Repeatin kevättä 2014

Käväisin torstaina ABA Companyn showroomilla katsomassa Repeatin kevätmallistoa. Kylläpä siellä taas oli suloisia paitoja ja neuleita. Perinteiset mallit tietenkin kiinnittivät huomioni ensimmäiseksi, mutta kivaa lisää peruspuvustoon tuovat esimerkiksi lisäksi lepakkohihat, pienet strassit, kahden materiaalin yhdistelmät, sekä Dtlm:n (Don´t label me, sisarmallisto) perhosaiheiset neuleet ja paidat. Helmoissa oli a-linjaa ja epäsymmetrisyyttä. Tykkäsin myös kovasti pellavaisita t-paidoista. Ehdoton suosikkini oli harmaa, kaksivärinen kashmir-neule, jossa oli beige reunus, niin yksinkertainen, niin sievä.

Repeatin kashmir on luomutuote, johon ei lisätä mitään ylimääräistä. Luonnontuote nyppyyntyy käytössä jonkin verran, mutta kätevällä kashmirkammalla saa ne kätevästi pois.

Kuvasaldoa, olkaa hyvät:

Naisellista ja kevyttä silkin ja perhosten muodossa…

  

 …ja vähäsen kimalletta…

 Perhosaiheita kesyille ja safaria villeille…

Kivaa hihaa, kevyttä pellavaa…

Kahden lempivärin, beigen ja harmaan, yhdistelmä – toimii! Tämä neule oli yksinkertaisuudessaan niin kaunis!

 Pieniä strasseja ja niittejä silkissä ja neuleessa:

  Tykkään kovasti kellohelmasta.

Myös upeita Hackmann New Yorkin kevyttoppiksia saa ensi keväänä.

Repeatia myy pk-seudulla ainakin Nectarine, Lilly, Stockmann ja Feminett. Showroomilla on ystävänmyynti ti-to 10.-12.9. klo 10.00.-18.00., tämän syksyn ja talven mallistoista, Repeatin lisäksi mm. Cambioa. Varaahan käteistä mukaan ja kipaisehan Jääkärinkatu 4a:han!

Yhteistyössä ABA Companyn kanssa

Share:

5 Comments

 1. Anonyymi
  08/09/2013 / 12:50 pm

  Ihana tuo ensimmäisen kuvan perhospaita!T. Maija

 2. Marjukka
  09/09/2013 / 3:02 pm

  Minustakin se on tosi suloinen!

 3. Anonyymi
  11/09/2013 / 1:03 pm

  Kiitos kun vihjaisit ystävämyynnistä. Kävin siellä ja ostin kolme ihanaa Repeat neuletta. Juuri sellaisia pehmeitä ja lämpimiä mitä aina talvella tarvitaan. Laitoin kaappiin odottamaan pakkaspäiviä. T. Mirja

 4. Marjukka
  11/09/2013 / 4:23 pm

  Voi, mahtavaa, että löytyi mieluista! : )

 5. Eilamari
  12/09/2013 / 5:34 pm

  Kiitos Marjukka vinkistä. Käväisin ystävämyynnissä tänään, viimeisenä päivänä. Mukaan tarttui todella ihanan oloiset Cambion kapealinjaiset housut ja Repeatin pehmeä neule.

Vastaa