Villakangastakkeja

Villakangastakille on aina tarvetta, tuumaa tämä takkihullu! Vieläkin soimaan itseäni, kun jätin täydellisen takin viime talvena kauppaan…

Pidän villakangastakeista ihan valtavasti, ja omissa takeissani on kaksi vanhempaa harmaata, yksi kipparitakki ja yksi kamelinruskea. Ruskea on vähän liian fiini, lisäksi tosi ohut, joten pakkasten tultua en sillä tarkene. Takin löytäminen on vähän haasteellista, sillä toivoisin villakangastakilta myös lämpöä. Yhdessä takissani on thinsulate-vuori, ja se on kyllä kaveri, joka menee kovemmillakin pakkasilla. Oma villakangastakkinivalikoimani olisi täydellinen, jos messissä olisi yksi pea coat, lämmin klassinen takki ja pitkä, lämmin villakangastakki.

Yhteistyökumppanillani Zalandolla on hyvä valikoima, ja ainakin itse olen ollut aina tyytyväinen Benettonin ja Sisleyn takkeihin. Välikausitakeista kun en viitsi suuria summia pulittaa. Pea coat-takkeja etsivän kannattaa tsekata kiva merkki Kiomi!

Ja hei, Zalandolta kaikki -10% ensi viikon loppuun asti koodilla FALL10FI

Esprit , Kiomi , Rich and Royal !

Les Petites, Only (klik) ja Second Female (klik)

Filipan kamelinruskea takki täältä, upea Guess by Marciano täältä!

Setin pikantti takki täältä, Sisleyn karakalustakki täältä, Benettonin söpö harmaa takki täältä!

Kolahtavatko villakangastakin? Mitä merkkejä suosittelisit?

Mukavaa torstaita, huomenna on jo perjantai!

commercial

Share:

8 Comments

 1. Sara S.
  12/09/2013 / 5:21 pm

  Villakangastakit on ihania ! Nyt minulla on tummansininen Marc by Marc Jacobsin takki, joka ostin Outnetistä hyvällä alennuksella. Oikein odotan talvea, että saan pukea sen ylleni. Haluaisin myös camelin värisen villakangastakin, oikeaa ei ole vielä kuitenkaan löytynyt.Näistä takeista tykkään Guess by Marcianon ja Sisleyn malleista.

 2. Nonna
  13/09/2013 / 12:47 pm

  Tämä olikin kovin ajankohtainen aihe, kun yritän etsiä (jo melkein epätoivoisesti) uutta/uusia villakangastakkeja. Laitoin pois viime talven jälkeen kamelinvärisen ja mustan villakangastakin, ja ainakin yksi uusi pitäisi löytää tilalle.

 3. Marjukka
  13/09/2013 / 6:55 pm

  Oi, takki on varmasti kaunis! En ole päässyt vielä kaupungilla kiertelemään, pitää tsekata pari vakipaikkaa…

 4. Marjukka
  13/09/2013 / 6:55 pm

  Nyt onkin jo aika apajat, voi, kun itsekin ehtisi kaupungille etsiskelemään! Happy hunting!

 5. Anonyymi
  14/09/2013 / 7:19 am

  Villakangastakit on ihania. Mulla on käytössä kolme, täyspitkä kamelinvärinen FS-merkkinen takki – hyvä mekkojen kanssa, polvipituinen limenvihreä Espritin takki ja lyhyt kamelinvärinen Henry Lloyd'in takki. Tämä syksynä jätän siis villatakkiostokset väliin. Hyviä löytöjä kaikille takin "mestästäjille" :).Mira

 6. Mapsi
  14/09/2013 / 7:44 am

  Minulla hiljaisessa etsinnässä kamelinvärinen villakangastakki. Tosin käytän nyt viime talvena hankittua mustaa (kun sen aika koittaa) mutta klassinen kamelinvärinen olisi ihana…Tuo Filipan on myös upea! Kohtahan noita on kaupat pullollaan, joten eiköhän sieltä joku vastustamaton eteen tule, hih 🙂

 7. Marjukka
  14/09/2013 / 4:42 pm

  Niin ovat. Pitkä on varmasti tosi kätevä helmojen lämmikkeenä. Kiitos, saapa nähdä, milloin ehtii metsälle…

 8. Marjukka
  14/09/2013 / 4:43 pm

  Niin, kohta on sesonki! Mä olen niin kranttu takkien suhteen, että saapa nähdä, löydänkö koskaan tarpeeksi lämmintä, nättiä, pitkää jne villakangastakkia.

Vastaa