Luumuilua ja turvavaate

Viime aikojen postauksissa on tainnut käydä selväksi, että luumunlila on yksi lempivärejäni. Yksi lempparivaatteitani on Repeatin patenttineuletakki, vähän sellainen hailean lilan värinen. Se on turvavaatteeni. Kun ei tiedä, mitä aamulla ylleen pukisi, se päällä on aina rento ja mukava olla.

Luumut ovat myös namia! Yksi meidän puu tuotti melkein kolme sangollista, ja ihan yläoksilla on vielä satoa poimimatta. Kiikutin tänään töihinkin niitä, sillä millään emme saa syötyä niin paljon, ja olen laiska tekemään niistä mitään muuta kuin tuoresosetta iltajugurtin kanssa. Tosi hyviltä ne maistuvat, ja ah, tuoksuvat!

One of my favourites is a Repeat cotton cardigan. I always feel comfortable when I wear it. Plums are picked from one of our trees, they are sweet and there are plenty of them…

Elosadon tuoksuista maanantai-iltaa!

Share:

8 Comments

 1. Sara S.
  09/09/2013 / 3:38 pm

  Kaunis asu ! Oma turvavaatteeni on väljä musta neulepusero, vielä en ole sitä päälleni pukenut kun on ollut niin lämmintä, mutta pian sen aika taas tulee :)Herkullisen näköisiä nuo luumut ja kotimaiset maistuukin niin hyvälle !

 2. Sarin vaatekomeron kätköt
  09/09/2013 / 4:58 pm

  Kaunis neuletakki. Kuvissa se näyttää kyllä ehkä vähän enemmän greigeltä kuin lilalta. Vähän tuollaisesta haaveilen omaankin kaappin, se on niin monikäyttöinen!

 3. Marjukka
  09/09/2013 / 5:27 pm

  Luumut maistuvat niin hyvältä, ja olen vähän vatsavaivoja uhmaten niitä popsinut. Turvavaatteet ovat niin parasta, jos ei muuta keksi…

 4. Marjukka
  09/09/2013 / 5:28 pm

  Totta turiset, se on hivenen harmahtava, ihana, paksu puuvillaneule. : )

 5. Anonyymi
  09/09/2013 / 6:25 pm

  Repeatin neuleet ovat kyllä ihania! Tuo villatakkisi on erityisen kauniin värinen. Mulla on turvavaatteena samanmallinen, mutta mustaa merinovillaa. Liian lämmin vielä näille keleille, mutta talvella juuri sopiva.Herkullisen näköisiä luumuja.Lene

 6. Marjukka
  10/09/2013 / 11:43 am

  Luumut ovat kyllä mahtavia terveyspommeja, ja vielä omasta puusta ilman mitään lisäaineita. Kyllä me jokainen tarvitaan se oma turvavaate….

 7. eija
  11/09/2013 / 3:06 pm

  Hei. Herkullisen näköisiä nuo luumut, muistatko mitä lajiketta ovat? Oletteko itse istuttaneet luumupuut? Kyselen sillä kun haaveissa olisi istuttaa omaankin pihaan luumupuita (tosin taidamme asua eri kasvuvyöhykkeillä). Kiitos kivasta blogistasi, luen tätä säännöllisesti, harvoin vain tulee kommentoitua mitään.

 8. Marjukka
  11/09/2013 / 4:22 pm

  Itse olla istutettu, vuonna 2004. Suuriksi ovat jo kasvaneet. Olisivatkohan nämä Viktoriaa? Ovat aika suuria ja makeita. Kiva, kun kommentoit, niitä on aina kiva saada!

Vastaa