Lumenen meikkiuutuuksia

Lumene muisti minua ihanalla yllätyspaketilla, kiitos kovasti! Sisältö oli enemmän kuin mieluinen, nimittäin sain kokeiltavakseni Lumene Trend Collection syksyn 2013 kynsilakkoja, huulipunia ja luomivärejä.

Tykkään Lumenen lakoista, sillä ne ovat helppoja levittää ja pysyvät kynsissä hyvin. Lisäksi Gloss & Care-lakat ovat edullisia. Samat sävyt tulivat sekä mattana että peilinkiiltävinä hohdesävyinä. Niitä voi käyttää erikseen tai sivellä hohdelakkaa matan päälle. Hohdelakkaa en ole ennen kokeillut, joten nyt voi revitellä sillä!

Sävyt vasemmalta: 33 Purppurapilvet, hohtava 34 Kuutamon kutsu, 36 Villikanervat (aivan ihana sävy, suosikki!) ja hohtava 36 Kevättuuli.

Luomiväreistä sain testiin hyvin arkimeikkiin sopivan nro 8, Tunturimaisema, ja illaksi sopiva nro 10, Vesi väreilee. En ole pitkään aikaan ostanut Lumenen luomivärejä, joten nyt innolla aion kokeilla niiden pysyvyyttä. Koostumus ainakin tuntui tosi helpolle levittää, mutta pysyvyys tietenkin ratkaisee.

Wild Rose-huulipunasävyjä oli kolme:  vasemmalla 70 Kuulaus, keskellä 68 Kukkiva kevät ja oikealla 16 jääkukkia. SPF 15 on hyvä juttu huulipunassa. Huulipunat sisältävät ruusunmarjan siemenöljyä, lisähoitavuutta ja pehmeää tunnetta koostumukseen on saatu karitevoin sekä C- ja E- vitamiinien avulla. Keskimmäinen sävy oli jo tänään huulilla, ja se kirkasti kivasti jo kalvakkoja kasvojani.

Kiva suosia suomalaista! Mahtavaa, että Lumene käyttää suomalaisia raaka-aineita, kuten lakkaa, ruusunmarjaa ja puolukkaa tuotteissaan.  Ajatelkaas, miten eksoottista ulkomaalaisille…Plussaa myös meikkien hyvästä tuoksusta, miinusta luomivärien hepposista koteloista. Toisaalta siten myyntihinta saadaan pidettyä edullisena.

Leppoista lauantaita!

Share:

3 Comments

 1. Mapsi
  15/09/2013 / 6:10 am

  Lumenella on monia hyviä tuotteita, kuten vaikka kynsilakat, puhdistusaineet jne. Mutta itse en ole saanut oikein "tatsia" ripsareihin enkä luomiväreihin enkä oikein muihinkaan meikkeihin useista yrityksistä huolimata. Nuorille tytöilleni mieleläni ostan kyllä Lumenea juurikin kotimaisuuden ja kotimaisten raaka-aineiden käytön vuoksi. Todella kaunis sävy muuten tuo purppura! Jos löydän sopivan värisen teepparin jakkupuvun alle, niin tuo tulee ehdottomasti kaveriksi kynsiin!

 2. Mapsi
  15/09/2013 / 4:32 pm

  Heh, purppuranvärinen ostettu tänäön kauppareissulla! Upea kynsillä 🙂

 3. Marjukka
  16/09/2013 / 11:27 am

  Mä olen käyttänyt Blueberry-maavara ja pehmeitä rajauskyniä. Luomivärien pigmentin vähyys oli syynä joskus luomivärien lopettamiseen, mutta katsotaanpa, miten nämä uutuudet toimivat. Purppura sopii sulle just eikä melkein!

Vastaa