Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

11.9.2013

Työpäivän asu 11.9.2013

Tänään olen ollut töissä vielä flunssan jälkimainingeissa, olo on ollut vähän vetämätön. Ääni kuitenkin pelaa, ja se on parasta. Voi, kun odotan taas, että pääsisi täydellä teholla lenkkeilemään ja treenaamaan.

Välillä on juttua siitä, toimisiko yhteiskunta paremmin, jos ei päivää tarvitsisi aloittaa niin aikaisin. Olen aina ollut unikeko, ja nukkunut mieluiten yhdeksän tunnin öitä. Aikaisina aamuina kampean itseni ylös puoli seitsemältä. Yhtenä aamuna tssä jaksossa menen kymmeneksi. Silloin ehtii herätä rauhassa, keittää kahvit ja availla ääntä ennen töihin lähtöä. Ihan luksusta. Jotkut käyvät lenkillä tai salilla ennen töiden alkua - huh, en osaisi enkä jaksaisi! Hatunnosto heille/ teille, jotka pääsette sängyistänne niin aikaisin.

Pitäisikö joskus kokeilla rytminmuutosta? Yrittääkin herätä kuudelta ja käydä puolen tunnin juoksulenkillä ilman aamiaista? Lähtisikö päivä paremmin käyntiin?

Aamulla ennen töihinlähtöä ehdittiin napata asukuvat. Olen innostunut taas tosi simppeleistä, tummahkoista asuista, kuten tämän päivän look osoittaa. tummat Leviksen farkut, Filippa K:n silkkipaita ja InWearin bleiseri, jalassa Marc O´Polon mokkaloaferit ja kaulassa Mulberryn huivi, näillä mentiin tänään. Tuoksuna on edelleen Jennifer Aniston, johon olen ihastunut. Tuoksu taitaakin olla viimeinen oljenkorteni kesään...
Mitenkäs omalla kohdallasi, oletko aamu- vai ilta-ihminen? Vai kenties oman työaikasi herra?

My workwear today: jeans Levi´s, shirt Filippa K, blazer InWear, scarf Mulberry, suade loafers Marc O´Polo.

Mukavaa keskiviikkoa!

18 kommenttia:

 1. Jaa-a, kumpikohan mahtaisin olla: aamulla nukuttaisi makeasti, mutta illallakin tekee mieli kömpiä peiton alle viimeistään kymmeneltä, mieluummin jo aikaisemmin. Uni tulee yleensä samantien, kun saan peiton korvilleni:-) Unta tarvitsen vähintään kahdeksan tuntia, pidemmätkin unet kelpaavat oikein hyvin. Totta puhuen pääsen kyllä aamuisin ylös sängystä aika helposti siitä huolimatta, että uni vielä maistuisi. Ehkä olen siis enemmän aamuvirkku, kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt osui ja upposi, samanlainen olen minäkin. En jää vetkuttelemaan kellon soitua, vaan heti ylös ja suihkuun. Parasta on kuitenkin mennä nukkumaan, kun tietää, ettei ole kiire ylös!

   Poista
 2. Niin kaunis! Ja eihän musta saa aamuihmistä tekemälläkään, mutta pakosti sitä olen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, vielä tulee sullekin aika, että saat nukkua aamulla pitkään... : )

   Poista
 3. Hmm.. Saatan jopa olla aamuihminen, mutta vain jos herätys on klo 9 ja töihin pitää mennä vasta päivällä. Tehokkain olen n.klo 14. Tykkään aamuista kun herään yhdeksän maissa ja puuhastelen pari kolme tuntia ja syön aamupalankin vasta tunnin kuluttua heräämisestä. Ihanteellista olisi jos menisin nukkumaan klo 22.30, mutta kuten tämänkin kommentin kellonaika sen todistaa niin täällä sitä vaan kukutaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, aamuihminen olisin minäkin, jos saisi nukkua yhdeksään... Kommentin aikana täälläkin vielä kukuttiin!

   Poista
 4. Näytät upealta, kuten aina!! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen aamuvirkku. Yleensä herään itsestäni ennen kuutta. Käyn mielelläni aamulla ennen töihin tuloa esimerkiksi vesijuoksemassa.

  Olen vastaavasti illantorkku. Yli yhdentoista valvominen on ihan tuskaa, ja seuraavana päivänä olen todella väsynyt, koska herään joka tapauksessa aikaisin.

  Lomalla rytmi saattaa muuttua jonkin verran, mutta en yleensä paljon puolta kasia pidempään nuku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen unirytmi on kyllä varmasti synnynnäistä!! Uskomatonta! Mun treenit eivät ole tehokkaat aamulla.

   Poista
 6. Voi miten kaunis kokonaisuus!

  Minä olen periaatteessa iltaihminen, mutta kun jatkuvasti töiden takia herää aamulla kuudelta, niin olen oppinut arvostamaan rauhallisia aamuja. Kokeilin joskus lenkkeilyä tmv heti aamusta, mutta ei se toimi. Aamulla sukellan siis blogien maailmaan ja hörpin kahvin rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kuudelta herääminen on aika hurjaa. Blogit ja kahvi onkin hyvä yhdistelmä aamuisin, toimii meitsilläkin kympin aamuina!

   Poista
 7. Olen ehdottomasti aamu-uninen, eli iltaihminen. En voi ymmärtää, miksi esimerkiksi talojen julkisivuremonttien työt (ajankohtainen tällä hetkellä, juu) alkavat klo 7.00. Kahdeksankin olisi jo "niin ja näin", mutta tuo seiska on aivan liian aikaisin, ja jokainen aamu tulee herättyä ärtyneenä. Auts. :-) Ja jotenkin on edelleen vallalla se käsitys, että aamuihmiset ovat tehokkaampia, ja että kaikkien on onnistuttava istahtamaan työpalaveriin pirteinä ja tehokkaina esim. klo 8.00. Huoh. Onneksi olen aikataulullisesti suurinpiirtein oman itseni herra, ja muistelen vain kauhulla sitä, miten muinoin lukioon herättiin joka arkiaamu klo 5.30 ja istuttiin pulpettiin moninaisen koulumatkan jälkeen (kävely, bussi, juna ja ratikka) jo 7.45.

  Eli annan ääneni ei-niin-aamuaikaiselle-yhteiskunnalle! :-)

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  t. Tupuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä niin komppaan. Pirteys ja reippaus on kaukana pimeinä aamuina. Oppilaat ovat vaisuja ja hiljaisia puoli yhdeksän, ja yritä siinä sitten l a u l a a, kun on reppanat puoliunessa...

   Poista
 8. Jos ei olisi velvollisuuksia, olisin iltavirkku. Toisaalta mulla on päivä pilalla, jos sattuisin nukkumaan niin myöhään kuin kymmeneen. Viikonloppuna saattaisin sallia nukkumisen niin myöhään, mutta viikolla en. Haluan myös työt hoitaa aamusta; mun pää ei kestäis, jos työt alkaisivat jatkuvasti aikaisintaan iltapäivällä. Se sopii mulle parhaiten, että työt hoidetaan aamusta ja iltapäivällä pääsee vapaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Velvollisuuksia on, eli sen mukaan mennään! : )

   Poista
 9. Olen todellakin aamuihminen. Ennen kävin klo 7.15 aamujumpissa, mutta nyt ovat muut kuviot menossa siihen aikaan. Ja kyllä minusta voisi kokeilla esim. koulun alkamisen myöhäistämistä tunnilla, ainakin pikkukoululaisilla.

  Asusi on samaan aikaan tyylikäs/asiallinen ja rento.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oot ihan päinvastainen kuin minä! Kiitti, minustakin tällainen asu on kiva ja toimiva. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.