Testattuja tuotteita ja BagPodin voittaja

Minä, niin kuin useat bloggaajat, saan kosmetiikkatuotteita kokeiltavaksi. Niin paljon niitä ei ole kuitenkaan tullut, etten ehtisi tuotteita kokeilemaan! Suosikkipakettejani ovat Lumenen, sillä ne pääsevät välittömästi käyttöön, ja niitä voin varauksetta kehua.

Lumene lähetti lokakuun alussa ihanat Arctic Spa-tuotteet, joihin kuuluu vartalokuorinta, suihkugeeli ja vartalovoi. Nämä tuotteet ovat ihanan ylellisiä jokapäivän tuotteita kauniin pakkauksensa ja miellyttävän tuoksunsa ansiosta. Lumenen tuoksut ovat yleensä tosi raikkaita, ei turhan pistäviä tai makeita. Tähän aikaan vartalon iho alkaa olla jo kuivanlainen, joten vartalovoi on juuri oikea tuote. Lisäksi se imeytyy nopeasti. Ja siis tuoksuu – ah – hyvältä!

Tänään posti toi marraskuussa kauppoihin tulevia CC-tuoteperheen uutuuksia: puuterin ja ”red neutralizing”-voiteen. Tämä sattui sopivasti, sillä edellinen Lumene-puuterini vetelee viimeisiään. Innolla odotan pääseväni kokeilemaan näitä, CC-voidehan minulla onkin ja olen siihen tyytyväinen. Lisäksi Lumenelta tuli vielä kynsilakkoja ja valokynä – lakoista näkee, että pikkujoulukausi on lähestymässä…

Messuilta saadussa tuotepaketissa oli muutama mielenkiintoinen tuttavuus, joista pidin erityisesti. Rich-sarjan shampoo ja hoitoaine ovat sopineet hiuksilleni hyvin. Tuli vähän mieleen Redkenin tuotteet näistä. Hoitoaine on kosteuttavaa, ja meikäläisen käsitellylle tukalle se antaa kaivattua pehmeyttä.

Moroccanoil ei ole kaiketi uutuus, mutta minulle oli. Varsinainen oljy ei oikein sopinut hentoisille hiuksilleni. Sain myös näytteen vaaleiden hiusten oljystä, pitääpä kokeilla sitäkin. Kiiltosuihke sen sijaan antaa hiuksiin kivaa hohtoa ja tuoksuu hyvälle. Pari suihkausta riittää mainiosti.

Puhdistamolta (ne raakasuklaat, nam!) riisiproteiinia ja suklaapakkaus. Proteiinia olen lisännyt puoli ruokalusikallista silloin tällöin pirtelöön tai aamupuuron joukkoon. Raakasuklaata laitan mantelimaito-banaanipirtelöön, joka on ihan erityisherkkuni silloin tällöin. 

Sitten BagPodin voittajaan! Random.orgin arvonnassa canvas-BagPodin saa:

Maritta: Mukana kivassa arvonnassa!

 

Laitahan minulle sähköpostia, niin toimitan tietosi eteenpäin!

Nautitaanhan perjantai-illasta!

Share:

2 Comments

  1. Minttu
    25/10/2013 / 10:48 pm

    Ai vitsi, mun todella pitäisi kokeilla tota Morocanoil -öljyä… Hiukseni on niin kuivat ja suoraan sanottuna tylsät, että kaipaisin niihin aika tavalla potkua. Swartchkopfin (miten ikinä tuo kirjoitetaankaan… ;P) hiusöljyä olen käyttänyt – ja se on kyllä ollut ihan hyvää, mutta vaikea tietty vertailla, kun en ole muita vielä testannut.

  2. Marjukka
    26/10/2013 / 3:14 pm

    Tässä on ihana tuoksu, ja voisin kuvitella, että valtavan paksuihin hiuksiisi voisi sopia hyvinkin!

Vastaa