Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5.10.2013

Lauantaipuuhia

 
Leppoinen viikonloppu. Vanhempani ovat viikonlopun vietossa. Kävimme lounaalla Runeberginkadulla thaimaalaisessa Kok Thai-ravintolassa, jossa on ihana ruoka! Aurinko paistoi vielä...

Norsut vahtivat naulakon päällä... 
 
 Listalla oli monia maittavia vaihtoehtoja, mutta kanaruokaan päädyin.

 Namit kevätkääryleet dipattiin tuliseen hapanimelään.

 Kanaa thaicurry-kookosmaitokastikkeessa, nam! 
 Kotiin ostin perjantaina Pirkka-ruusuja, jotka ovat tosi kestäviä.

 Kotona juotiin kahvit ja syötiin Ellen Svinhufvud-kakkua.

 Olen tutkinut perinnevärikarttoja, isä nimittäin tekee meille kaappikelloa!Ilta jatkuu öllötellen - se on ihan parasta! Mukavaa illanjatkoa kaiklle. Ja hei: lippuarvonnan voittajat Afningrid, -nipsu- ja Ninnu, laittakaapa minulle sähköpostia!

14 kommenttia:

 1. Moi, laitoin sinulle heti silloin postia tuolla Contact:ssa olevaan hotmail-osoitteeseen??

  Terv. ingrid

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä ei ole tullut perille, ei ollut roskaposteissakaan... Kokeiletko uudelleen, voit myös laittaa osoitteesi kommenttiboksiin, en julkaise tietenkään sitä.

   Poista
  2. No nyt tuli perille - roskapostiin! Miten ihmeessä se sinne ohjautui... Lippusi on nyt kuitenkin kuoressa ja valmiina lähtöön!

   Poista
 2. Oi, sun isä on melkoinen taitaja, teki sen hienon korulipastonkin silloin aiemmin! Tuo kakku on ihanan lehtevän näköistä, täytyykin etsiä sen ohje ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se todella on. Olen nähnyt muutaman kuvan jo, ja upea kello on tulossa. Ah, Ellen-kakku on niin hyvää, ja ah, niin rasvaista, nami.

   Poista
 3. Oi, tuo Kok Thai! Asuin ennen ihan vieressä ja siellä tuli käytyä silloin tällöin, nam, sieltä sai tosi hyvää paistettua riisiä (mikä lie onkaan virallinen nimi ;)). Täytyy varmaan taas joku kerta verestellä muistoja ja mennä uudelleen piipahtamaan, näyttää niin hyviltä nämä ruoka kuvat(kin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli vertaansa vailla, ja rakastan tuota omaa annostani. Ai hauska, olet asunut siinä nurkilla! Siinähän on kiva tapas-ravintolakin vastapäätä.

   Poista
 4. Maatin kanssa samaa mieltä, että onpas sulla taitava isä. Kuvien perusteella Helsingissä oli ihanan aurinkoinen syyspäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näppärä, osaa rakentaa ja tehdä vaatteitakin. Lukioaikana sain hameen haluamastani kankaasta, ja onpa hän kansallispuvunkin tehnyt itselleen. Ihailtavaa, mä olen ihan tumpelo kädetaidoissa. Käsityö taisi olla seiska tokarissa.

   Poista
 5. Herkullisen näköisiä kuvia! Minä olin eilen meksikolaisessa ravintolassa syömässä, aivan ihanaa ruokaa sielläkin!

  VastaaPoista
 6. Noi sun bootsit on hyvän näköiset, just sopiva korko, ei liian matala mutta ei liian korkeakaan. Eli mitkä bootsit on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat Stradford-merkkiset, Nectarine ainakin myy.

   Poista
 7. Oi ihana, saat isäsi tekemän kaappikellon. Meillä on isä tehnyt kaksi ja meitä sisaruksia on kolme........

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.