Asu lauantailta 26.10.2013

En paljon ehtinyt lauantai-aamuna asuani Mariela Sarkiman Beauty Brunchille miettiä, sillä tuli vähän kiire… Päälle valikoitui Filippa K:n suorat, siniset housut ja valkoinen kauluspaita, sekä Andiatan nahkarotsi. Jalassa Rossin nilkkurit Nectarinen alesta toissa kesänä. Kuvaamaan päästiin vasta brunssin jälkeen kotona, ja olipa taas harmaa ja valoton päivä. Hei, tahtoo auringon takaisin!

Musaopen tynkäkynnet siistittiin vimpan päälle ja lakattiin luumunpunaisella lakalla. Vihkisormus Gad Leinson, keskisormen sormus H&M. 

Tämä päivä on ihan superkiireinen, sillä yhteen päivään pitäisi mahduttaa kodinhoitoa, liikuntaa, ensi viikon valmistelua… Mutta ei se mitään, elämä maistuu nyt hyvälle!

Rentoa sunnuntaita kaikille!

My outfit yesterday: pants and white shirt Filippa K, leather jacket Andiata, ankle boots Ross.

Share:

4 Comments

 1. Helena ja Blackie The Cat
  27/10/2013 / 9:37 am

  Kiva asu kuin mikäkin! Ei kyllä näytä yhtään kiireellä hutaistulta, päinvastoin!Ja oijoi tuota keskarin sormusta. Onko se todellakin noin "pitkä"?? En tienny että noi makeita onkaan! onpa upee! Haluaa kanssa!! Varsinkin jos hopeisena. Netistä vai kaupasta?-Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

 2. Marjukka
  27/10/2013 / 10:07 am

  Heh, ihan kaupasta sormus on, maksoi kaiketi neljä euroa. Shopbopin verkkokaupassa oli jossain vaiheessa Elizabeth & James-merkin kullattuja hopeisia, 140€, vai oliskikohan ollut NAPilla. Sormuksessa on ketju, joka pitää osat paikallaan. Eli Henkkamaukkaan kipikapi!

 3. Laura
  27/10/2013 / 2:03 pm

  Minä ihastelen vihkisormustasi! Tosi kaunis ja ajaton.

 4. Marjukka
  27/10/2013 / 2:06 pm

  Kiitos, minustakin se on ihana. Se pitäisi vain käydä hiotuttamassa taas mataksi, kun mattaus tuppaa kulumaan.

Vastaa