Fab Fortysix: Connie Britton

Olen totaali-ihastunut näyttelijä Connie Brittoniin, joka on Nashville-sarjan toinen päätähti. Connie Britton on mennyt minulta totaalisen ohi, koska en ole seurannut Spin Cityä tai American Horror Showta.

Connie täytti maaliskuussa 46, ja amerikkalaisessa muovimaailmassa (vrt. Nicole Kidman) hän näyttää ihastuttavalta, luonnolliselta, upealta aikuiselta naiselta. Nashville on muutenkin varsin koukuttava sarja, sillä sen on luonut legendaarisen Thelma & Louise-elokuvan käsikirjoittaja Callie Khouri. Joka taasen on naimisissa toisen legendan, kantrituottaja T-Bone Burnettin kanssa. No, anyway, sarjan musiikki on tällaiselle kantrifanille sellaista herkkua, että oksat pois. Myös söötti Hayden Panettiere loistaa oikukkaana tähtenä – ja laulaa muuten erinomaisesti. Hän haluaisi luoda uraa myös kantrilaulajana ihan tosielämässä.

Sarja on tarpeeksi draamaa, musiikkia ja mielenkiintoisia henkilöitä viihdyttääkseen toivottavasti useamman sesongin ajan!

       Kevin Scanlon for New York Times

Onko muita koukkuun jääneitä? Mukavaa perjantaita!

Ps. Messuarvonnan voittajat, laittakaapa sähköpostia!

Share:

13 Comments

 1. Anonyymi
  04/10/2013 / 5:50 am

  Olen koukussa! Juuri eilen kuuntelin spotifyissa soundtrackiä, itunesista löytyy molemmat soundtrackit, vakavasti harkisen ostavani ne… Terv ingrid ps. laitoin postia!

 2. Anonyymi
  04/10/2013 / 6:48 am

  Juuripa miehelleni totesin (joka on kantrifani jo vuodesta -80..) että sarjassa on tajuttoman hyvä musiikki.Itsekin olen liittomme aikana ajautunut kantrin maailmaan ja siitä kovasti pidän. Käyty on mm. Willie Nelsonin konsertissa sadonkorjuumarkkinoilla jenkeissä. Siis erittäin autenttisessa ympäristössä.Joka tapauksessa sarja lupaa hyvääpaitsi musiikin myös draaman puolesta. Toivottavasti vain ei sorru tyypilliseen jatkotuotantokausien juonen jankkautumiseen, kuten niin monet alkujaan hyvät sarjat.

 3. Anonyymi
  04/10/2013 / 11:05 am

  Hei vaan.Kyllä – nyt on sarja löytänyt katsojansa, ainakin tämän tytön siis. Toivottavasti tarina jatkuu pitkään ja musiikki pysyy yhdessä päärooleista.Joskus olen huomannut lauleskelevani kappaletta, jota en suoralta kädeltä osaa nimetä ja pienen "jäljityksen" jälkeen huomaan sen olevan peräisin päivän-pari takaisesta Nashville-jaksosta. Koukuttavaa ;)Aurinkoista viikonloppua!t. Aija

 4. Anonyymi
  04/10/2013 / 4:29 pm

  Kyllä vaan täällä löytyy yksi Connie-fani! Enkä todellakaan ollut kuullutkaan hänestä aiemmin, ennenkuin satuin katsomaan Nashvilleä. Nyt olen aivan koukuttunut sarjaan, joka jakso pitää muistaa tallentaa, että saa sitten viikonlopun rauhassa katsella. Ihanaa musiikkia ja Conniella on ihan mielettömän kaunis ääni ja muutenkin upea luonnollinen kaunotar 🙂 Ja muuten… hänet nähdessäni eka osassa, mulle tuli ihan äkkiä mieleen, että erehdyttävästi sekä Connien ulkonäkö että pukeutumistyyli sarjassa muistuttaa blogi- Marjukkaa! … ja nyt oli ihan mahtavaa, kun olit tehnyt hänestä vielä postauksen!Leppoisaa ja rentouttavaa viikonloppua! -Eija-

 5. Lennu
  04/10/2013 / 6:59 pm

  Olen muutaman jakson katsonut, tykkäsin kyllä.Harmi en vain muista milloin tää nyt tulee:)

 6. Mapsi
  05/10/2013 / 6:08 am

  Tykkään myös sarjasta, ja musiikki on ihanaa! Olen aina ollut vähän country-fani, joten tässä tulee samalla hunajaa korville 🙂

 7. Marjukka
  05/10/2013 / 8:49 am

  Niin löytyykin, pitääpä kuunnella muutamaa lemppariaan siellä. Hei en ole saanut postiasi, koskeeko se lippuvoittoa?

 8. Marjukka
  05/10/2013 / 8:51 am

  Eikö olekin!! Ihan ihme, että nyt vasta keksittiin kantrimaailmaan sijoittuva sarja, ottaen huomioon, miten megasuosittua kantri on USAssa. Joo, moni sarja on pitkittyessään mennyt ihan ihmeelliseksi. Muistan mm. sellaiset lempparini kuin Sisters ja Kolkyt ja risat, joiden juonenkäänteet olivat loppukausina tosi mystiset.

 9. Marjukka
  05/10/2013 / 8:52 am

  Sarja on kyllä niin viihdyttävä, että se on keskiviikon kohokohtia ehdottomasti! Eipä hassumpia biisejä jäädä laulelemaan!

 10. Marjukka
  05/10/2013 / 8:56 am

  Oh, nyt en uskalla ottaa kohteliaisuutta vastaan… Hän on niin megaupea. Luin jostain jutusta, että Connie palkattiin sarjaan, vaikka hänen ei oltu kuultu vielä laulavan! Leppoista viikkistä sinnekin!

 11. Marjukka
  05/10/2013 / 8:57 am

  Keskiviikkona neloselta klo 21.00.

 12. Marjukka
  05/10/2013 / 8:58 am

  Musiikki on kyllä tosi ihanaa! Sinä rokkityttö – nyt tuli ihan yllärinä tämä!

 13. Lennu
  06/10/2013 / 9:50 am

  Juu kiitos, yritänpä tällätä sohvalle ko.aikana:)

Vastaa