Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9.11.2013

Exuviance-hapotushoidossa

*yhteistyö*

Olin toissa viikolla Marsaanassa Exuviance-sarjan pressitilaisuudessa. Siellä esiteltiin amerikkalaisen ihohoitosarjan Exuviancen tuotteita, sekä demottiin hapotushoito. Kuulostaa aika hurjalta, sillä happo kasvojen iholla saa vähän väristyksiä aikaan...

Exuviance oli minulle täysin tuntematon, varmasti osaksi siksi, että Exuviancen mainonta on  Suomessa aika vähäistä. Sain tietää, että Exuviance on lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitosarja, eli tuotteet sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia, vitamiineja, retinolia ja antioksidantteja. Se testataan dermatologisesti (eikä onneksi eläimillä). Exuviancen omistavat professorit Eugene van Scott ja Ruey Yu, jotka ovat 40 vuotta tutkineet ja kehittäneet ihohoitoa, ja keksineet aikanaan mm. AHA-tekniikan. Patenttejakin on kertynyt yli 120, joita vuokraavat sellaiset nimet kuin L´Oreál ja Elizabeth Arden.


Exuviance-tuotteet lupaavaat paljon. Ne parantavat ihon ulkonäköä pehmentämällä ja irroittamalla vanhan ihosolukon, jolloin uusi pääsee esille. Ne  myös kosteuttavat tehokkaasti. Erityisen kiinnostunut olin antiaging-tuotteista, jotka lupaavat silittää hienoja juonteita, vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ja tasoittaa epätasaista pigmenttiä. 
 
Pääsin testaamaan kuitenkin todella mielenkiintoista hoitoa, Exuviance -hapotushoitoa, jonka tilaisuudessa demosi pitkän linjan ammattilainen, Sky-Cidesco-kosmetologi ja EL-salonkien omistaja Erja Lätti-Vehkaluoto. Tuotteistahan voi puhua vaikka kuinka pitkään, mutta todella kiinnostavaa oli nähdä itse demo ja kuulla paikan päällä koekaniinin kommentit siitä, miltä hoito tuntui.

Niinpä eilen työpäivän jälkeen suuntasin Simonkadun valoisaan hoitolaan. Istahdin hetkeksi ihailemaan aukion iltapäivävilinää, ja kuvailin myös hoitolan houkuttelevia tuoterivistöjä.


Kun pääsin Erjan tuoliin pitkän pyyhkeen alle rentoutumaan, olo oli hivenen jännittynytkin. Aluksi kulmiani siistittiin. Samalla Erja analysoi ihoani. Minulla on todella herkkä iho, parin karvankin poistaminen saa ihon punoittamaan. Leuassa on sen sijaan jonkin verran epäpuhtauksia. Ihoni on kuitenkin aika hyvässä kunnossa, kiitos ruokavalion, vitamiiniohjelman ja riittävän unen. Kosmetologin tuoliin en ole kuitenkaan elokuun jälkeen istunut.

Tiesin etukäteen, että AHA-happohoidolla voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia, ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. Omat talviset ongelmani ovat olleet yleensä pintakuivuus ja leuan epäpuhtaudet.

Hoidon aluksi ihoni puhdistettiin ja lämmitettiin kuumalla, kostealla pyyhkeellä. Sen jälkeen levitettiinkin ihoa kuoriva happo vaikuttamaan. Hoidossa ei käytetä ollenkaan hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on hellävaraisempi ja tehokkaampi. Tunsin lievää pistelyä ja kutitusta, mutta ei sen kummempaa, vaikka Erja varoittikin, että hapon vaikutus saattaa hieman tuntuakin. Kun happo oli vaikuttanut muutaman minuutin, iho neutralisoitiin kahteen otteeseen. Tämän jälkeen Erja antoi minulle peilin. En ollut ihan oikeasti uskoa silmiäni. Iho oli todella sileä ja hohtava! Leuka näytti siistiltä ja ihon väri tasaiselta. Ihohuokoset olivat pikkuistakin pienemmät!

Ihanan kasvohieronnan jälkeen laitettiin vielä ihotyypin mukainen, eli minulle herkkää ihoa rauhoittava naamio. Sain myös paljon neuvoja omaa ihonhoitoani koskien.

Hoidon jälkeen iho näytti hehkuvan, eikä sitä peittänyt Exuviance-värivoidekaan, johon muuten ihastuin myös kovasti. Erja suositteli minulle hoitoa aina, kun iho tuntuu kuivalta tai elottomalta. Säännöllistä hoitoa, jota esim. akneiho tarvitsee, en tarvitse. Aion kuitenkin taatusti käydä keväällä pari kertaa, kun iho tuntuu tarvitsevan kosteutta ja kirkkautta.
Testailen nyt tehokkaasti kostetuttavaa Age Reverse-päivävoidetta, jota levitän kasvoille aamuin illoin. Age Reverse sisältää Exuviancen uusinta virstanpylvästä: NeoGlucosamine-aineosaa, joka tasoittaa ihon väriä, parantaa rakennetta ja vahvistaa ihon kollageenisoluja. Ainakin sen voin sanoa kahden viikon käytön jälkeen, että iho on todella kosteutetun näköinen!

Exuviancella on myös hyvä joulukampanja: seerumin ostaja saa silmänympärysvoiteen kaupan päälle. Kipaise Simonkatu 9:ään kysymään hoidosta Erjalta lisää ja ostamaan joulukampanjan tuotteet itsellesi!
 
Mukavaa lauantai-iltaa!

12 kommenttia:

 1. Kiitos tästä kattavasta ja mielenkiintoisesta jutusta. :) Kosmetiikkabloggaajaa, kun aina kiinnostaa tällaiset hieman tuntemattomammatkin tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista oli tutustuakin tähän tuotesarjaa, ja tietenkin itse hoitoon!

   Poista
 2. Itse olen kerran kokeillut tuon happohoidon, ja myönnän, että hieman pelotti aluksi. Mutta kaikki meni hyvin, ja fiilikset olivat hyvät. Täytyisikin tilata aika kasvohoitoon. Itsellänikin tuo leuka on tällä hetkellä kovin ongelmallinen. On epäpuhtauksia ja kuivaa ihoa.

  Kiitos siis tästä muistutuksesta ja ihanaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoidosta on nyt yli vuorokausi, ja iho edelleen ihan hehkuu, ja on tosi pehmoinen. Leuka on joskus ollut tosi pahassa kunnossa, nyt kyllä hyvässä. Ihanaa viikkistä sullekin!

   Poista
 3. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, en ole koskaan kokeillut tuollaista hoitoa, mutta täytyy laittaa harkintaan. Jotenkin tuo nimi hapotushoito antaa varmaankin väärän mielikuvan, kun ajatuskin saa oman herkän ihon punoittamaan. Mutta tässä tapauksessa hapot tuskin viittaa ihan siihen, mihin ajatus ensimmäisenä vie. Täällä toinen, jonka iho on tosi herkkä couperosa ja talvella tosi pintakuiva, joten varsinkin talvisin ihonhoito tuntuu aika ongelmalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kandee lukea linkistä tarkemmat selostukset hoidoista eri iho-ongelmille. Happohoito ei kyllä millään tavoin ärsyttänyt ihoani, vaan päinvastoin tuntui kosteuttavan. Uskon,että nyt kosteusvoidekin imeytyy paremmin.

   Poista
 4. Voi vitsit, tuollaiseen hoitoon on pakko päästä! En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt kasvohoidossa.. ehkä kolme vuotta sitten? Huh, lienee siis jo aikakin! Tai viimeistään sitten kun on joululahjat hankittuina, sitä ennen ei rahaa kyllä liikene mihinkään. Vaikka olisikin niin hienoa laittaa itsensä kuntoon ennen ensi lauantain pippaloita. No pysyttelen anyway taka-alalla joten sinällään ei kiire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kun taas nähdään, ja ehditään toivottavasti juttelemaan enemmän kuin viimeksi! Höpsis, sinä upea vaalea kaunotar et ole mikään seinäruusu!

   Poista
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä hoidolta. Kyllä nykyään on monenlaisia hoitoja tarjolla. Eiköhän jokaiselle löydy sopiva. Jokaisen kukkarolle sopiva on sitten jo hieman eri juttu. Aika kovia hoitohinnat ovat Hgissä/Hgin seudulla.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jo täällä maalla hoitohinnat ovat alempia kuin esim. keskellä Helsinkiä, Simonkentän laidalla sijaitsevassa hoitolassa. Tätä hoitoa ei tosin taida kyllä monessa paikassa saadakaan.

   Poista
 6. Nämä tuotteet ovat minulle tuttuja. Ainoa kasvohoito jonka haluan on tämän sarjan tuotteilla tehty. Olen käynyt Aurassa, jossa hoidot saa tämän sarjan tuotteilla tehtynä http://www.hoitolapioni.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla, että olet tyytyväinen käyttäjä!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.