Vähän valmisteluja

Huomenna on sitten meikäläisen ensimmäinen I Love Me-messupäivä, ja vähän tuppaa jännittämään! Maillailin tietenkin, mitä sitä laittaisi päälle. Kun menee muoti- ja kauneusmessuille, ei viitsisi ihan työromppeissaan mennä, toisaalta kovin tällättynä oleminen ei sekään ole minua.

Selvää on, että viihdyn parhaiten silkissä, villassa ja puuvillassa. Ja koska harmaa on niin in mielessäni, hitusen harmaata haluan asuuni!

Sunnuntaina kuitenkin olen Stefanelin ihanassa mustassa villamekossa, joka on Nectarinesta. Huomisia vaatteita sitten pohdin enemmän, ja kas – mustat Filipan luottosatiinihousut ne taas kerran pelastavat minut pulasta. (Tämän tajusin vasta päikkärit nukuttuani, nyt ajatus kulkee hivenen kirkkaammin.) Satiinihousujen ympärille kokoilin sellaista komboa, joka kohottaa hivenen arjen yläpuolelle, mutta kuitenkin näyttää omalta, rennolta itseltäni.

Onneksi ei ole minään muotigurun roolissa messuilla, vaan ihan omana itsenäni. On mahtavaa mennä paikalle blogin ansiosta! Toivottavasti mahdollisimman moni teistä lukijoistani tulee tervehtimään minua Blogger´s Loungeen.

Olen paikalla klo 14.-18.00. Nähdään messuilla!

Share:

7 Comments

 1. Anonyymi
  11/10/2013 / 4:58 pm

  Ehdin paikalle ainoastaan tänään, muuten olisin tullut kiittämään lipusta henk. koht!! Mukavaa messuilua, vkl varmaan paljon enemmän ihmisiä, tänään oli tosi väljää! Terv. ingrid

 2. Anonyymi
  11/10/2013 / 5:33 pm

  Hauskaa, harmaata asua minäkin täällä väsään:) Kyllä sitä vähän pitää tälläytyä.T. Maija

 3. Marjukka
  11/10/2013 / 6:29 pm

  No voi harmi, sitten ei tällä kerralla nähdä! Uskon, että huomenna on varmasti aika ryysis!

 4. Marjukka
  11/10/2013 / 6:29 pm

  No kyllä! Kiva, huomenna nähdään sitten pitkästä aikaa!

 5. maiju
  11/10/2013 / 7:42 pm

  Itse lopettelen omaa vuoroani tulloin, mutta ehkä ehditään näkemään tuossa vaiheessa 😉

 6. Minttu
  11/10/2013 / 10:14 pm

  Oi, olisi ollut niin kiva tavata (vihdoinkin!!), mutta jotenkin onnistuin lykkäämään kaikkea ihan liian viimetippaan – ja sitten oli täysin mahdotonta enää saada mitään järkevän hintaisia lentolippuja. Ihanaa tapahtumaa teille kuitekin! Ja ehkä vielä nähdään ennen joulua… 😉

 7. Marjukka
  12/10/2013 / 6:59 am

  Toivottavasti sit ensi kuussa…? Tosi hauska mennä messuille, vaikka jännittääkin vähän.

Vastaa