Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1.9.2013

Massimo Duttin syysihanuuksia

Massimo Dutilla on jälleen ihania juttuja syksyksi, vai mitä tuumaatte allaolevista kollaaseista. On se sääli, että emme saa nettikaupasta tänne tilattua... Oman kokemukseni mukaan MD:n laatu vaihtelee todella paljon. Silkkipaidat repeilevät saumoistaan parin (hellävaraisen) pesun jälkeen, sen sijaan tweed-bleiserini on todella laadukkaan näköinen ja oloinen. Ah, kuinka paksut neuleet näyttävät taas kutsuvilta. Olen myös ihastunut kolmannen kollaasin väljiin housuihin...


Olen edelleen toipilaana, joten asukuvia ja muita juttuja saa nyt valitettavasti odotella. Harmittaa todella, että Fashion Weekend jäi tänä syksynä kokematta.

Hiirikäsi on toiminut kuitenkin, ja uudistin blogin ilmettä selkeämmäksi. Bannerinkin hylkäsin, ja laitoin vain ihan simppelin tekstin. Minä tykkään, toivottavasti tekin!

Leppoisaa sunnuntaita!

19 kommenttia:

 1. Jospa se nettikauppa rupeaisi jossain välissä toimittamaan Suomeen.
  Tukholma kutsuu syyslomalla ja Massimo Duttiin tieni vie.
  Tuo nahkatakki on kyllä aika kivannäköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellähän se lähin MD taitaakin olla. Oi, sä olet jo syyslomasuunnitelmissa, mä en uskalla vielä suunnitella mitään.

   Poista
 2. Kivan näköinen tuo ekan kollaasin neulepusero, olen haaveillut tuollaisesta, jossa on nappilista takana.

  Toivottavasti paranet pian, on kurjaa olla kipeenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repeatilla on tuollaisia... Niin kivoja! Flunssa olikin odotettavissa, heti kun koulut alkavat, niin flunssatkin tulevat kuvioon mukaan. Kiitos toivotuksista!

   Poista
 3. Tuossa ensimmäisen kollaasin "nurinpäin" olevassa neuletakissa on sitä jotakin. Värikin olisi juuri minun....

  VastaaPoista
 4. Voi, toivottavasti paranet pian! Meilläkin kaksi lapsista yeti kovassa flunssassa, kun koulu alkoi ja toisen luokalta oli 6 oppilasta samassa taudissa yhtäaikaa. Kurja olla kipeänä!

  Huomasin muuten Pariisissa käydessäni MD liikkeessäm että laatu tuntui vaihtelevan ihan silmämääräisestikin, mikä oli jotenkin yllätävää! Eipä sieltä tarttunut tuolloin mitään mukaan, vaikka ihan nättejä vaatteita olikin. Tuon ylimän kollaaskn neuleesta minäkin pidin! Kaunis malli ja kiva leikkaus!

  Paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mahda mitään, heti kun työ alkaa, niin sitten saa alkaa pelätä flunssia.

   Olet huomannut saman kuin minäkin - laatu vaihtelee ihan hirveästi. Silkkiä en MD:ltä enää ostaisi, sen sijaan viininpunaiset housut ja tweed-bleiseri ovat todella hyvin säilyneet kuosissaan.

   Poista
  2. Flunssista puheenollen. nostin viime talvena D-vitamiiniannosta 20mg:aan (jotkuthan syö paljon tätkin suurempia annoksia) ja tunsin itseni koko talven pirteämmäksi eikä yhtään petiin kaatavaa flunssaa koko vuonna tullut, Koulumaailmassa, ihmijoukoissa vietän minäkin päiväni, joten kaikenlaisia pöpöjä kyllä on tarjolla. Toinen, mikä pitäisi jollain tapaa vaikuttaa flunssan kestoon, on sinkki. Tutkitusti lyhentää flunssaa, jos heti oireiden ilmestyessä alkaa sinkkiä nappailemaan. Ja kun hyvinvoinnista olet kirjoitellut, niin nämä elimistön hivenaine- ja vitamiinitasothan voi mittauttaakin, niin on käsissä faktaa, jos jostain on puutetta ja vastustuskyky on siksi omaa normitilaa heikommalla tolalla.

   Poista
 5. Kaunis tuo takaa napitettava neule ja vieressä oleva laukkukin kyllä kelpaisi ;-D.

  VastaaPoista
 6. Minulle taas kelpaisi nuo punaiset :) Laukku ja pari muutakin punaista/punaiseen "kääntyvää".
  Kiitos tästä esittelystä, itselleni Massimo Dutti ei ole tuttu. Pidä siis jatkossa silmät auki, jos maailmalla liikun.
  t. Aija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MD:n tyyli on kovasti makuuni, mutta tosiaan laadun kanssa saa olla tarkkana. Liikkeessä vierailu on aina kivaa, kun ulkomailla käy!

   Poista
 7. Massimolle ja monelle muullekin merkille olisi totisesti kaipuuta ja eiköhän riittävästi kysyntääkin Suomessa : ) Tuo ruskea olkalaukku lähtisi heti mukaan arjen sulostuttajaksi.

  Kaneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sillä olisi varmasti yhtä suuri suosio kuin Zaralla ja Mangollakin. Bu-huu...

   Poista
 8. Ihana, ihana Massimo, jossa aina vierailen ulkomaan työmatkoilla. Minulla vaan on kovin erilainen kokemus kuin sinulla, sillä juurikin pari silkkipaitaa Massimolta ovat kestäneet tosi hyvin, mutta pari pellavaneuletta taas miltei heti reikiä täynnä.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, niinpä tosiaan on! Mulla on kaksi paitaa hajonnut hihasaumoista, ja yhteen silkkitunikaan tuli vain jonkinlainen reikä. Voi onnellinen, kun pääset työmatkoilla välillä MD:iin.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.