tai raitoihin:)
  Hyvää pyhäpäivää, Marjukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Niin se taitaa olla, hiusjutut ovat aina projekti johonkin suuntaan. Minusta on kiva kokeilla kaikenlaista, mutta aika maltillisissa rajoissa kuitenkin.

   Poista
 4. Mutta hei, sähän näytät ihan Felicity Huffmannilta! Luulen, että sävy sopisi sinulle loistavasti, vaikka tuntuukin liian vaalealta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pitäisiköhän mennä suosiolla vaaleampaan. Katsotaan mikä fiilis on huomenna!

   Poista
 5. Mun pitäis nyt heti varata aika kampaajalle ja leikkauttaa se pitkään suunnittelemani otsatukka! Heh, jotenkin se on vaan aina venynyt ja venynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulle sopii otsatukka varmasti loistavasti!

   Poista
 6. Kiitoksia vielä viimeisestä! Sulla niin kaunis koti ja ihanan seesteistä.<3 Innolla odotan, mitä kampaaja sinulle loihtii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille - oli ihana ilta. Uusi väri piristää ilmettä varmasti!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.