I Love Me-messuille!

Muutamat tarkkasilmäiset ovat jo huomanneetkin, että I Love Me-messujen mainokset ovat jo frameilla. Kyseessähän ovat siis suuret kauneus-, terveys-, muoti- sekä koru & kellomessut Messukeskuksessa pe-su 11.-13.2013. Messut ovat Pohjoismaiden suurimmat, näyttelilleasettajiakin on huikeat 600 kappaletta! Viime vuonna messuilla kävi 45 000 vierasta, ja tapahtuma on edelleen kasvamaan päin.

Viime vuonna oli ensi kertaa mukana bloggaajia, muistaakseni viisi. Tänä vuonna Blogger´s loungen valtaa suurempi joukko: bloggaajia on parikymmentä. Myös minä olen lupautunut messiin. Hienoa, että meitä ”aikuisiakin” bloggaajia on mukana.

Messuista tulee varmasti useampi postaus, mutta käyhän kurkkimassa jo ohjelmaa täältä, ja bloggaajajoukkoamme täältä. Harmitti, kun en viime tiistaina päässyt heitä tapaamaan, mutta tulee varmasti olemaan tosi hauskaa!
Parastahan tässä messuhommelissa on kuitenkin se, että toivottavasti saan tavata mahdollisimman monta teistä lukijoistani! Alustavasti olen paikalla lauantaina ja sunnuntaina, ja tarkempia tietoja tulee lähemmin. Olisi tosi mahtavaa tavata teitä kasvotusten! Messuista tulee varmasti aika jännittävät perimmiltään hyvin ujolle meikäläiselle, joten kaikki tuki on tarpeen! : )

Varaahan siis kalenteriin tuo viikonloppu ja tule nauttimaan messutunnelmasta!

Mukavaa iltaa – huomenna taas päivän asua pitkästä aikaa!

Share:

2 Comments

  1. Anonyymi
    05/09/2013 / 7:12 am

    Toiveena ehtiä lokakuun messuille. Monta kiinnostavaa messuteemaa yhdellä iskulla :)t. Aija

  2. Marjukka
    05/09/2013 / 3:59 pm

    Niin on, viime vuonna oli tosi kiva kiertää siellä!

Vastaa