Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

14.11.2013

Tööt ja puuh

Aika moni bloggaaja on valitellut samaa, mitä minäkin nyt: valon vähyyttä, kiirettä töissä, blogin jäämistä hivenen taka-alalle. Yleistä väsymystä.

No joo, näin se on täälläkin, mutta sallittakoon se nyt, vai mitä? Kun on kiire, ei vaan ehdi blogiin paneutua niin perusteellisesti kuin haluaisi. Silti täällä käyminen ja kommenttien lukeminen on päivän parhaita hetkiä: oma, terapeuttinen tauko arjesta, samoin fiilistelyt muidenkin blogeissa. Oma kommentointi muissa blogeissa on ollut todella surkeaa, mutta kunhan tästä viikon päähän päästään, niin sitten alkaa vähäksi aikaa helpottaa. Olo on tällä hetkellä siis vähän tööt, mutta toisaalta puuh, kiva paiskia töitä, kun voi. Vapaakin maistuu ihanalta sen jälkeen. Blogijutut muhivat päässä odottaen toteutustaan...

Odotan viikonloppua kovasti. Lauantai-iltana on Inspiration Blog Awardsit, ja niiltä ennen kaikkea odotan bloggaajakavereiden tapaamista. Saa ajatukset totaalisesti työjutuista irti! Ensi viikon torstaina menen taas käymään ravintoneuvojalleni. Päivitämme tilanteen, ja sitten kerron täälläkin, missä tällä hetkellä mennään ja miten voin.

Menin tänään töihin vähän myöhempään, joten päivän asu saatiin kuvattua valoisalla. Jee! Päivän asuna Lindexin aleneule kahdella kympillä, Veron Modan housut, Schollin nilkkurit. Kuviin pääsi myös vanha kaveri, Hellaksen piano. Kun suunnittelimme taloamme, sille piirrettiin paikka kunniapaikalle. Siinä piano on uljaasti seissyt siitä asti, kun se taloon kannettiin.

 My outfit today: Lindex knit, Vero Moda Pants, Scholl ankle boots.
 
Leppoista torstai-iltaa!

29 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, Blogger vaan kyllä vääristää noita kuvia niin, että näytän kakskymppiseltä... Huh.

   Poista
 2. Voi miten kaunis ja tyttömäinen!
  B.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Onkohan täällä mun oppilaita käymässä...? :)

   Poista
 4. Tööt, tööt:) Kaunis tuo sinun pooloneule, hyvänhintainen löytö. Itsekin bongailen noita HM:lta ja sitten tuunaan ne esim. rusetilla. Jep, blogien lukeminen on myös terapeuttista. Kun löytää mieleisiä blogeja, on niissä kiva käydä. Sinulla on tosi kivaa odotettavissa lauantaina.

  T. Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihanaa rusettileidiä! :) blogien lukeminen ON terapeuttista, on niin monia ihania blogeja, jotka vievät hetkeksi arjen yläpuolelle.

   Poista
 5. Tämä pimeys väsyttää tosi paljon...voi kun vois hypätä suoraan kevääseen :)
  Tosi simpsakka asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, aamuisin nukuttaa aivan hirveästi! Ja on oudon lämmintä... Oih, kevääseen on tosiaan vielä aika paljon aikaa.

   Poista
 6. Valo on vähissä, mutta kun blogiasi seuraa ja lukee, valoisuutta tulee kummasti lisää. Kiitos Sinulle! Ja rennon tyylikäs on (taas) asusikin.

  Olipa hieno asia, että pystyitte ottamaan pianon huomioon jo rakennusaikana. Niin pystyimme mekin vuosia sitten tekemään. Tosin pianon siirtovaiheessa taisi mieheni todeta, että olisi ollut paljon helpompaa, jos pääinstrumenttini olisi ollut viulu tai huilu...

  Voimia loppuvuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan pystyimme, kun suunnittelimme itse talomme. Pianolle ja kirjoille piti saada hyvä paikka. Hehe, piano vie kyllä tilaa, mutta oma koti ei olisi koti, jos siellä,ei olisi sitä pianoa, tai kirjoja. Mun pääinstrumentti oli kyllä huilu, sittemmin klassinen laulu, mutta kyllä piano on aina rinnalla kulkenut.

   Poista
 7. Minun silmissä näyttää aina hyvältä ja myös turvalliselta, kun joku on jonkin soittimen ääressä. Itse en soita, enkä paljon laulakaan tällä äänellä, mutta tyttö senkin edestä. Sanon aina, että jos ei ole musiikkia, ei ole elämää. Ai niin, on tuo pianistikin kovin soma tuossa kuvassa ;) Ettei vaan kissanpolkkaa siinä vetelisi :)

  Jaksamista työhön!

  VastaaPoista
 8. Voi kun saataisi jo lunta! Täällä on ainakin niin pimeää, että vaikka miten ytirrää itseöän piristää, tekisi mieli käpertyä peiton alle aamulla!
  Tosi kaunis tuo sun neule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna oli se kamala myrsky, muistatko? En voinut lähteä pikkujouluihin, kun tiet olivat ihan tukossa ja lunta tuli ja tuuli... Kiitti, neule on ihana, mutta vähän turhan kuuma vielä. Olen tosi ihastunut tuollaiseen kudontaan.

   Poista
 9. Näytät tuossa asussa tosi nuorelta ja tyttömäiseltä :) kiva simppeli asu , kengät on myös ihanat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, minäkin tykkään asusta, joskin paita oli vähän kuuma...

   Poista
 10. Hei upea! Ihan täsmälleen samat ajatukset. Pimeys, kiire, ajanpuute. Mulla on suorastaan hiukan huono omatunto blogin vuoksi. HALUAISIN ehtiä puuhastelemaan sen kanssa paljon enemmän, mutta tärkeysjärjestys silti tässä elämässä... Blogi ei ole ihan ykkönen. Eikä ees kakkonen ;)

  Mutta, mahtava nähdä lauantaina :) Tosi hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Olen huomannut, että ideat tarvitsevat kiireettömyyttä, ja hyvät postaukset aikaa. No, välillä ei ehdi. Haluaisin kyllä minäkin! Ihana nähdä. Etsin kullanhohtoista rouvaa.

   Poista
 11. Meillä on onneksi on edes vähän lunta!
  Pimeys on kuitenkin aika vallitsevaa. Ja tämä väsymys tai oikeastaan sellanen "voimattomuus" on välillä.....
  Toki opinnot vievät ison osan nyt ajastani, opinnäytetyön työstö aluillaan ja ihan hirvittää miten mie siitä selviän!
  Onneksi olen opintovapaalla pitkälle kevääseen ja ensi syksynä jatkan.
  Tsemppiä sinne ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Ihan samaa tänään mietin, että blogille ei tahdo jäädä kaiken kiiren keskellä tarpeeksi aikaa. Uusia kuviakaan ei tule otettua, kun joko sataa tai on niin pimeää.
  Ihanan lämpimän näköinen neule sinulla päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin se oli, täällä kun on seitsemän astetta lämmintä. Voimia ja jaksamista sinne vihreille niityillekin!

   Poista
 13. Vautsi, sinä ahkera! Muista vaan, miten elefantti syödään: palasina... Opintoiloa sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
 14. Kiva asu ja kaunis sinä :) Asu on niin mukavan ja lämpimän näköinen. Lindexillä on viime aikoina ollut paljon kivan näköisiä neulepaitoja.

  Lauantaina nähdään, mukavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tosiaan, sekä Lindex että Kapp Ahl ovat hyviä paikkoja tehdä löytöjä.

   Poista
 15. Sussa ei kyllä väsymys näy! Pirteän näköinen oot kuten aina :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. Syytän/ kiitän Bloggeria, joka ei julkaise kuvia noin terävinä kuin pitäisi.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.